39

Анонимен

преди 4 години

видимите резултати на ГЕРП - беден народ

38

Цоко

преди 4 години

Специално за Търново, ***.ба.ни.я Кауфланд, който отвориха миналия март изкуствено вдигна цените. Овц.ете още от отварянето масово ходиха да пазаруват там, въпреки че цели стокови групи бяха с по 20-30% по-скъпи в сравнение с месните магазини. И тогава месните започнаха да си изравняват цените с тях. От това естествено загубиха потребителите.

37

баба мара

преди 4 години

ама това е от години непрекъснато мисирките пишат кое колко е станало поевтино което не е вярно всичко поскъпна тихо и мирно без шум в билла и лидлне може вече да се влезе с нашите пенсии

36

Анонимен

преди 4 години

Не знам аз правя камара пари, не съм и обръщал внимание. Развивам се професионално и уча целеустремено, пък което колкото си иска да струва

35

Тонката

преди 4 години

До Квартален магазин7 кинта домати:):):):)Къде тва бе?:):):):)Краставиците сигурно са 5 кинта:):):)Много лош Бойко бе:):):)

34

Анонимен

преди 4 години

Абе важното е, че има евтини ипотечни кредити и стабилност. Правителството ни е едно от най- успешните, които сме имали до сега и подпомага гръбнака на икономиката ни. Хотелиери, концесионери, спортисти, кръчмари, колектирски фирми в името на стабилността и растежа.

33

Квартален магазин

преди 4 години

Колегата е прав, че трябва да пазаруваме от вериги, кварталните магазини грабят жестоко, и нямат ли таван на печалбите.

32

777

преди 4 години

Довечера ще пляскате ли по терасите?

31

Sichtpunkt

преди 4 години

Домати от 2.29лв. на 1.79лв. череши от 4. 99лв. на 3.89лв. и то какви череши-страхотни! Айде стига сте врякали, ами отивайте да работите!

30

Тонката

преди 4 години

Браво! :):):) САМО ГЕРБ!!! :))):)

29

Квартален магазин

преди 4 години

При нас е 9.30 кайма смес, розови домати 6.80.Сирене козе 500 жр. кутия- без стотинки единадесет лева.Парното след като газ падна 2019 с 46%, а от първи май 2020 г. с още 12%, общо 58%.Реално го увеличиха с 46 %.Не са го намалили с 12%, а го увеличиха с 46% след падането на цената на газ.Тока на борсите 2019 най-скъпата цена в ЕС.Евтиният ток на Козлудуй не стига до българите - изнасят го.Геноцидът върви с пълна сила.

28

А,така

преди 4 години

Дано това да продължи за да славим тиква до зори...

27

Анонимен

преди 4 години

"Затова ли бяха всичките мерки да "защитим" родният производител и сега да дерете по три кожи?"Същото ще стане и с нещастниците отишли на българското черноморие

26

Тонката

преди 4 години

Няма пари за сирене и кашкавал,но за почивка в Гърция има:):):):)С новите мерки на Гръцките митничари опашката на Кулата стана 10км:):):):)

25

Анонимен

преди 4 години

Нали се правите на патриоти и искате родно производство. Ето ви го . Да ви е сладко на тройни цени и още повече ще скачат цените.

24

Анонимен

преди 4 години

До 23 ти таз кайма ако знаеш с какво я правят , сигурно и два лева не струва

23

Анонимен

преди 4 години

На мен ли само ми направи впечатление, но и по заведенията всичко е поскъпнало с по лев, два.

22

Sichtpunkt

преди 4 години

Точно напротив! Хора вие в коя България живеете? Влезте в СBA в Lidl има невероятни намаления на хранителните стоки, алкохол и безалкохолни напитки. Например вчера си купих от Lidl бира "Айляк" за 3.49лв., а при производител! е 4.99лв.. Кайма смес (телешко и свинско) от 4.49лв. се продава на 2.95лв.Аз не виждам за какво увеличение говорите, но аз "говоря" с конкретни цени.

21

Тонката

преди 4 години

Хората умират от глад и се лишават от сирене,а на Кулата опашката курортисти за Гърция стана 10км:):):):)

20

ХФ

преди 4 години

До 12Не става въпрос за "умиране" от глад. Това говори за лошо качество на живот - бедност и/или липса на култура за хранене, което една голяма част от хората имат в страната ни.