65

защо

преди 3 години

"Някой",Браво на теб. И ти, както президента отстъпваш правото си на нуждаещите се. Значи си тоно като него. Та питам. Ти хитрец ли си и ако си, какво означава това?

64

Стерилизация

преди 3 години

Ваксината има за цел да ви стерилизира.Няма и да се усетите. Чак след 5-10 години, като видите че ваксинираните не могат да се възпроизвеждат, чак тогава ще ви светне крушката май...А той Бил Гейтс си го обяснява в пряк текст в едно видео, че това било решението за подобряване на здравето в глобален мащаб.Четете, интересувайте се. Не може само новини да четете...

63

Анонимен

преди 3 години

Радеф с хитър ход.Жадните на пънгара, пък после ще видим.

62

Анонимен

преди 3 години

До Николов 53Че да не е луд президента да се ваксинира с западенска ваксина!!!От тия НИЩО СВЯСТНО НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ!!! Този, който е измислил и ВНЕДРИЛ гилотината, който е измислил и внедрил газовите камери не може да ми обяснява, че се "грижи" за хората!!!! Това е било само преди 75 години, за историята и съзнанието на човека това е песъчинка време!!! НИЩО В ГЛАВИТЕ НА ТЕЗИ същества не се е променило!!! Първо пуснаха вируса, а сега УЖ ще ни "лекуват"!!! Айде холан!!!!! Бегайте да се снимате!

61

Q-anon

преди 3 години

Локдаун за ваксините, създателите и разпространителите им!

60

Анонимен

преди 3 години

Аз никогаш няма да се ваксинирам преди НОЩ-аджиите, ГЕРБ-аджиите и патриотите. Не че ме е страх, но те са ного по-ценни за държавата. А най-вече малките им дечица и внученца, които са нашето бъдеще.

59

Анонимен

преди 3 години

Щал да бъде последен на опашката... А трябва да е пръв и да даде пример, че не го е страх от инжекции, щото мене ме е шубе от иглата, и искам да видя как го правят смелите.

58

Анонимен

преди 3 години

Единственото важно в статията е това:"...преди да се пристъпи към ваксиниране, ваксината, която и да е тя, трябва да получи всички разрешителни от Европейската агенция по лекарствата и от Българската изпълнителна агенция по лекарствата."Който чете и мисли - ще разбере.

57

за 60

преди 3 години

До АнонименЗАТОВА СА БИВШИ ПРЕЗИДЕНТИ

56

Истината 2020

преди 3 години

СЗО под ръководството на Фондация Бил и Мелинда Гейтс, яхнаха паниката на хипохондриците и излязоха със спасителен план - масова ваксинация..Знаеш ли кога ще си го бия тва? Точно никога.

55

Анонимен

преди 3 години

В Америка трима бивши президенти ще се ваксинират публично. Радев демонстративно последен. Всеки да си вади изводите!

54

Анонимен

преди 3 години

Добре. Радев ми се издигна в очите с това предупреждение.

53

Гоце Делчев

преди 3 години

Първо трябва да се ваксинират татарите от Северен Бюрмистан. Да се разчисти малко тая българска земя от титовските фашисти и скопските мееекерета

52

Анонимен

преди 3 години

Я бегайте и се ваксинирате! Нема да ми кашляте и да фъргате вируси. По-умни от вас хора са го решили, значи това е положението.

51

Анонимен

преди 3 години

Ако изберете ваксината на Пицер после трябва да ви съхраняват на -70 за да не се развалите..

50

Анонимен

преди 3 години

Първи с ваксината - народните толупи - НС, МС, агенции, дирекции, фондове, офиси и т.н. Ако останат ваксини - за който друг паникьор поиска - нека му сложат, да белким се успокоят малко поне.

49

Николов

преди 3 години

Президента току що намигна на анти-ваксърите, че са на прав път.Агент Буги Барабата, ЩАЗИ

48

air force

преди 3 години

Разбрахме посланието на президента.Който има аналитичен ум и не е от блеещото стейхоумско стадо му е ясно какво иска да ни каже.

47

Топа на Топа

преди 3 години

До някойМенгеле е гонен да бъде обесен като другарите си, но се е покрил като мишка.Очаквам подобна съдба и за щаба и Бойко.

46

Василев

преди 3 години

Това са думи насочени към интелигентаната част от българското население!Индиректно президентът казва , че нещо не е наресд и хората да внимават, аз съм длъжен да ви предупредя, след като има информация и на базата на анализи, се предполага че се целят други средства с ваксините!Прос.така веднага си мисли, че президента го е страх или иска да види реакцията на ваксината върху другите хора, можеше и да не казва нищо президента, или да спести кога се е ваксинирал и дали има намерение!Брамби!ЦРУ!