185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 231Я осведоми ни какво образование имаш и какво работиш, че ми стана интересно откъде идва неспокопсания опит за ирония?

184

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 217Не твърдя, че правителстовто е директно отговорно за това, но можеш да има камера и советление през поне 1000 метра на магистралта. Глоби някой джигит, дето 18 пъти днеска е минал ограничението, с по 200 лева на нарушение, дръпни му ги директно от банковата сметка или му запорирай колата, ако няма и да видим, колко ще карата като бесни. АМА НЯМА ВОЛЯ!

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 212"Услугите не са чак напредък в бъдещето. А пък това че има някакви индустриални услуги на ишлеме само означава, че основната част от парите остават навън. Храниш се с трохи и си мислиш че си богаташ"Охоооооо. Пак с големите приказки на гол тумбак. Храня се с трохи, значи? Ами, нека ти кажа, че ти и с това не се храниш,само големи приказки докато ти къркори корема (образно казано,сигурно го пълниш с най-долнопробни неща и после точно ТИ ще виснеш на врата на социалната система)

182

Анонимен

преди 4 години

До До реалносттаОбясни ми, какво може д аработя на 19 години? Или ще ми кажеш "Ми виж, сяя младеееш, ти на тес гудинии, ша тряяя учиш""Тряя", ама ученето с пари, дрехите и яденето с пари. Знам ли, това дето ще го уча, след 10 години дали ще плаща добре? То само съвети от некви с по 10 години стаж в някаква професия, деот дава добре, детоми се изкарвате, че едва ли не сте били мега аналитиците и не знам си кво, на по 14 години още, като сте си избрали професяи ...

181

Анонимен

преди 4 години

Айде пак пуснаха тролeтариата да брани и оправдава Слънцето. Тази държава никога няма да се оправи, но не заради ГЕРБ.А заради материала. Всеки народ си заслужава управниците. Всеки.

180

До 217

преди 4 години

Разбира се,че е така !

179

Анонимен

преди 4 години

Тцъ. С тия лозУнги доникъде няма да я докараш господин комсомолски секретар. Бая народ има все още живял по онова време....... Аз съм един от тях, набор 65ти, успешно избягал от комунистическата тошова губерния през 1979 година, неселена основно с червените изпражнения от българо съветското сношение. Удоволствие е да гледаш как червени отпадъци врят в собствен сос.

178

нфаснфсаин

преди 4 години

Аз подкрепям идеята, че земите ни трябва да се обитават и стопанисват от друга нация. Ние сме си просто дънари.

177

Анонимен

преди 4 години

До До 203/206"800 умират от катастрофи"Точно. Обаче правителството пак е виновно и за това.А иначе тия 800 са само върха на айсберга. Колко са ранените, с трайна или временна нетрудоспособност, които хем не произвеждат, хем са в тежест на здравната система. Всяка година. На тия хора тежките проблеми не стават по-добре с възрастта. Обаче - управляващите са виновни. Сигурно те карат вместо тях.

176

До 212

преди 4 години

А ТЕЦ овете като са на Ковашки ,например, и печалбите остават вътре ,какво прави теб съприпастен с тези пари ????

175

!

преди 4 години

Е ще изчезнете, но има доста по-читави етноси които могат да използват земите на днешната територия. При лошите руснаци (рушнаци, руски фашисти) се множехте... а сега при добрите германци и афро-америкаци намалявате с бързи темпове.XaXaXAAxa

174

До реалността

преди 4 години

Кой не издържа бе,алоооуууу ???Ти на Марс ли живееш ?Я влез в обявите за работа и пак заповядай да не издържаш !

173

Анонимен

преди 4 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ и СДС / най-малкото зло / Иначе за кого - за Корнелия , Доган и Слави Трифонов ли ?

172

До реалността

преди 4 години

Върви да видиш цените в Румъния !!!!

171

Гост

преди 4 години

От мен 0 деца и 1 смърт. Което е 2 смърти по-малко които да ми тежат на съвестта и една баба по-малко която е била глупачката да се омъжи.

170

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 209"Тцъ тцъ тцъ и ти си от новите българе...постоянно спортуваш водиш здравословен начин на живот и си ако не веган поне вегетарианец."Мерси, че потвърди веднага това, което казах.После не ми реви ТИ ЛИЧНО за прираста.Сега ако те питам и колко деца имаш тотално ще умреш.С други думи: ТИ си проблема, не аз и не държавата. ТИ!

169

Анонимен

преди 4 години

Демокряцията е най- хубавото нещо случило се на клета България за 1300години история !

168

РЕАЛНОСТТА

преди 4 години

Какво очаквате? Хората не издържат. България е на най-долното място в ЕС по качество на живот, по продължителност на живот, по заплати и пенсии, по корупция, по свободни медии, по онкоболни, по сърдечноболни, по лоша инфраструктура, по екология.. И в същото време разни крeтенини гласуват под строй за ГЕРБ сякаш нищо няма. Абе телетa в съседна Румъния вкараха стотици политици в затвора и се отпушиха и се изстреляха, и сега да тичаме срещу тях не мож ги стигна. РОБИ.

167

Анонимен

преди 4 години

Сега като сложите ''чалгаджията '' за мин. председател , Бабикян за министър на пропагандата , Хаджикян за мин. на вътрешните работи , Черепа з мин. на финансите и ще вържем и ще цъфнем ...

166

Елемаг

преди 4 години

Не може да протестирате за по-добър живот.Централната административна ГЕРБ-ерска част на София се сърди...Разбрахте ли къде е проблема в цялата държава?