90

Mister Cro

преди 4 години

Баце нещо не е го слуша главата, нещо май живее в паралелно измерение!

89

Пак ли?

преди 4 години

Добре, че е бил Тодор Живков, та населението е било ваксинирано и масово са живели здравословно за да издържат възрастните на епидемията. А Бо Бо пак си присвоява чужди заслуги и се хвали с чужди постижения. А къде са медалите и купите му от състезания по карате щом е бил толкова добър състезател? Защото не е проблем да отмъкнеш нечии черен колан..

88

Анонимен

преди 4 години

Вярно е! С толкова вреди на хората едва ли може да се похвали друго правителство! Това, което "постигнахте" ще го лекуваме с години напред, ако все пак е лечимо!

87

Истукан

преди 4 години

Освен да се хвали за свършеното, друго не знае. Всички политици са така. Отчитат винаги плюсовете си, а не казват за несвършеното и провалите си. Ако магистралите са свършеното от ГЕРБ, то това е нищо. Нито е овладян коронавирусът, нито мерките са ефективни, ното има полза от маските. Защо изобщо се хвали Борисов, че е направил нещо?

86

Мишо

преди 4 години

Абсолютно прав е! Човека притежава цяла държава и безнаказано си прави каквото си иска!

85

идетрибунал

преди 4 години

Баце,любими наш вожде не ти ли замириса на трибунал,а Как готино ще изглеждате на подсъдимата пейка заедно със зравния маршал Годжи...Като знаем какъв си комплексар няма как да не се явиш мундир и Винету в ръка......и така до новата сграда на острова....Може и всяка сутрин на пазходка да си връткате по еди брифинг..как звучи само...

84

Анонимен

преди 4 години

Само от 80те % могат да подкрепят подобни тъпоглави плешивци като Тиквата и Нощния Гробар!

83

Анонимен

преди 4 години

ЩОМ СЕ ПОЯВИ ВОЖДА НА ГЕРБ И ВСИЧКИ *** ,ЗАЩОТО ОСВЕН ГЕРБЕРСКИ *** ДРУГИ НЯМА ,ВИЖДА СЕ ПО КОМЕНТАРИТЕ И ПО ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ ! ВСИЧКИ ЗНАЕМ КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ И КОЙ ПЛАЩА НА ПОД ЛУГАНИ ДА ТРИЯТ НЯМАШЕ НУЖДА АЛИ БАБА ДА КАЗВА ЧЕ 20 % ОТ ПЕЧАЛБАТА Е ДАВАЛ НА ВЛАСТТА ВСИЧКИ ЗНАЕМ И ВИЖДАМЕ КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ ДЕТО БЯХА СПЕСТЕНИ ОТ 80% БЕДНИ И ЖАЛКИ БЪЛГАРИ !

82

Факт

преди 4 години

Сега - нормално е Бойко сам да се хвали, все пак друг няма да го похвали, защото няма за какво. Това, че е разследван за пране на пари в Испания също не помага особено.

81

Зозо

преди 4 години

Комунистите били гладни :)))))))))))))))))))))))))))))))) При първото отваряне на границата 7 км. опашка за Гърция. Черноморските червени мутри ревът на умрело от глад :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Кеф голям, Божков председател на БСП в изгнание :)))))))))))))))))))))))))))) Корни мълчи като п/ка щото всяко обаждане 1% надолу БСП-тоАко съм на Боко правя предсрочни избори сега и БСП в преизподнята.....

80

балама

преди 4 години

Бат БойкУ Чудотвореца!Слепи проглеждат, куци прохождат, народът не ще хляб, а само да го гледа по тАлавизора.

79

-

преди 4 години

Той не е виновен!*** дето го крепят са виновните!!!

78

ЛосХ

преди 4 години

Бойко само се самоизтъква и говори празни приказки за простолюдието, което е негов основен електорат. Боко, никой никъде не дава България за пример като страна за пример в тази пандемия! Никой дори името на България не споменава ! Да не говорим в Туризма, където България НЕ се води туристическа дестинация. Ние сме последна дупка на кавала и такива слаби лидери като Вас само ни засилват към дъното. Същото важи и за всички останали крадливи партии - БСП,ДПС,НДСВ,Атака и т.н.Бог да пази България

77

Селянин

преди 4 години

Така е Бойко ти си номер 1 . Отново ГЕРБ на власт

76

Анонимен

преди 4 години

Виновни са учените и ЕС за упадъка си вместо да се занимават със Слънчевите петна да бяха взели пример от ген Мутафчийски и да се справят със вируса. Eвродепутатите да обвинят ЕС и да извлечем повече ползи. Тръмп обвини СЗО ние трябва да обвиним ЕС щото те не се справиха. Самo ни четат морал, искайте оставката на Баронеса Урсула.

75

Анонимен

преди 4 години

Вицът на деня!

74

Hater

преди 4 години

Кво си направил бе? Половин милион безработни? Единствената страна, която не помогна на хората, а бизнесите ограбиха всичко. ОСТАВКА!!!

73

Анонимен

преди 4 години

Перфектно свършена работа! Никога не съм харесвал ББ, никога не съм гласувал за него, но в случая с коронавируса най-пpocтата прослойка от обществото (шведи, гастарбайтери, бедняци от крайните квартали на големите градове) бяха зашлевени със звучен шамар, че ракийките и седянките им ще имат пауза. И моментален резултат.

72

Анонимен

преди 4 години

Жадния за похвали обикновено е беден на заслуги.

71

Отврат

преди 4 години

скрийте го тоя повдига ми се ! Трябва да си ***, че да вярваш на гроб. Върви си вече!!!