152

ПроСоТо

преди 3 години

До 146Как не те е срам да използваш ник "българин" бе куха русофилска кратуна такава!!!Пиши се "Ленин, Сталин, Мао..." и прочие петолъчници!П. С. Къде беше Румен Шведски, с какво беше зает, та не поднесе венец на гроба на Генерал Колев оня ден???

151

Анонимен

преди 3 години

Ясно личи че ЕС подкрепят режима на Борисов и го крепят на власт. Време е да се отвори дебат щом този съюз подкрепя явен диктаторски режим, не ли редно да се запитаме какво търсим ние в този съюз.

150

Анонимен

преди 3 години

БСП са другия клин, които трябва да избие българския народ :))) Проблема е, че не виждам разлика м/у БСП и ГЕРБ, може би разликата е, че едните загиват с Вожда си, другите ще ги има и ще ходят на Бузлуджа...хахах.Тез от БСП наистина са много зле ! Вместо да се преобразуват, като модерна социалистическа партия....Бузлуджа...хахахаха :)

149

Анонимен

преди 3 години

Сачева, копаеш дъното в момента.Ходи си на село!

148

Анонимен

преди 3 години

Абе вижте и на тая само изкривената физиономия бе!Прилича на някоя ауфсхерин - надзирателка в женски концлагер!По какво се отличава политиката на ГЕРБ и "патриоти" от тази на нацистите в Третия Райх?По нищо! А да, още не са почнали да пращат децата с увреждания в концлагери.Но и едните (нацисти) и другите (наши, родни "патриоти" и гербаджии) смятат, че е излишно пилеене на държавни пари да се дават на деца с увреждания.Те и така ще си умрат нали?

147

Накратко

преди 3 години

Комунистите ядоха меда на поколенията, възпитани преди тяхното управление в християнски ценности, а сега ядем горчилката на възпитаните от тях самите ! Що се отнася до тия майки, те може и да имат справедливи искания, но не това е начинът - просто напоследък много станаха "сърфистите", опитващи се да "яхнат" вълната !

146

Българин

преди 3 години

То и на шофьора на самолет Румен Шведски ще му изтече мандата и ще трябва да се изнася към Рассия, ако не иска да роди близнаци в затвора, където ще бъде изпратен за национално предателство!!!

145

Анонимен

преди 3 години

Прав си беше Валери Симеонов за "майките", но не го разбраха. Сега лъсна истината за тях.

144

Анонимен

преди 3 години

Сачева десет години какво правихте досега тепърва ли ще правите закони в края на мандата, конкретно за земеделието му е..бахте майката,***,заслужавате публичен линч как за десет години,превърнахте българското село и земеделие в пустиня!

143

българин

преди 3 години

до 139 " Просото"! Гаранция ЧЕ ТИ НЕ СИ ПРОСОТО! Той такива провокативни глупости НЕ БИ НАПИСАЛ! Я се разкарай бре! Бойко няма кой да маха! ТОЙ Е ПРОБЛЕМА ВЕЧЕ И ТРЯБВА И ЩЕ СИ ТРЪГНЕ СКОРО! Каква " Масларова" Те гони не знам! -:) Тролска Герберска изм..!Скоро ще сте безработни!!!

142

Анонимен

преди 3 години

Добра биография достойна само подкупи и откупи.

141

ПроСоТо

преди 3 години

Абе цоциалистите, след майките на деца с увреждания какво следва??Ще докарате съюза на слепите ли??Толкова сте изгладнели за власт, че вече няма нищо което да не се погнусите да направите!

140

Анонимен

преди 3 години

Червените позитанковци искали властта. Така и не проумяха, че това никога повече няма да се случи. Не "майките", и бабите си да впрегнат в протестите от наркомани и безделници-нищо няма да се получи.

139

Анонимен

преди 3 години

Бог благослови Банкя и България с богопомазания г-н Генерал-Лейтенант Бойко Борисов!Анатема за чадата на сатаната и агенти на комунизъма, опитващи се да свалят законната власт в свидната ни държава.

138

Анонимен

преди 3 години

Как е, другарко Сачева, как е? Поздравяваш ли твоите другари нацисти и патриоти с изпъната в хитлеристки поздрав ръка?Виждаме че си солидарна с твоя колега нацист, който ги нарече майките "кресливи".Той същия брадат козел, който обича да си прави цитирам "майтапчийски снимки" в Бухенвалд и други нацистки концлагери, по неговите собствени думи!!!И как не го е подгонил главния прокурор? Или използването на националсоциалистическа символика в България не се смята вече за престъпление?

137

Анонимен

преди 3 години

Понеже Бойко е с имунитет Кьовеши още не му е повдигнала обвинения.

136

ПроСоТо

преди 3 години

Бойко, махай я тази и назначавай другарката Масларова!!!Най добрия цоциален министър за всички времена!!!

135

Анонимен

преди 3 години

Валери не искаше да си подава оставката на вицепремиер заради майките с деца в неравностойно положение! Бойко го гледах как прие, една майка с такова дете....все едно гледаше из род (: Тролчета, незнам дали е "построил" 2 Българии, но няма нищо европейско в сел кото му държание, даже на ориенталско бие :))

134

Анонимен

преди 3 години

Странни същества са мутрите и лакеите им по форумите. Хора не са, но какво са?

133

Анонимен

преди 3 години

А, Сачева идва при шебеците от стадото на тия, за които родителите ви са "Алчни пенсионери изпълзели на припек". С корава закалка и подходящ характер.