31

Анонимен

преди 4 години

До КалинБойко може да е с рейтинг ама Горанов не е Бойко. Гешев трябва да го разследва и да провери тая информация и да му смъкнат имунитета.

30

Бойкот

преди 4 години

Нещо малко със девойката или с девойката някак си правописа за такъв богат и успял човек не върви да бърка тези неща! Кадрите на Бсп са такива неуки повечето са с основно гласоподавателите им също. На такъв човек как да имаш вяра.

29

Калин

преди 4 години

Влади Горанов е пич и няма да се огъне пред тази провокация на един *** и пропаднал престъпник, криещ се като плъх от закона. Бойко е с най-висок рейтинг и на следващите избори пак ще победи. И да се тръшкат платените и безплатни рубладжии, това е реалната картинка.

28

До 24

преди 4 години

Герберче..този скрийншот уличава Горанов в лъжа. Човекът на Пеевски в това правителство.А вашата позиция отдавна е амешна и несъстоятелна.На всичко казвате само...не е вярно. Без никакви доказателства. Само отричане...по руски модел.

27

Анонимен

преди 4 години

От днес един финансист от Долни Дъбник остана без работа, без квартира , а скоро - и клиент на каскетурата. Бай Ставри е зажаднял за ласки.

26

Анонимен

преди 4 години

До До 12Божков е много мил и добър човек. Аз си получих наградата от 1 млн лв. КЕФ.

25

Анонимен

преди 4 години

Онази вечер Краси Радков в ролята на Тиквата и се обажда на Божков по телефона:" Васе, така и така не мога да ходя до къщата в Барселона заради тая карантина, вземи да ми джиросаш Лилана, а?")))

24

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Скриншотче ! Това ли са му ,,компрометиращите документи,, на Черепчето ?! Народът очаква компрометиращи записи с министър и ***,копия на финансови документи ....А тук -,,девойката,, Сашко....Явно измислени истории от подсъдимия Божков !

23

До 18

преди 4 години

Тоя пък. Сделката за F-те е единственото хубаво нещо, което това правителство е направило.И то, защото американците ги натиснаха. Иначе щяха да ходят да целуват Путин..за МИГ ве.

22

EK

преди 4 години

Това са тесни консултации. Интересно, любопитно ....чакаме по-нататъшни чатове:) !

21

До 12

преди 4 години

Вие герберите нямате оправия. Само Нинова ви в главите.Никой не защитава гангстера Божков. Просто той казва и какви са Бойко и Горанов. Също гангстери и мутри.Кой ти говори за Нинова тук, гербер promit?

20

Анонимен

преди 4 години

Горанооооов,ти ли не си знаел маймункееее,ти ли?!!!Хайде сега и ти публикувай как Борисов ти е казвал какво да пишеш на Божков за да излезе цялата истина и да се знае кой кога и как удряте.Преди беше с тефтерче -''Да се удари еди кой си'',сега е директно през смс.

19

Анонимен

преди 4 години

Този чат нищо не показва,освен това е написан с твърде много правописни и пунктуационни грешки! А всички са ми еднакво протвни!

18

Анонимен

преди 4 години

Туй правителство да се маха постоянно е забъркано във някакви скандали и сделки със самолети, които не идват. След 5 год един Ф-16 може да струва и 5 000 лв за какво наринахме 2 млрд за няколко прахосмукачки предварително.

17

Анонимен

преди 4 години

Горанов е знаел какво прави Божков. Въпросът е Може ли да се докаже това.Германците нама да позволят да се доказва нищо! Това не са прости неща, става въпрос за големи геополитически игри на Великите сили, а тия нашите са само пионки, които за някой лев са готови на невъобразими простотии. а тия дето ще свалят Борисов да се замислят кои немски и американски фондации стоят зад него и как ще стане тая работа?

16

Анонимен

преди 4 години

Боко е доказал, че изпитва някакъв респект към народа. Единствено когато той се бунтува.

15

Анонимен

преди 4 години

Червените пак се размечтаха и прегърнаха черепа

14

Че Гевара

преди 4 години

Оххх котю бравос Божков идвай си народа е със теб.

13

Анонимен

преди 4 години

Ае стига ни занимавайте с тоя престъпник

12

Анонимен

преди 4 години

Хаха айде един протест сега искам да видя в защита на Божков, може Корнелия да го поведе