269

old stupid retard

преди 3 години

До Анонимен моля виж последните социологически проучвания, 10% или по-малка може да вземе твоята "партия"

268

Анонимен

преди 3 години

Подай питане до Президентството. Радев е готов със служебния кабинет. И сигурно с още 2-3 кабинета занапред. Гладна кокошка, просо сънува.

267

Анонимен

преди 3 години

Това дори децата го знаят, а учените-физици отдавна са го доказали чрез т.нат. ефект на Наблюдателя "observer effect"Не става!!! Бойко, ако падне Сатаната падат и останалите демони. Ако Бог спре да наблюдава Света за миг дори, тогава умира всичко-хора,рай,ад,демони,ангели... всичко. Така, че или напускаш завинаги заедно с цялата п@@.на или продължаваш до пълно разкриване.

266

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 279"то на всеки е ясно че с оставката живота ни няма да се подобри, ама това не значи че трябва да държим начело на държавата един арогантен, нагъл, невъзпитан и самозабравил се човек като Баце"А кой ще "държите". Ограмоти ни.Само не ми казвай, "после ще видим".

265

Анонимен

преди 3 години

Не ги жалете ГЕРБ. Ако паднат, същите дето крадоха през тях еврофондове, ще се преориентират за има няма седмица къде са хранилките. Да не мислите, че лягат и стават с герберски плам. Ще надушат веднага къде е салама. И пак същото ще стане.

264

До 288

преди 3 години

Аааа, виж тук съм съгласен с теб, ще добавим и бсп то в речника, редом до герп

263

Анонимен

преди 3 години

Е че Славчо Трифонов има опит в подкрепата за БСП. Гергьовден са гласували в парламента кръгло 100% заедно с БСП. Барем един път да бяха проявили инакомислие. Славчо пак ще се заиграе с БСПто

262

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 288За сметка на това видехме па как се краде от еврофондове, ама яко да се краде, и куп други неща, иначе мнението ми за БСП е абсолютно същото като за ГЕРБ и двете партии са производни на БКП и ДС

261

Анонимен

преди 3 години

Радев не е разединил народа, 1% по улиците към 99% на работа и вкъщи не е точно разединяване. По-скоро е люспене. Не му приписвайте чак такива сериозни заслуги.

260

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 269Тази дума вече е заета от абревиатурата БСП.Аз по време на ГЕРБ не съм видял хиперинфлация 16 фалирали банки, отвличания и долар по 3000лв.Упорито се опитвате да подменяте историята другари, но уви!

259

Анонимен

преди 3 години

БСП не могат да спечелят избори, но може да се направи една стабилна коалиция Хросто, Славо и БСП и да се оправиме.

258

Анонимен

преди 3 години

Радев щом е успял да "разедини" народа в неговото циментирано последно място в ЕС, значи е супер влиятелен.

257

Анонимен

преди 3 години

Време е да вземат мярка за нар на Биби в Централният Затвор!

256

Анонимен

преди 3 години

266,,Овъргаз" ни продаваха по скъп газ. Те са посредници. Баце ги прескочи. Сигурно и те са забавили заплатите.

255

Сатира

преди 3 години

Колкото и критици да си има Борисов. Какъвто и *** да е всъщност. Няма как да се отрече че този човек всъщност е един голям патриот, който обича не само страната си, но и народа в нея. В крайна сметка такива хора ни трябват на кормилото на държавата. Патриоти който милеят за страната.

254

Пешко

преди 3 години

95% лъжи в изказването му. Останалите 5% са препинателни знаци. Ако има такива, които му вярват, искрено съжалявам за тях, те не са виновни, че са се родили такива!

253

Демократ

преди 3 години

Да се даде свободен достъп на народа до къщата на Борисво в Банкя всеки да влиза да си взима каквото му е кеф - пачки, зкато, джип, така е при деморкацията, във Франция когато са въвеждали демокрацията са рязали главите на богатите а демосът е влизал във замъците и Версай и всеки си е прибирал каквото му е кеф.

252

ШМАТКА

преди 3 години

До SHEFA Докато вие се дърлите на да бъде или да не бъде баце ви боко ще се изуе като мо,кър презе,рватив и на всички ще ви каже чао и много ви здраве,без да можете да му накривите и шапката!Сега трябва да следва прибиране и съд за всички крадци близнали парици от народа като трябва да няма сини няма червени няма пембени.Иначе има да си висите по кръстовищата до пето пришествие и врякане до пресипване!Явно е че тоя *** не разбира от протести вълнения и др брожения,които да го бутнат.

251

Анонимен

преди 3 години

До Бауто на всеки е ясно че с оставката живота ни няма да се подобри, ама това не значи че трябва да държим начело на държавата един арогантен, нагъл, невъзпитан и самозабравил се човек като Баце

250

Анонимен

преди 3 години

Безспорно, ГЕРБ има успехи, като никойа друга партия, толкова дълго, но малко обяснява на хората, какво прави.Поради липа на повече информация, хората вярват на комунистическата пропаганда, на БСП И компания.Това подсилва ламтежа за власт на червените олигарси, подпомагани от Решетников...