186

Истината е само 1

преди 3 години

Колкото и да внушават каква втора ръка сме, България е пълноправен член на ЕС и никой не може да ни наложи нищо. С изключение на дпс (ясно) всички политици са на едно мнение. И нито крачка назад, защото макетата и нов договор да подпишат, и всеки със снимка пред знамето да направят, влязат ли в ЕС няма гаранця, че няма да почнат с глупостите! РСМ не трябва да влиза НИКОГА в ЕС, каквото ще да става! Сърбия и "Западните Балкани" също! Те имат нужда от ЕС (искат, значи е така), не ние! ВЪН ЗАВИНАГИ

185

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕДИ ОСМАНСКОТО ИГО И РИМСКАТА И ВИЗАНТИЙСКАТА ИМПЕРИИ СА ВОДИЛИ ТОЧНИ КАРТИ КОЙ КЪДЕ Е УПРАВЛЯВАЛ И КОГА!-------ТЪЙ, ЧЕ КОЙ КЪДЕ И КОГА Е УПРАВЛЯВАЛ ИНФОРМАЦИЯТА Я ИМА!

184

Анонимен

преди 3 години

194 Да, Сърбия винаги е била измислени Фактор, вече не и минават номерът а обаче.Сега е малка държава, сателит на Русия на Балканите, с много етническа общности.Малка държава от третия свят, с бедно население, робуващо на примитивен национализам, от която нищо не зависи.

183

Анонимен

преди 3 години

Заев повече прилича на татарин от Борисов.

182

Анонимен

преди 3 години

От както подписахме договор за добросъседство, в който уреждаме ред правни и културни(езикови, исторически) въпроси в Македония администрацията сякаш на пук започна масово да саботира български фирмички и инвеститори. Сякаш на пук се опитват да ни се подиграват и да се бият в гърдите, че са на път да ни излъжат. Последните няколко месеца сигналите за противозаконно саботиране на български бизнеси и опити за инвестиции станаха десетки.

181

Minuva42

преди 3 години

Историци от бивша Югославия :)Хаха :)

180

Анонимен

преди 3 години

Няма югославска република, която да не е искала да се отскубне от Белград. Някои даже започваха войни да водят та да се отърват от сърбите.Та тези, които избиваха хората от собствените си републики и свръх националисти се хванали сега да ни държат тон, и да ни изнасят лекция по история.Айде у лево и си погледнете вашата история.Непрекъснато на два стола разкрачени между Русия и Запада.Накрая ще паднете на земята.

179

Анонимен

преди 3 години

Тия си мислеха, че ще ни плючят, а ние ще си мислим, че дъжд вали, но не познаха.

178

Анонимен

преди 3 години

Сърбия усеща, че повече никога няма да е измисления фиктивен фактор, който беше до преди няколко десетилетия и в момента се опитва всячески да си избива комплексите на една наказана от господ държава.Нормално - отчаяното куче вие най-силно.

177

Анонимен

преди 3 години

Истината е само една - преди Югославия Македония е била с Българско самосъзнание. Това че група сърби имат друго мнение по въпроса не ме интересува. В този ред на мисли браво на нашето правителство че им го каза в прав текст!

176

Анонимен

преди 3 години

До ТурчинаТурците не са тюрки, а отвлечени насила и потурчени роби-българи, руснаци, славяни и гърци.

175

Анонимен

преди 3 години

И да пишат и да не пишат, документите са факт. Имам фотокопийно издание на книгата на братя Миладинови, и ясно се вижда къде е бил и къде е сега езика им.Подписват договор и го спазват. Сами да се разправят с чуждата пропаганда, и анти Българското говорене и тези в учебниците си. В Европа няма място за такъв реваншизъм.Това е бомба с която няма кой да се занимава. Или надрастват проблемите, или си седят отвън. Толкоз. И няма смисъл да си мислят, че само ние сме им проблема.

174

До Братя Миладинови

преди 3 години

Дедите ми са преживели по едно преселение всяко поколение. От Дебър към Солун, От Солун към Стара Загора, От Стара Загора към различни градове... Дядо ми имаше роднини в Солун и в Скопие. При всичката пропаганда не е имало такъв антагонизъм между Българи и Македонци. Различието никога не е било на етническа основа. Това, което раздухаха двете днешни казионни фалшиви ВМРО-та в Македония и България е противно и мръсно. Това са продажници.

173

Анонимен

преди 3 години

Щом им е по-важна антибългарската доктрина да седят извън ЕС. Достатъчно компромиси направихме за НАТО.

172

Georgi

преди 3 години

Всичко югославско е измислица и тези хора са измисленяци. Нормално е измисленяците да защитават измислица

171

Живков

преди 3 години

До ТурчинаВъзродителния процес е реципрочна мярка на потурчванията в османска Турция. Не е насила и който не желае, продава къщата си и заминава за Турция за разлика от потурчването в османска Турция, когато сечат зелката ако откажеш. Бг трябва да се защито от турския сепаратизъм и ислямизъм които се засилва в 80-те

170

Анонимен

преди 3 години

Югославските историчари казаха, че Македонската нация е създадена като всички останали. И в техните очи е напълно вярно - като почти всичките нации от бивша югославия и македония е едно изродено отроче на геноциди, военни престъпления и умопокъртителни машинации и лъжи.

169

Диана

преди 3 години

До SSЛошо е да стоиш с такова самосъзнание! В Брюксел просто не ни познават и приемат това, което чуят, видят. Ние трябва да покажем проблема си, да покажем, че имаме проблем, че не сме съгласни с това, което Сърбия и други смятат защото така и така и да ги убедим, че ние сме прави...Българите не сме много словоохотливи и това ни е стар проблем, но сега от нашата словоохотливост ще зависи може би съдбата на македонците, а може би и на нас самите...

168

Спеца

преди 3 години

Сърбите ни призовават да не се ровим в историята!Защо ли?Вапцаров е казал -"разровиш ли я , ще мирише"И си е така , ПЪРВАТА държавата която, напада току що освободената от Русия, България е уж "братската" Сърбия!Винаги са имали мераци за "Велика Сърбия" , но ще се свият като заешка кожа на слънце!

167

Анонимен

преди 3 години

До ТурчинаА млъкни па ти ве тееба никой не го интересуват твоите глупости. Ай бягай си в Азията и млъкни. Самия факт, че се опитваш на български да си избиваш комплексите, че видиш ли си богоизбран е повече от жалко. Млъкни щот никой не те чете.