107

Анонимен

преди 3 години

Казваме неКое не разбрахте макетата?

106

Анонимен

преди 3 години

По принцип, правим огромна услуга на македонците, като ги спираме за ЕС!! Това те ще го разберат, след като станат членове на ЕС .... Да имаше как и ние да излезем от там, ама няма да се случи... Една Великобритания се мъчи толкова време, а какво остава за нашата робска държавица!!!

105

Гой

преди 3 години

А сега Тиквобей в подари на Албания!

104

Смешното е че

преди 3 години

Макетата баисинс си вярват ме са наследници на Александър МайедонскиНищо че той е говорел на гръцки и за древна държава Македония никой не е чувалНито могат да обяснят Що говорят на български диаметър вместо на македонски Заблудени от Коминтерна жалки души....

103

Анонимен

преди 3 години

До АзВиж ся мой човек :) Абсолютно нямам никакви претенции към макетата, но да не пипат българската история, да си останат с Александър :)) Разбирам че не могат да си обяснят произхода си, но ние търпяхме 30 години щото си мислехме че ще се разбираме :))) Кво се оказа, те ни мразят ще кажеш че сме им били някакви тирани :) Разбирам сърбите защо ни мразят, но макетата не са сърби а българи :)))

102

Сталин ни открадна

преди 3 години

Македония и я подари на ТитоСърбите избиха Бълфарите там които не бяха съгласни, че са македонциДнешната българофобия там е резултат от кражби на история и комунистически престъпления Тряба да минат още поне 50 години дойато се изчистят поколенията от таз отрова

101

Анонимен

преди 3 години

Никакъв пардон за тия неблагодарници. Що ли ги признахме за държава изобщо?

100

БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ

преди 3 години

Сепаратистката мачка дойде за погачка. Но получи шут. Айде сега същия шут и за сръбските тарикати. За тях ЕС след като върнат западните покрайнини.

99

Аз

преди 3 години

Аз не разбирам от политика и история, но жалко, че всичко това се случва. Странно е всичко, понеже уш се бяха разбрали. Сега само негативизми и неяснотии. Краен резултат лоши отношения между два народа с еднакви гени. Който е виновен, да си признае. В края на краищата в Македония ще дойдат нови на власт и при нас, които Най-вероятно ще са по-лош вариант от настоящите. Но нека видим, в края на краищата ние си избираме политиците.

98

Гърците им отне

преди 3 години

28 години да направят от македонцоте северно-македонциНие можем да чакаме още толкова докато си признаят, че Тито и Сталин от българи ги направиха македонциНие не бързамеТе се натискат за ЕС и милиардите му

97

101

преди 3 години

Да повторя на неразбралите.Аре чао ***. Пробвайте пак догодина.

96

Пирин

преди 3 години

Да не ви пука братя македонците, нищо няма да изгубите напротив печелите вижте при нас как е Шварцвалд 😅😅😅

95

Анонимен

преди 3 години

РАЗБЕРЕТЕ В СВЕТА НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО КРАЖБА НА ИСТОРИЯ И ОБЩА И СПОДЕЛЕНА ИСТОРИЯ!ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИ СЕ СМЕЕ!

94

Анонимен

преди 3 години

Тази доктор стана Захариева ,от външна политика не разбира но съвети дава?Македонците сега да видим дали ще има добронамереност и са ти съседи но компромиси трябва да има.

93

Алекс2

преди 3 години

Никога досега не сме имали толкова ерудиран външен министър като Захариева ! Браво относно СМакедония , насила хубост не става ! Нека поузреят още 10 години ако дотогава албанците не сменят името им пак ! Гъците ни показаха че на зло куче трябва зъл прът !

92

ДО 101

преди 3 години

Видяхме че вече си Пиян , лягай си .Утре ще те е срам от написаното .Ако продължаваш , потърси помощ от анонимни алкохолици .Или си намери Жена - мааш като жена без мъж .

91

Анонимен

преди 3 години

Щом са толкова ербап, да се опитат да се присъединят към Албания, може те да ги приемат

90

Случаен минувач

преди 3 години

Правилно. Много правилно! Подкрепям с две ръце!

89

Гърците ги мотаха

преди 3 години

Точно 28 години докато им уврат македонските тиквиЯвно не са уврелиАко трябва и ние ше ги мотамеНито ни трябват, нито са ни братя На тях им трябват евромилионите и безвизовото пътуване

88

Анонимен

преди 3 години

Дядо ми е македонец,аз съм българин! Какъв е проблема на македонците? Едно време за по добър живот са пристигали и са били приети! Цяла Коньовица в София е била населена от пришълци македонци! Целия скандал го правят шиптърите,не им изнася България щото гледат с едно око на Албания!