39

слаба работа

преди 3 години

Малко са, защо само шестима ? . . . . .

38

собствнно или лично

преди 3 години

ако Борето от гербето си траят,значи ли това че е умрел от страх защотот тоя Янков е Цветанът в бесепе и са предстои двете Цветаня да се зберът и погнат борето по пищоф и кюлчета.Ако това цъфне и върже,нищо чудно третият човек да бъде сегашният или миналият или смененият глапрокурор, като по този начин ще се заформи една нова Тройна коалиция:доминиращ Гербски остатък плюс уедрен от Грух Грухев Партия и плюс Законът.Точка. защо пък не ако хората мисля за доброто поне на собственните си семейства.

37

Анонимен

преди 3 години

И аз това щях да питам (понеже не съм информиран) какво става с внесеното предложение за ВНС?Някой ще осветли ли въпроса?

36

Стамат

преди 3 години

За тях никой не е гласувал, ама пуст кокал, как да го изпуснеш...

35

Анонимен

преди 3 години

хахахахахаха

34

ист

преди 3 години

ВНС ще има. Ще има и нова конституция. Напусналите БСП и ДПС ще направят мнозинство над необходимите 160 гласа за свикване на ВНС. Парламентарната група ще напуснат още 17 червени депутати. Тежки дни за БСП и корумпираното и ръководство.Нинова лакомо превзема цялата власт в БСП. БСП и протестите и залязват.народна поговорка - лакомо дупе, кръв се ре.

33

Анонимен

преди 3 години

Айде сега да видим "неЗависимите" телевизии как търчат с микрофони след скандала ....

32

Пребоядисан комунист

преди 3 години

Чудесно, веднага ще отидат при Барба Ганьос да ги приюти, то цялата му партия е изградена от такива като тях!

31

Анонимен

преди 3 години

Сега ще могат да идат при своя господар Бойко и да си гласуват с него на спокойствие!

30

555

преди 3 години

Знаете ли по какво си приличат корковата тапа и мъжките топки ? - и двете се опитват да влязат но не могат , а след време ще има и трети член на вица - БСП .

29

Анонимен

преди 3 години

Тия що не са във затвора 45 години управляваха незаконно позкрепяни от въшни сили Горбачов им срита столчето, а Путин ги изгони като мръсни котета от аптека. Руснаците не обичат предателите и на тях им писна от комунисти на колени дето предават народа си за шепа копейки. Никой не обича плазмодии ако ще 100 000 руски паметника да построят.

28

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До ПенсионерНинова няма да вземе властта, БСП ще получи рекордно нисък резултат на изборите ако не на тия на следващите може да не влязат в парламента трябва партия която е на млади хора а не партия на олигарси като БСП,СТ,Божков,костовистите,прокопиевистите и тнт в момента няма нормална партия и няма да гласуваме за никой

27

Анонимен

преди 3 години

*** сега ще излезе като Жана Д' Арк с една гола гърдa и ще заяви пред плебеите, че революция въпреки всичко ще има.Курнелo пов(р)еди народа, ние сме плътно зад гърба ти и сигурно ни чувстваш!?

26

Тонката

преди 3 години

Бас хващам,че още утре Андрей Райчев ще излезе по БТВ и размахвайки ръце ше обясни,че това е за доброто на Бесепето:):):)

25

Пенсионер

преди 3 години

До Младияпремиерсхарема 15 Стига вече с тази мантра, че пенсионерите гласуват за БСП. Това беше някога.Бойко показа кой може и кой не.Само не казвайте на Нинова, че като вземе властта ще ни намали пенсиите.Отмъстителна е като Радев.

24

Анонимен

преди 3 години

Голяма новина няма що.... сега ще си го преместя от единия в другия крачол

23

пеперуТки

преди 3 години

Да не цъфнат и тия при Цветанов

22

Анонимен

преди 3 години

Сигурно Марешки много неща е поискал. Явно на Герб им иьлиза по евтино да подкупят 7 от бсп

21

Анонимен

преди 3 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА?

20

Тонката

преди 3 години

БТВ в траур с Черна лентичка горе в ъгъла и много набързо споменаване на този така весел случай:):):):)