208

Чекмеджето ГЕРБ

преди 4 години

След дъжд качулка. Тотално некадърие. Имахме късмет да не сме засегнати много, но некадърниците от ГЕРБ и това провалиха.

207

анонимен

преди 4 години

Е ДОЙДЕ ЛИ ВРЕМЕТО ДА КАЖЕМ, ЧЕ ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ БЕ ПРАВ. СЛЕД РАЗХЛАБВАНЕ НА МЕРКИТЕ ЗАБОЛЕВАЕМОСТА СКОЧИ ЗАЩОТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ ВСИЧКИ БЯХА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ И СВОБОДНО ПРИДВИЖВАЩИ СЕ НЯМАШЕ ТА ДА ЗАРАЗЯВАТ .НЕ ГО ЛИ ПРЕКАРАТ ПОНЕ 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЕПИДЕМИЯТА ЩЕ ВЪРЛУВА С МАСКИ И БЕЗ МАСКИ. НАЛИ ШОКОЛАДОВИТЕ БРАТЯ ВЪРШЕЯТ ИЗ ГРАДОВЕТЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ.

206

ОСТАВКА

преди 4 години

Незабавна оставка, некадърници!

205

Анонимен

преди 4 години

Едно нещо ми идва на ум. ОСТАВКА!

204

Анонимен

преди 4 години

Затвор за всички хейтъри!

203

Анонимен

преди 4 години

До Готина мацкасигурно си някоя много готина "мацка" щом кибичиш у тоя форум. Или си останала безработна и са те наели да пишеш коментари към някое министерство? Или сега ще почнеш да обясняваш, че освен готина си и умна и затова идваш да лееш акъл на плебеите по форумите? Седни сготви нещо у вас или слезни на пейката пред панелката да поседиш с бабичките и да коментирате това младите колко са безотговорни. Но на 2 метра разстояние разбира се!

202

Анонимен

преди 4 години

Хората преболедуваха, а ние тепърва почваме.Все още ли ви струва, че мерките до тук бяха правилни?

201

Анонимен

преди 4 години

абеее ай стига бе деее ....

200

2-рата Вълна

преди 4 години

а след това Идва и Цунамито! Берете Плодовете на Глобалистите с 2 ръце!!

199

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 202Ти си пълен мухъл.Ако не беше кьорав щеше да видиш че е хоспитализиран.Във Франция не те вкарват в болница ако си здрав.От друга страна и аз като се заразих бях "розов" ама това беше вначалото (20 дни) а после розово изчезна като сняг през август и дойде СИВОТО !!Почакай и ще видиш.Аман от *** булгарисTAнец!!!

198

Готина мацка

преди 4 години

До До Готина мацкаРуса съм, но това няма никакво значение. *** е скаран с дисциплината и кой каквото ще да ми говори.

197

Анонимен

преди 4 години

И преди и сега правя оборот само на бизнеси и магазини, които не апелират към носене на маски и не ме карат по никакъв начин да ги ползвам. Овцете да се бутат по хипермаркетите с вързани муцуни.

196

МАСКИ_НОЩ_ПРОЦЕНТ

преди 4 години

ШЕФЕ, ЗАЛЕЖВАТ ТУКА ПО СКЛАДОВЕТЕ ЕДНИ МАСКИ, КВО ДА ПРАВИМ? ВРЪЩАЙ МАСКИТЕ И ТАМ % ДА СЕ ОТЧИТА.

195

2-рата Вълна

преди 4 години

започна ли или още 1-вата набира скорост?! Кога идва Цунамито?

194

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

който не яде Прилеп е Расист!

193

Нено от Тутракан

преди 4 години

Понякога когато се дърпаш, само си влошаваш положението, мерките амбицират вируса да търси пролуки, да се прикрива, и накрая взема своето. Ще си отиде, когато му свърши естествения цикъл, колкото повече се борим срещу него, толково повече удължаваме тази агония.

192

Анонимен

преди 4 години

Затворете хотели,дискотеки, барове и ресторанти НЕЗАБАВНО ако искате да сте живи до есента и да има икономика.Иначе ще е ЛЕШ !!!

191

Белата Раса

преди 4 години

беше до Тук - така е, като не слушахте какво Ад0лф Ви говори!

190

Анонимен

преди 4 години

Дришу е болен точно колко Домусчиев и тия другите фейсбук демонстратори. Поне си е залепил маска на снимките да не го видим какъв е розов и свеж и че нищо му няма. Ама К.Д. като се изтипоса свежарка да вдига рейтинга на собствената си телевизия и да обяснява колко е болен беше патетично.

189

Истината

преди 4 години

Смешници, вижте за кой сте гласували само. Бойко ще ви спаси от корона, ама чак след 2 години като се заразят всички. Слагайте маските и чакайте да минат 2 години, за да се заразите всички и да придобиете имунитет.