22

Анонимен

преди 3 години

протест ,при който начело е отровното, бездарното , некадърното трио , не може да доведе до нищо добро.

21

Цървул

преди 3 години

К'во става бе? Да не би да свършиха "бракуваните" храни....Или ги държите за 2 септември,за бой последен?

20

До 14

преди 3 години

Кои хора и от кои села визираш А?! У наше село хората се си имат други задачи, и не им пука кво става на жълтите павета, аре не дрънкай празни приказки, като селските ни клюкарки.

19

Анонимен

преди 3 години

А в Министерски съвет пазачите и чистачките са си организирали томбола, познай какво ще изсипят днес протестърите. Има първа, втора и поощрителна награда.

18

Анонимен

преди 3 години

Изчерпват се! Нещо по-шокиращо не им ли дойде наум, примерно летящи кондоми с трибагреника? Нали обичат да са оригинални?

17

Тонката

преди 3 години

И пак да предупредя:):):)Магистралата утре посока Морето от 9.00 до 11.00 е моя:):)):)Карайте си каруците по в десно:):):)Аз бързам:):):)Много бързам 260:):):):)

16

Тонката

преди 3 години

Бездомници,катунари и *** от Орловград утре отивам на Морето да закривам сезона грандиозно:):):)Връщам се и със Стъки ви подпукваме:):):)Само за няколко дни през почивните отивам до Гърция на Бузуки в Солун и на плаж на първия ръкав на Халкидики и пак идвам:):):)

15

Анонимен

преди 3 години

Докато зомбитата търкаха билетчета и чакаха светлото бъдеще начело с радев , нинова , гечев , ерменков , кутев , жаблянов и др. бяха доволни. Оказа се ,че няма милиони ,че бсп са некадърни и сега искат само едно - анархия( т.е- парите на честните граждани).Долу анархо-комунизма !ОСТАВКА НА радев !!!

14

Активист на БСП

преди 3 години

Кого преби Стъки ???

13

Баба гицка

преди 3 години

Ние от село сме за протеста.къде да идем, като в наше село сме 20 човека.млади хора стачкувайте,ние от село сме с вас.

12

И

преди 3 години

И така , дами и господа бездарните изпълнения на шебеците продължават, но 4-5 милиона българи, не са впечатлени и не се интересуват от случващото се тоест имат други приоритети .

11

Анонимен

преди 3 години

Тия захлебиха за топлото.Идва зима и требува сметки да са плащат.)) Па то само парното да е, ами още колко неща са на дневен ред. Не ще кесят, ами и ще благодарят на спонсора/ ите...Мъка, мъка...

10

Alex2

преди 3 години

Радев Радев къде са ти "площадите" събираш некви 50-100 *** ! Самият Божков твоя шеф така ги определи ! А официалните медии трябва да не са на 111 място а на 1011 ! Никъде не отразиха контрапротеста в София пред БожковТВ

9

Абе

преди 3 години

Самият протест е един балон, който скоро ще се спука.

8

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

7

Тонката

преди 3 години

То общо взето на това подобие на протест са все като Светльо Трайков:):):)Нема кинти за бело,хайде на паветата,Али Баба ше даде:):):):)Обаче голема греда с Бойко удариха:):):)Както се вижда Народа е с него:):):)

6

ОРЛОВ ГРАД

преди 3 години

Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен са бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство или престъпление извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето и дрогата са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!

5

Тонката

преди 3 години

Светльо Трайков накрая ше го бара пак:):):)Беден лентяй,който би продал и майка си за неколко линии:):):)

4

Барни ръбльов

преди 3 години

Оставка още една калинка падна Напреееееед времето е наше всичко друго обаче е тяхно.

3

Анонимен

преди 3 години

Що да са балъци, хората са на работа, само трябва агенцията по труда да им изисква трудови договори, неможе да прибират пари без трудови договори.