110

Факт

преди 3 години

Ако на някой му е трудно да диша с маска, то явно е със съпътстващо заболяване, заради което пипне ли го вируса с него е свършено.

109

Анонимен

преди 3 години

Хората се заразяват от маските понеже ги бутат с мръсни ръце. Маските носят заразата.

108

Релеф

преди 3 години

До 138 Ами ако е някой СУПЕР КРАСИВ КАТО МЕНЕ тогава как ще го видят?? Аз искам да ме забележат женките и да поглеждат назад като се разминем пък...

107

Релеф

преди 3 години

Ето Хмм се завръща отново с пълна сила. Извинявай, просто нема как да стане. Аз не съм толкова елементарен като, че да се вържа на всичко, което ми кажат. Те могат да ми кажат, че утре ще свърши света примерно и после като не се случи нищо, никой не бере отговорност за публично изказаните си лъжи и клевети...

106

Анонимен

преди 3 години

Досега в България близо 5% от заразените умряха, а във Франция 18,3%. Ако се заразим всички, както искат мaлoyмниците, това значи между 350 хиляди и 1 милион 400 хиляди починали от вируса в България. Цената не е ли прекалено висока?

105

Анонимен

преди 3 години

Маската се носи защото ако е грозен някой да се скрие и да не му мирише устата като говори с хората.

104

хм

преди 3 години

Дали умрелите са ги кръстили с вируса или не е без значение....Вече има солидни данни за ежедневното покачване на АКТИВНИТЕ СЛУЧАИ.

103

Релеф

преди 3 години

В нашето законодателство и конституция НЯМАМЕ такива смешни и глупави и нелогични закони. Така че ако на некой му направят проблем, че не си ги слага тия спинозни кирливи "маски", можете да се защитите по ЗАКОНЕН начин. Живейте си живота ПИЧОЕ :)

102

Анонимен

преди 3 години

"Носете маски хапльовци, толкова ли е трудно да имаш акъл!?",,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,, ,,,,,,, ,Принципно, да имаш акъл наистина е трудно. А за такива като теб - и невъзможно.

101

нн

преди 3 години

Няма лекарство, няма ваксина. Заразата, неизяснена напълно, детайлно си върви и така ще е още дълго време. Щем не щем, трябва да свикнем с обстановката, а колкото да санитарните мерки, те не са и не могат да бъдат панацеята, дано помогнат малко или много да не се стига до турболентната зараза, че както нямаме достатъчно лекари, кой ще лекува болните тогава?

100

Анонимен

преди 3 години

До ЛЕЛЕ Така, така - близо 100 вирусоносители повече.

99

Анонимен

преди 3 години

Носете маски хапльовци, толкова ли е трудно да имаш акъл!?...................................Толкова ли е трудно да разбереш, че си тъ па, да се скриеш и да не раздаваш "акъли".

98

Ходжата

преди 3 години

Ей,сега ще си го намандахерцам по случая!

97

Анонимен

преди 3 години

Ганьовеца наистина е експерт по всичко. Сексолог, имонолог... Вечно мрънкащ и недоволен от всеки и от всичко. Но всъщност е последната дупка на кавала и в африканския свят. Други отзад няма.

96

Анонимен

преди 3 години

Само най-страхливите пишат най-много тук и отричат вируса....

95

Съвсем скоро

преди 3 години

това корумпирано и крадливо правителство ще падне и вируса бързо ще бъде забравен.

94

толерантен

преди 3 години

Абе, някои хора(!?) си обичат намордници - крият си безличната му тра. Обичат и да им казва някой какво да правят, кога, как...

93

Ядосана

преди 3 години

Носете маски хапльовци, толкова ли е трудно да имаш акъл!?

92

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 106Ако е този от къмпинг Градина : той си е бил болен и се изнесъл от София на къмпинг да се оправи от чистия морски въздух! Не се оправи бог да го прости!

91

ЛЕЛЕ

преди 3 години

КАЗАХ ВЕЧЕ ДА СЕ ГЛЕДА САМО БРОЙКАТА НА АКТИВНИТЕ.ДНЕС ТЯ Е 1934, А ВЧЕРА БЕШЕ 1841!