8

Анонимен

преди 3 години

Американските управляващи от новите начело с Байдъни неговия син не са никакви престъпници.Флойд (Мир на Душата му) не беше престъпник и наркоман,а агънце и голям добряк.

7

Анонимен

преди 3 години

Добре бе Навални, и как а ги третират като престъпници, като са почти на 100% зависими от руските енергийни ресурси? Ами само Путин да завърти едно кранче, особено през зимата, и половин Европа остава на тъмно и на студено! Как да стане твоята, аре обясни?Путин превърна Русия в толкова могъща държава, че продажници като тебе да няма как да я закопаят, колкото и да им плащат от Запада

6

Анонимен

преди 3 години

А Българските не са ли бандити ? Колко хора с власт от ЕС са в затвор за злоупотреба с власт за да навредят на някого ? Нито един. Душманството е легализирано в ЕС и не се преследва от закона.

5

нищо ново

преди 3 години

Още руския генерал Игор Бунич автор на Златото на Партията пише че болшевишката партия е гангстерски синдикат. Така че няма как главатарите й зда са друго освен бандити.

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Навални да се пази от...вируса в Германия,че той е по...силен от този в Русия;да не го изненада...неприятно.

3

Анонимен

преди 3 години

браво на путин но тоя началниците му не успяха да го отровят и сега ще се доказва с яко плюенеако бяха успели воят щеше да е по-голям и щяха да пуснат нова фигура а сега нема как

2

Анонимен

преди 3 години

ти си ....как спечели милиони...двуличник

1

63466

преди 3 години

Представете биографиите на тези опозиционери, за да се ориентираме наистинакой кой е в Русия.