134

Анонимен

преди 3 години

Русия да си прибере главната Мутра Радев.

133

Димо

преди 3 години

Целия този спектакъл ,който снощи се случи навреди непоправимо на всички ,които очакват хора с разнопосочно мислене,но срещу системата да бъдат в тяхна подкрепа останаха тотално разочаровани.Докато интелигенцията не затвори учреждения и студентите не са в първите редици,анархистите и престъпниците ще са водещи протестъри.Снощи не видях протест срещу системата,а уличен бандитизъм.

132

Анонимен

преди 3 години

Заради Фигуранта и шепа разбойници никаква оставка!Първо оставка на Фашиста,дето разбуни държавата и изкара крими контингента на бойното поле!

131

Анонимен

преди 3 години

Всички виждат че еничарите демек платените ченгета ще се бият срещу женитеИ децата на народа до последно .Тук не останаха млади хора вижте и платените телевизи водещите са от 20 годиниИ не са махани защото са агенти на Буда и ДПС .

130

Анонимен

преди 3 години

Вече е ясно едно - ГЕРБ ги чака нещо ужасно лошо, ако не са на власт. Аз не знам какво е то, надали някой от нас знае, но толквоа уплашено вкопчили се във властта хора не помня да съм виждал.

129

Анонимен

преди 3 години

Най-после една добра новина, хубаво че изчистиха тая ***

128

Mилициoнер

преди 3 години

Защото професията е опасна Mилициoнерите1.Получават добра заплата2.Пенсионират се по-рано3.Разполагат с оборудвана, с което гражданите не разполагат4.Специално обучени са5.Преминават физически изпити6.и т.н.ЗАЩО хленчеха като ученички, че някой от протестиращите им усукал лапичките и ги боляло.Вчера ги изведоха като панаирджийски мечки и те хленчеха...смешно е...

127

най важното

преди 3 години

Най важното от вчера беше, че ДПС свали доверието от фигуранта, което значи, че радев вече не може да повтори мандат и отива директно при Гешев.

126

Анонимен

преди 3 години

Боко тиквата нарочно е пробутал този коктейл ***...голяма работа...намерили една бутилка с бензин...той Боко мафиота счупи цялата държава за 10 години и се прави света вода ненапита гада му с гад...оставка до дупка...

125

Анонимен

преди 3 години

Заедно с Рублев напуснете България като не ви харесва демокрацията!1000000 са гласували за ГЕРБ!Вие сте един катун разбойници!Вън!

124

Анонимен

преди 3 години

Българите са били рая, са и ще си останат рая, но в несравнимо по-лошо положение!Нещо подобно е казал един английски крал при смазването на селския бунт през 1381 г.Всеки народ си заслужава управлението! Българите заслужават да ги управлявата мутри и да ги бият мутромилиционери!

123

озадачен

преди 3 години

А бе, ББ не каза ли наскоро, че ако има кръв на протестите, ще си подаде незабавно оставката? Ами снощи имаше кръв, ама оставка йок.

122

До 140

преди 3 години

Така се случва понеже една партия си прави какво иска и не подава оставкаДа подава оставка и да приеме че няма да изкара МАНДАТА######КОЙ казва ,че няма да изкара мандата. Смешниците от протеста ли!?Нещо много сте си повярвали.

121

Анонимен

преди 3 години

До Винету агента Буда"Аз със мирни протести не съм виждал сваляне на диктатор ."Ти не си виждал и диктатор.

120

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че не трябва да подава оставка. Заради 500 малоумнuka ли да подава оставка. Половината от тях криминалци.

119

селянин

преди 3 години

що бре военна диктатура не ви ли устройваке си имаме комендантски час сите дома при жените никой нема да кръшкапод строй на бачкане нема безработицаабре се благинки

118

Аз

преди 3 години

Полицай = рушвет

117

f

преди 3 години

Тиквата призовава за мирни протести, докато той отнема и унищожава жилищата на хората, отвличайки ги по психиатрии и упражняващ кървавия бизнес на Холивуд в бг, колейки и бесейки собствения си народ наред, ние да бъдем мирни, а той не, къде е логиката му? Смърт за тиквата, никаква прошка за ***-делен.цата от сащ!

116

Анонимен

преди 3 години

Полицаите понасяли тежестта? Имат закон, в който ясно са указани правомощията им в такава ситуация. Непознаването и не прилагането му е за тяхна сметка.

115

Само ако искаха

преди 3 години

Ако искаха милиционерите можеше в палатките да открият и атомна бомба....Но само ако искаха...за сега не са искали!!!Може утре и да поискат, не се знае знаели се!!!