15

До 11

преди 3 години

Герберска мутро,на никой не му е писнало от протестите,напротив,подкрепят ги.Нищо,че не всички са навън.Страх ви е да не изпуснете кокала и внушавате небивалици на народа.Ай сиктир!

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 Не сме последни защото е седнал някой пред парламента. Последни сме защото хората срещу които се протестира са във властта без намерение да са изметат от там.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7БСП и ДПС не са АЛТЕРНАТИВА. Протестите не са в тяхна ПОДКРЕПА. Набийте си го в главите, платени *** такива. Смешници сте вие, за дето сте готови да се зъбите на народа в подкрепа на мутрите за жълти стотинки.

12

Анонимен

преди 3 години

Не се разпилявайте по улиците и пред парламента,когато няма никой,а стойте под прозорците на властта и то от по-рано,а не когато са си тръгнали.

11

Анонимен

преди 3 години

да си протестират , Но законно ! 200 човека Нямат право да пречат на живота на 2 МИЛИОНА в София ! Никакво затваряне на улици и булеварди, никакво неподчинение и валдализъм ! Полицията да взима мерки , щото на 2 Милиона им писна от "протестърите "

10

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тези протести, като искате да протестирате отидете да гласувате. Трябва държавност и спокойствие, защото истинските мафиоти търсят точно обратното. След една година Слави и компания ще са управляващи и ако има нарушения ще вкарат който трябва където трябва. Разбира се трябва да се внимава изборите да са честни, защото не случайно от изборната комисия вземат много големи заплати

9

Анонимен

преди 3 години

Време е да пуснат движението.България не може да си позволи да спира движението за всики пешеходец пред Парламента, защото се обявил за протестиращ !Пък после защо сме последни в ЕС ?

8

До 2

преди 3 години

Демек Радев беше избран с измама?

7

Анонимен

преди 3 години

Смешници, ако ги питаш каква е разликата между сега и 2013 когато БСП и ДПС дойдоха на власт след оставката на ГЕРБ дали някой ще може да отговори. Те повечето са били деца тогава и не си спомнят горките ама иначе много разбират и са много важни.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Колко плащаше на Боко преди да го подгонят ?!

5

Неграмотен

преди 3 години

Газ до дупка

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1 За управляващите знамето е ***. Така се отнесоха с него на Росенец.

3

Анонимен

преди 3 години

По колло плаща днес Черепа?

2

Анонимен

преди 3 години

Е, нима мнозинството би гласувало срещу себе си ?! Първо се поуплашиха, но като видяха, че протестиращите няма да ги извлекат за косите и да ги избесят по стълбовете му биха една. Тия със законни методи няма как да се махнат. Изборите ще са винаги в тяхна полза, ако не са купените ***, ако не са *** ще са гласуващите мъртви, ако не са те, ще се подменят резултатите директно. Стабилитет като подпорна стена на нужник.

1

Анонимен

преди 3 години

Тези "протестиращи" не знаят ли, че националния флаг не е нито тениска , нито ямурлук.