70

просперитет ГРОБ

преди 3 години

Двадесет и девет милиарда бил договорил, като 22 от милиардите трябва да се ВРЪЩАТ! И се хвали със това, но ТОЙ си има торта СахАр.

69

Анонимен

преди 3 години

Преди година починаха няколко познати от 51 до 65 годишни! Ако бяха изчакали малко, сега всички щяха да са загинали с диагноза ковид-19!

68

Къртица

преди 3 години

Бавно катерим, но това е очаквано то няма никакви мерки. И не си въобразявайте че няма да удължат извънредната обстановка до Коледа ще сме в такава не живейте в розов балон защото после е трудно да се върнеш в реалния живот

67

Чебурашка

преди 3 години

Все пак форума си има правила и не трябва да се допускат свободни съчинения нямащи нищо общо с темата като тези на "местен свинар".

66

Анонимен

преди 3 години

Както набързо намериха двама с коронавирус в МС (някоя чистачка и деловодителка, сигурно), за да няма заседания и да спасят Боцко и министрите от народната любов, така и тия дни ще поддържат висока бройката, за да удължат извънредното положение.

65

анонимен

преди 3 години

До 34 до 17Чета!

64

местен свинар

преди 3 години

Герберастите са нагли, крадливи, нарцистични, суетни! Разбирате ли, те не просто искат да са на власт и да крадат! Те не могат да понасят, някой друг да е нещо повече от тях като пост и качества! Недостатъците си на калинки компенсират с власт! Цечка чрез властта стана дори красива! Ако някой е напред с бизнеса, ще му го отнемат и пратят НАП и прокорора! Нещо повече, те освен, че са присвоили всичко, настояват да ги почитаме и дори обичаме! Какви са тия протести, ние сме толкова блестящи тикви!?

63

Анонимен

преди 3 години

Изтича и срока на извънредната епидемична обстановка, а Тулупа трябва да се държи на власт!Търсят се поводи да се удължава до безкрай-или поне до изборите...

62

Анонимен

преди 3 години

До 46 25 Дрън-дрън.Кой си ти, че ще ни учиш, бе, професор Дръндаров. Ако някой го карат с линейка в болницата, защото е болен от ковид, но линейката катастрофира и болният умира вследствие на катастрофата - само тогава може да се каже "той умря с ковид, но не от ковид, а вследствие на катастрофа". Това е клаисчески юриддически казус.Във всички останали случаи болните от ковид си умират от усложненията на коронавируса. Не виждаш ли, че си неграмотен отвсякъде, че ще ни учиш

61

Анонимен

преди 3 години

Вирусът ГЕРБ е още по-страшен.

60

Севда ТВ

преди 3 години

Абе, ако кажете утре че всички в България са заразени с вируса, на другия ден всеки като се събуди ще си мисли че последния останал жив в България... Плаща ви се знам, Но на това много хора вярват и в други държави освен нашата разбира се е подсъдимо...

59

Да не ме лъжеш &

преди 3 години

Нема да ми се сърдиш ама не ти вярвам

58

Анонимен

преди 3 години

Вирус броди из страната,вирусът на Бойковизма!

57

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразените е правопропорционална на усвоените (откраднати) средства от бандата на баш суджук чекмедже бабаит. Герберасточенгесарите ако не крадат, лъжат, мамят, мишкуват ще загинат. Затова оставка крадци.

56

Анонимен

преди 3 години

Те протестърите като разпространяват вируса, разпространяват го между себе си! Направят купона, прибират се, спят като порове и пак на купон, без да се мешат с вас! Аз като си стоя залостена с памперс на носа хич не ми пречат! Оставка!

55

Предсмъртни протести

преди 3 години

Време е в Парламента да мине един вот "Да се забранят ли масовите мероприятия на открито"! За да е ясно, като станат заразените по 2000, а умрелите по 100, кой е мислил за здравето на народа и кой е искал смъртта му, но да дойде на власт.

54

Чебурашка

преди 3 години

Дежурните *** отново ръсят редовните си нелепици. Такава е ситуацията навсякъде, където отслабиха ограничителните мерки. Така например месец след падането им в Испания случаите на заразени нараства ха с 400%. Почти навсякъде в ЕС част от ограниченията се връщат. Дори бай Дончо призова американците да носят маски. Единствено тук "***" продължават агресивната си агитация против съществуването на вируса и внушават, че щаба и правителството манипулират броят на заразените.

53

Златина

преди 3 години

Стана страшно! Броят на заболелите и загиналите расте всеки ден! Моргите са задръстени! Съд и затвор за безотговорните протестъри, разпространяващи ужасното и коварно заболяване Ковид-19! Неблагодарна пасмина!

52

Анонимен

преди 3 години

Тулупа и лакеите му пак почнаха да ни плашат като завишаеат драстично бройката.Още днес ония счетоводител здравния министър дето халхабер си няма от здравеопазване ще направи брифинг и ще забрани протестите за да може Баце да си спечели още време да стои на власт. И ако бройката е реална а тя не е уж след като маските предпазвали защо броя на заразените расте?

51

Сърп и чук

преди 3 години

Абе, Бойко и Щаба му не се справиха! Помните ли как ви лъжеха, че като се криете 3 седмици като мишки и край! Сетне като видяха, че не е толкова страшно дадоха свободно, но за всеки случай поставиха нещастния Мангър отпред! И секс му обещаха само да мълчи!