15

MLADEN MARINOV

преди 4 години

PRI AMERIKANSKI VIRUS KITAI VINOVEN

14

Анонимен

преди 4 години

Китай в отговор подкрепи борбата на Русия за дедоларизация.

13

Анонимен

преди 4 години

Западните полезни ***/този път на ниво правит. ръководители/ не виждат заплахата от комунистически Китай,който укрепнал икономически, неизбежно ще прояви своя експанзионизъм. Всички страни,засегнати от коронавируса, трябва да предявят искове за претърпени икономически, физически и прихотравми. И при отказ-икономическа блокада. Същото трябва да се усили срещу путиландия-Северна Нигерия с ракетами....

12

Анонимен

преди 4 години

Бойкот на китайските стоки!

11

Анонимен

преди 4 години

3-4 ферми за рептили съвсем не означава, че светът е срешу Китай.

10

Анонимен

преди 4 години

светът не е срещу китай,само болните американофилчита си мислят така

9

Ром"с

преди 4 години

Интересно ,а защо "светът" не е срещу СЗО !?А то от тех постъпват всякакви препоръки ,то без маски,то с маски ...то кой как иска ... ,нещо против тях няма ли ... ?)

8

Анонимен

преди 4 години

До до 1Сигурно СЗО им е заповядала на държавите от ЕС да не поставят прибиращите се под карантина, като и на децата беше ясно, че ще си я докараме заразата от там?

7

Анонимен

преди 4 години

Мдаааа, то щото ако беше се случило в демократична западна страна щеше да е различно. С либералните си ценности и кекави икономики дали щяха да наложат пълна блокада от ден първи? И каква е гаранцията, че няма да се разпространи из останалия свят? Типична западна постановка....все някой друг е виновен и изобщо някой задължително трябва да е виновен. Преди беше СССР сега е Китай.

6

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

Българите още нищо не сте видели - тепърва Ви чака съдбата на Русия - 5 месеца отне, но най-сетне Уханката там почна да дава резултати - по 10 000 заразени на ден! Скоро няма да смогват на труповете!!

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя път няма да им се размине на дръпнатите от Пекин и Шанхай.Тотален бойкот на стоките им с парите от които хранят комунистическия режим. Ако народа им иска да го сваля, да го сваля. Ако не, да си живеят като Северна Корея.

4

до 1

преди 4 години

пращаха, щото СЗО - говорителите на Пекин - така, съветваха и казваха!!

3

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

а Брюксел ближе Китайдки Комунистически Дирници - само 1 500 000 заразени Европейци и само 150 000 трупа - какво е това за Брюксел пред Голямата Цел - Китайско Комунистическо Робство на Европа!

2

хиро-шим

преди 4 години

Тръмп като нищо би пратил съвременен Б-29 Енола Г..й с много "обич" към Чайна

1

Анонимен

преди 4 години

Да бе, Китай ви е виновен, че в средата на епидемията при вече започнала карантина там, пращахте самолети да прибирате хората, и вместо да ги оставите на първото срещнато летище на територията на Европа под карантина, ги пласирахте по целия свят.