647

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен2009 държавен дълг 10,800 млрд.в момента вече е над 30 млрд., като само последната година е емитиран държавен дълг, колкото консолидирания през 2009, е това е истината.Лихвените плащания в момента по държавния ни дълг са 4 пъти повече отколкото през 2009, на 1,6 млрд през тази ще платим само лихви по тоя дълг, разбрали герберски комунисте

646

гордейте се !

преди 3 години

До Анонимен Боко ни направи Световни шампиони по смъртност в света с 15 ,5% на 1000. Най бедни в Европа ,най болни ,най корумпирани ,с най измиращо население и естествено най крадливия управник .

645

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНавсякъде има демографска криза в България, даже и в София, погледни ражданията в София през 60-70 те години и ражданията сега, 2 пъти по-малко, така че вземи се скрии, е това сте гербаджиите, некадърници, за 15 години един проблем с детските градини неможахте да решите, не не просто некадърници, Вие сте крадливи некадърници !

644

Анонимен

преди 3 години

До Учил е А кмета на Симитли с колко,го такова Толупа ,а ?

643

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 676Я дай "увеличението" на външния дълг по години и за какво е правено.Нали си "светнат" и ги разбираш нещата: дай да видим какво разбираш.:))))))

642

Да млъкваме?

преди 3 години

До Само ГЕРБВремето е хубво, я изнеси юргана на въздух, да се разбягат бълхите, после се попощи и си измий ушите и не дрънкай врели-некипели!

641

Ало, ало

преди 3 години

Божков: Нали тя казва мандата какъв е и колко е, ама точно квиправомощия има са описани в Закона за съдебната система. Там мое гопроменим без Конституция.Мъж: Да.Божков: Като го напраиме фигурант като Президента, точно кво ше нивреди Гешев...Мъж: Да

640

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 673"толкова детски градини е направил Баце, че още немое да се доредиме до тях, и то в условията на демографска криза"Кефи как се връзвате на възел да плюете Борисов и така правите още по-лесно да ви набутваме в 10та глуха :))))В София няма "демографска криза" , а обратното: имаме огромно увеличение на населението за много кратко време. Затова и въпреки че се прави много по въпроса местата в детските градини все не достигат.

639

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Море тази страхлива душица ,се покри в гори тилилейски ,вдън земя и отвреме навреме надига глава ,като гл/ ис/т и ръси едни и същи лъжи ,клишета и простотии .И нали помни ,как окървавиха по негова заповед Орлов мост ,2013 година и как озвери още повече хората . А за кражбите ,ненадминати са ,ама НЕНЕнадминати в пъти . Уникални крадци и лъжци !

638

Учил е

преди 3 години

За шофьор на Грипен... Ама и тук Бойко го такова с 200

637

Да млъкваме?

преди 3 години

До Само ГЕРБ"Млъквайте бе?" "Те бе"? Да млъкваме? Ето един истински представител на управлявящятя простащина. Ето я новата персона, *** и невежа!

636

Анонимен

преди 3 години

Баце освен да увеличи държавния дълг 3 пъти, нищо друго не постигна за тия 12 години, е да разбира се напълни си чекмеджетата, ама нас това к'во ни грее

635

Анонимен

преди 3 години

Целия народ и цяла Европа видяхме успехите на Борисов в спалнята му.На други записи чухме как вулгарно псува и обижда не само нашите държавници на най-високо ниво/включително и кърджалийската/,а дори и чужди политици,които ги.....с 200.Това е морала на лицето,което по нещастно съвпадение на обстоятелствата ни е премиер и което така настървено защитавате. Е,аз друго няма да кажа,само ще го цитирам:"Вие сте прости и аз съм ***,затова се разбираме".

634

ира

преди 3 години

Докато Радев е учил в чужбина курсове и школи и е усвоявал високотехнологична техника, други са подпирали крадената кола и са брояли пачки от гешефт. Но у нас, образования и скромния човек е за присмех, така че продължавайте със заблудите и диващината...

633

Анонимен

преди 3 години

толкова детски градини е направил Баце, че още немое да се доредиме до тях, и то в условията на демографска криза, представям си ако имахме раждаемоста като през 60-70 те години, тогава сигурно война щеше да се води за всяко място в детска градина, аре скрийте се, всички го видяхме що за циркаджия е, лъже маже като за световно

632

Само ГЕРБ

преди 3 години

Млъквай те бе .Слепили сте бе. *** ли сте. Не виждате ли колко пътища , детски градини , училища ясли е построил Борисов. Но има хора които реват за комунизма защото са краднали и нищо не са работили. Няма свърши тази. Колкото работиш толкова получаваш . Свърши ви времето. Дойде времето да изгоним русофилите и подобни прошляци извън България .

631

Какво излезе

преди 3 години

Че Черепа е ***... Щото той кръсти Фигуранта... Фигурант!

630

Анонимен

преди 3 години

До До 661кви партньори. Него го гонят като бясно куче от Естония, вие партньори. Он не е излизал в ЕС на посещение. Но в Ташкент и Москва...беше добре дошъл, щото и там вече не искат да го виждат това...това...това...ми немам думи как да опиша нещо толкова долнопробно като фигуранта.

629

кондрат аденауер

преди 3 години

До Анонимен Говориш за фигуранта от Банкя,сложен от германците нали ? Всички знаем ,парлеву франсе и как гледа на разговорите между чужденци ,мъдро ,мъдро,с волско изражение . А уж бил отличник ,дебелият ,фигуранта на мама, партиината секретарка на училището и внукът на активни борци ..

628

анонимус

преди 3 години

Не се намери снайперист за този престъпник!...