133

ЛЕЛЕ

преди 3 години

ЕЛА ЩЕ ТИ ДАМ 5 ЛЕВАПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ЗА 20 СТОТИНКИ НА ПОСТСТАНА ЗА РЕЗИЛ

132

Анонимен

преди 3 години

Мдааа, братя мънкедонци, деца на великия цар "Македон", психическото ви състояние все повече се влошава. Най-добре да влизат ония с белите престилки. Северна Македония е една голяма психиатрия. Между другото същите лъжи пише и в сръбските учебници. Сърбите са най-големите крадци на история и лъжци на света.

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонименхайде хайде като гледам българия тя много отдавна се е превърнала в една огромна психиатрична клиника.достатъчно е да живееш в един средностатистически панелен блок и да видиш как хората наистина са изперкали,но в буквалния смисъл на думата!

130

Анонимен

преди 3 години

???

129

Анонимен

преди 3 години

Едно е да си македонец. Друго е да си от Северна Македония. В ЕС ще влезат само северномакедонци.

128

Анонимен

преди 3 години

До126.Тито е върлия враг на Сталин /основатела на Македония/, на СССР,

127

Анонимен

преди 3 години

Да си оправят древните надписи.Щом Васко 2 не е бъл гароубиец,значи е македоноубиец.

126

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен.."Иван Вазов си го е казал https://bg.m.wikisource.org/wiki/Пред_Беласица"....Много преди Иван Вазов, един византийски император от "Македонската династия" е бил наречен ***, защото е ослипел войните на Самуил, та колкото този византийски импрератор /Василий II ***/ има нещо общо със съвременните "македонци", толкова има и Самуил..Макетата вече клекнаха на гърците и признаха че Македония е име на територия в древна Гърция, ще клекнат и на нас принудени от историята

125

Анонимен

преди 3 години

126 Чути стоко,носи се одавде, сърбоман, глупав!Вдигна коритото си от клавиатурата и пиши в сръбски сайт,това е български.

124

Јосип Броз Тито

преди 3 години

Ф. И. Успенский (Успенский, Фдор Иванович), История Византийской империи: Период Македонской династии : 867-1057 цар Самоил

123

ED

преди 3 години

До 123Това е така, но за прабългарите. Според македонскатаисториография няма разлика между българин и прабългарин.

122

Анонимен

преди 3 години

Античките, които построиха грандиозния,грозен кич "Скопие 2014",които ревяха до вчера:"едно име имаме", се отрекоха от него с Преспенския договор. Тогава превключва на резервния им вариант, ударна кражба на българска история. Индивиди, които падат толкова ниско,да трият и драска средновековни стенописи в български църкви,като над"български",изписват"македонски"/несъществуващи в Средновековието/,са достойни за презрение,трябва да ги съди международен съд,за оскверняване на исторически артефакти.

121

Куба

преди 3 години

е открита от ....македонците ! Като навлезли от морето в една река, заприличала им на Вардар и капитанът извикал ВАРДЕРО ! По-късно испанците са изменили малко името на ВАРАДЕРО. Източник : "Македонски Институт за Развитието на Света"

120

Анонимен

преди 3 години

Скопската психиатрична лаборатория произвежда "продуктите" си , т.е. болните си лъжи и фалшификати,с пълен размах. Те предизвикват снизхождение, съжаление за деградация на човешката личност в държавицата край Вардар РСМ и искрено желание, за правилно диагностициране,и лечение на тези хора..

119

Коментар

преди 3 години

Че то и в българските учебници се твърди че българите са монголо-татарско племе дошло от Азиатските степи и кавказ!Какво е странното!?Ние сме по загубени и от макетата!

118

Анонимен

преди 3 години

Иван Вазов си го е казал https://bg.m.wikisource.org/wiki/Пред_БеласицаПРЕД БЕЛАСИЦАПирува македонский император[1]-> СамуилШум, вик. Пенят се руйните вина.Навън е буря праскат знамена.Нощта реве, бучи ужасен вятър. Войската спи под тъмна пеленаТук-там огнец на бойния театърВ миг Самуил под своя свилен шатърположи пълна чашата, скокна Вслуша се той недвижим, бледен, страшен,с коса настръхнала, почти уплашен(О, боже мой! войводите шептйът.) И мисли македонский императорче

117

МАЛЕ

преди 3 години

КАКВИ УЧЕНИ ИМА В ДПС БРАВО ПЕНДОКОЛКО ВЗЕ ЗА ПОСТА 20 СТОТИНКИХАХАХАХАХА

116

Споко

преди 3 години

Макетата не отричат българският си произход а вулгарната си природа - в гръцкия думата за българин и вулгарен е една,

115

Анонимен

преди 3 години

Това северномакедонците са много забавен народ.

114

Даа!

преди 3 години

При наличието на външна намеса , ние сме безсилни !Кои сме ние ?