39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40 Когато бяхме с Русия се редяхме на опашки за банани и маслини. После фалирахме. Общо три пъти подред, след това още един път при Виденов. Ето заради това вие социалистите майцепродавци власт повече няма да видите.

38

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Британците избягаха от Еврейския Съюз, за да не хранят хитри гърци, и крадльовци българи !

37

Анонимен

преди 3 години

Така като го гледам май иска да ми приказва нещоА бе нямаш какво да кажеш ама искаш да се обадишСондажите регистрират срив на доверие в президентството

36

Т.Шак

преди 3 години

А зад защитата на президентския имунитет се крие един Кремълски агент, който изпълнява заданието да дестабилизира страната си, членка на ЕС.

35

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с Русия България имаше една от най-силните и модерни армии в Европа и никой не смееше да я подритва като мpъcна изтривалка както днес в ЕС и НАТО.

34

Анонимен

преди 3 години

Абе, къде е Деса?

33

Анонимен

преди 3 години

В международне план България е просякинята на Европа.

32

Русомраз

преди 3 години

Дано следващия път да мислим повече когато избираме президент!Никой не ни е виновен, че си избрахме този зелен, вoнящ, руски чорап...

31

в ЕС и НАТО

преди 3 години

От БСП Елена Йончева, Станишев, Христов и други от БСП + ДПС (мюсюлманите уж) са гласували в европейския парламент при приемането на резолюцията за България за Истанбулската конвенция, хомосексуалните бракове и осиновяване на деца от хомосексуалисти. Това означава, че трябва да се смени в конституцията определението за семейство и това ще стане в най-скоро време, и никакви патриоти малцинство не могат да попречат.

30

ФИГУРАНТ

преди 3 години

ама тоя още не си е подал оставката, даже и в Европа разбраха, че е руска подоводница

29

1

преди 3 години

До Анонимен 32"Не е възможно да сме в ЕС и НАТО и да отстояваме националните си интереси."Кога думата на България се е чувала повече в международен план от сега?

28

Р.Р

преди 3 години

С вдигнат юмрук покрепям Истанбулската конвенция т.е. Европейската резолюция!Абе какво беше това резолюция? Това не беше ли светлина в тунела? Ей вече съвсем се обърках

27

Анонимен

преди 3 години

Не е възможно да сме в ЕС и НАТО и да отстояваме националните си интереси. За тях сме само слуги. Интересите на България са против интересите на ЕС и НАТО, интересите на ЕС и НАТО са проти българските национални интереси. Никога няма да позволят български политици да ръководят национално отговорна политика. В този смисъл протестите са напълно излишни, и това което прави Радев е не на място. Няма никакво значение кой ще упралвява, който и да упрвлява ще следва интересите на ЕС и НАТО.

26

Анонимен

преди 3 години

Съвсем скоро Геша ще щракне белезниците на фигуранта и заобикалящите го престъпници- пламен хитлера, милушев и митько!

25

Анонимен

преди 3 години

ЕС* = вавилон

24

Анонимен

преди 3 години

Зад лозунга за европейско развитие се крие джендъризъм и истанбулска конвенция.ВС = Вавилон.

23

Анонимен

преди 3 години

Комплексиранното *** така и не осъзнава, че власт няма да види !!!

22

Анонимен

преди 3 години

.......А и колко хора бяха избити,разболяни или избягаха е отделна тема,разбира се,те не бяха жертви само на ГЕРБ,но и на други партии,държавата ни е в много тежка ситуация,ББ е неспособен управленец,той защитава само интересите на чужди държави,защитава и личните интереси на една група алчни олигарси и герберастиТова да е за урок,че от улицата в политиката не се влиза,ако не си подготвен и извървял постепенно пътя към политиката и нямаш способности,патриотизъм,нямаш място в управлението!

21

Радев

преди 3 години

Еиииии ,само чакаш удобен момент да рушиш, много подло.Слаб човек си!За президент да не говорим,пълен провал.

20

анонимен

преди 3 години

Фигуранта се провали. Превратът не успя. Протестиращите се отвратиха от него, и се разбягаха. Останаха само около 50 пиан дета. Каскета е търпелив. Ще изчака края на мандата му.