86

Има и наивни тролове

преди 4 години

Ами когато след няколко дни побликуват всички данни..........КАКВИ ще ги дъвчеш тогава???????? Ами мога да се обзаложа, че до няколко дни нищо няма да публикуват, защото нямат никакви резултати за публикуване ......

85

Анонимен

преди 4 години

До до 76Хидроксиклорокина на е "на Индия" Индия не го е измислила това лекарство. Измислил го е германеца Ханс Андерзаг, работещ за Байер АГ, Германия.

84

коко

преди 4 години

до 74 ти първо се порови ако знаеш английски коко съдебни дела има срещу американски фармацевтични компании и тогава ръси мозък с лъжи.Що се отнася до руската ваксина това кактус забит дълбоко в а.н.у.си.те на западняците и сега колкото мърдат и лаят боли все повече.Никой не ви кара да я купувате но да плюем нещо преди да сме го ползвали това е завист,м.ре.те и чакаите западната тя е бъде от масло и мед

83

Анонимен

преди 4 години

Като Русия не се интересува що се натиска да продава на Запад.Да си я ползвать.

82

Анонимен

преди 4 години

A защо си мислят, че Русия е длъжна да им дава обяснения и данни? Русия е световна икономическа и технологична сила, и не се интересува от Запада. Западът има нужда от Русия, не Русия от запада.

81

Анонимен

преди 4 години

И накрая се оказа че хидроксихлорокина не действа.Честно трябва да си идаеот за да купиш нещо индииско.Чакам Санофи И глаксо Смит какво ще извадят.На бананови републики не разчитам.

80

пияница мистик

преди 4 години

Щом съветския Колхоз първи създаде тази бутафорна ваксина, значи те са пуснали и Коронавируса. Нъл тъй ве, дрогаре? Не спряхте да повтаряте, как акоСАЩ или Израел измисли ваксина, то ще е защото са създали първо вируса и ваксината и после са го пуснали, за да си продават ваксината по света. И ваксина има толкова, колкото има и истински хиперзвукови ракети, освен на анимация де и боен робот (ама с човек вътре). Всички догаре дето вярват в Ковид, защото повечето не вярват, да си я слагат тогава

79

Анонимен

преди 4 години

В кои разработки Лада Москвич Союз Т-72 Туполев.Къде са напред един процесор нямат ползват Интел.

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Къде се скри червения *** Христо Христов? "Христо Христов е от доброволците изпробвали руската ваксина. В момента го лекуват в Карлуково от предизвиканите странични реакции.

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Това изречение ми изглежда познато. Не е лошо когато поствате опорки поне малко да ги променяте, така, от кумова срама.

76

до 76

преди 4 години

Да бе, затова целия свят изкупи хидроксихлорокина на Индия за отрицателно време.

75

Анонимен

преди 4 години

Русия винаги е била едни гърди пред запада в научните и високотехнологичните разработки.

74

Анонимен

преди 4 години

Руснаците още в началото казаха,че имат ваксина, която ще пуснат, ако положението стане напечено. Май за стария САРС беше някаква разбаротка. Така че, не са почнали от нулата. Колко е безопасна обаче е друг въпрос.

73

Анонимен

преди 4 години

Индиици и руснаци какво казват няма значение.Те фармацевтика нямат и никога не са имали.Прескачат етапи които са приети в цял свят защото са неграмотни.Никой няма да им купи бклуците.Не можеш да правиш псевдонаука да прескачаш етапи при изследвания да не публикуваш нищо в авторитетни издания и да викаш ние имаме.Това не е научно това е провал.Изостанали държави от третият Свят.

72

Анонимен

преди 4 години

Какви публикации, какви пет лева. Руските учени са авторитет, както наш Танас Мангъров, който няколко пъти залагаше авторитета си, дори щеше да си къса дипломата, но ...

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64Виж сега, предлагам компромис, *** се лекувайте само с руски лекарства, а ние само със западни. Така всички са доволни. Само гледайте като го закъсате да не се изкушите, щото е от "злите империалисти", нали. Както направихте с автомобилите, електроуредите и всичко останало.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Мдддааа........явно пък, че най-тъ.пи.те са в България!

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65Не, не е руснак......а българин, защото ти си българин, нали?

68

Анонимен

преди 4 години

Кат Русия няма втора тъй нacpaна на света!

67

Анонимен

преди 4 години

До БабаБабо, а това дето го каза знаеш ли върху колко големи групи от тествани се е проявило и дали знаеш горе долу ваксинката дето става дума за нея върху колко е тествана?