196

Анонимен

преди 4 години

Борисов във влака: Каже ли някой корупция, веднага го свалям в метрото!---------------------КОРУПЦИЯ..., КОРУПЦИЯ..., КОРУПЦИЯЯЯ.......

195

Анонимен

преди 4 години

Страшна корупция!!!!!!!!!

194

Анонимен

преди 4 години

Корупция, кражби, простотия, некадърност , национално предателство , фалит на държавата, това е управлението на Борисов под ръководството на генералския кръг.

193

Търсача

преди 4 години

Тоя шегува ли се или наистина е толкова ***?

192

Лекар ихтиманец

преди 4 години

Този човек лъже безгранично. И корупция има, и краде се. И всички ние сме виновни!

191

ПроСоТо

преди 4 години

голем СВАЛЯЧ тоя,нема що!....но на мен ми е по-интересно какви са сведенията,данните ,информацията и професионалните разчети НА ТОЯ,че да твърди че "там" излизало "над 100",а у нас-"не повече от 40"..?!?!какво сравнява?..-Кон с кокошка?..............ама що ли са аба...Прос човяк,прости бръщолевиници каканиже..За съжаление ,и аудиторията му не пада по-ниско от него ..в простотията си..

190

Уточнение!

преди 4 години

Нема да сваляме никого! Ще качваме само с преставяне на членска карта! И изобщо нема да правиме метро в други градове!

189

Анонимен

преди 4 години

БСП са гадове. ГЕРБ са гадове. ДПС са гадове. Патраеотите са гадове. Хайде сега, разбирачи, кажете ми чии *** съм и кой ми плаща. Ненавиждам ви всичките и то безплатно. А гербаджиите най-много, защото са на власт.

188

Анонимен

преди 4 години

Шшшшшт!Думата корупция да не се споменава.Който я каже,го сваляме в метрото,а може и под влака,за назидание на останалите *** и ***,дето само ни пречат и ни развалят рахатлъка.

187

Анонимен

преди 4 години

Наистина ли господина твърди ,че в Татковината ни няма Корупция? Ето един пример - само за последните 30год,включително и последните 10 и най-вече с един предводител на ,там Кевър ли Децембър-абсолютно излишна структура, ли е , с така нареченото парно българския народ така беше ограбен ,че не да ми се хвалят с метро , ами с "усвоените" от парното пари сега по- големите български градове трябваше да са пълни с летящите таксита на Илон Мъск

186

Анонимен

преди 4 години

Аз казвам Корупция

185

Анонимен

преди 4 години

Корупцията му излиза като въшка на челото. Да погледне неговите хора за 10г. колко са се уяли. А в същото време не направи нито една качествена реформа. Пълен застой в блатото.

184

Анонимен

преди 4 години

Постоянно строят само в София а в провинцията се закрива и БДЖ пуснаха пенсионери, защото нямат служители и закриват влакове. Имаше една статия как не знаят колко събират за билети или събират по 2-3 пъти и хората са пропищели от бирници и няма с какво да пътуват.

183

За пари ли ....

преди 4 години

Божков: Борисов изпращаше ежемесечно пиарката си Севдалина в офиса ми. Защо? .....https://m.offnews.bg/news/Ikonomika_59/Bozhkov-Borisov-izprashtashe-ezhemesechno-piarkata-si-Sevdalina-v-ofi_730172.html

182

ivailo

преди 4 години

А аз чуя ли думата корупция , се сещам за ГЕрП...

181

Анонимен

преди 4 години

До Десен бесениздръшка се чете

180

Десен бесен

преди 4 години

До 189...Не сте грамотен дори и за този форум. Кой нормален човек пише "издръШка"? Повръща ми се от такива писачи

179

Анонимен

преди 4 години

Метрото е на загуба и не е пазарано. Разбирам като губи, следва фалит и ликвидация както са другите фирми а не на държавна издръшка. Всеки може като губи и държавата му плаща. Най-голямата корупция е на ГЕРП и те купуват изборите.

178

Анонимен

преди 4 години

ех борисов,неща се строят,бизнеси се разрастват,но българина си е все толкова беден,факта си е факт,пак едва изкарваме месеца,имаме избор на стоки но не и пари.Преди 7-8 г срещнах един строителен техник,беше отишъл в англия и бе станал метач на паркинг пред голям магазин,вика няма се върна,мета си с метличката 6ч 5 дни и си взимам 2000лири,неам грижи,за кво да се трепя тук за 800лв 6 дена седмично,на ще си идвам за по две седмици лятото да си видя близките,беше на 60г,промяна трябва,така нестава

177

Пак виц

преди 4 години

2 милиона Българи миели улици на запаТ??? Това може да го каже неук туркопитек който не е излизал извън Разградско.Живях в Германия, в Англия и сега в Испания(и съм бил в почти цяла Европа). Няма Българи боклучии или миещи улици. Има доста които се занимават с чистене на къщи и офиси, но повечето си имат собствени фирми за това и дори наемат Сърби , Украинци. Познавам доста Българи с престижни професии които си имат доста висок стандарт.