998

Българин

преди 3 години

Гешев трябва да си подаде оставката незабавно !Той не представлява народа !Представлява мафията във властта!Поголовно нарушава конституцията и законите в България!

997

Анонимен

преди 3 години

До Сбогом ТиквоВиж на видеото, как е пийнал 2 уискита за кураж, едва изрича правилно изречение!Но той е бащицата на нацията ни, около него само ***, ще се справи в затвора ( по лекия вариант за боса )

996

Рита Тумберг

преди 3 години

Единственото, което ни задържа в управлението, е отговорността. Тези ще счупят чекмеджето. Веднага ще спрат пачките и златото олеле

995

Българин

преди 3 години

Пътуваме от провинцията днес в подкрепа на демокрацията в България!Бойко и Гешев трябва да подадат оставките си!Всичко останало утре с Герб и каскета на власт е безмислено за държавата!

994

Анонимен

преди 3 години

И що Гешев да си подава оставката.Щото почна да ги лови ли?!

993

Марин Русеборн

преди 3 години

Раз Бойко-Управлението ставало чрез избори? Браво, тъпигьоз!Забрави ли 2013, умни и красиви протестиращи- нацапани с кетчуп! Протест на живот и смърт против заем от 1/един/ милиард!!?Сега си вземат колкото искат и половината в джоба! Нямало да подаде оставка! Ще видим!Да дава обръщение към народа, полу-пиян, от спалнята???С Президент Радев- напред!!!!

992

Сбогом Тикво

преди 3 години

Жалкия край на една мутра-започна като охранител на бай Тошо,мина като пазвантин и при царя и и приключва като охрана и момче за всичко на Амет Доган

991

Българин

преди 3 години

В затвора Бойко Борисов Свобода за Българските граждани

990

Анонимен

преди 3 години

Е то е ясно, че ако ГРОБ остане на власт, ще са ужасни.

989

Анонимен

преди 3 години

Баце, да не се скри в бункера, страх ли те е!

988

Анонимен

преди 3 години

Протести ,докатото Герб-Гроб падне от власт!!

987

Анонимен

преди 3 години

Гаден мафиот - в затвора!!

986

Анонимен

преди 3 години

Полицията спи.Излизайте и разпръснете тези тълпи от плоскочели провинциалисти.Как може да ги оставят да се събират пред президентството.Група от повече от двама човека не трябва да се оставя на едно място снимайте ги и ги разследвайте дали по кутиите нямат пари от москва раздадени.

985

Анонимен

преди 3 години

Предстоят ужасни месеци и години, предупреди във видео обръщение в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.а, КАКА ТАКА?Нали дойде най-добрата новина за България?

984

Ммм

преди 3 години

До ист Ако на тебе свинара ти плаща, на нас никой не плаща.Сами си изкарваме парите.Стойте и чакайте да ви падне на готово.Изметта трябва да се измете,защото вече не само гони ,но и убива децата на България.

983

Анонимен

преди 3 години

Ами то като прочетеш заглавието, няма нужда от повече. Щом ГЕРБ (разбирай ДПС) остава на власт е ясно, че предстоят ужасни години.

982

Анонимен

преди 3 години

Да сложим край на бойковата фашистка диктатура! Свобода за народа!

981

Един Pk

преди 3 години

Протеста е ялов .Излизат десни хора паметни и с бизнеси а десните партии се крият в миша дупка.А този хр. Иванов е едно мрънкало дето ни занимава със странични неща.Хората на Атанасов къде са?държаха се инфантилно по време на предните избори и сега същото.Протеста е ялов щото няма кой да го поведе.

980

Георги Димитров

преди 3 години

Тя предстои кризата, но не сте вие хората, който ще ни изкарат от нея аз кредити не искам... 60/40 смешна мяркаодобряваните за еднократната помощ за най-бедните изключително малкоПодкрепа на микро предприятията стартира на 15ти Май до сега само 1000 фирми са получили помощ от над 20000 подали....

979

ист

преди 3 години

Предполагам че много от пишещите тук са участвали в трите протеста против правителството. Това е тяхно право. Моля ви да ми обясните как ще се подобри живота на 7 милиона българи, след като падне правителството, и след временното се състави напълно ново правителство.Обяснете ми, за да имам възможност да се подготвя за щастлив и безгрижен живот.И още нещо - ще се премахнат ли парите, защото където има пари, там има корупция.