106

до 106

преди 4 години

Ами, те представители на щаба ги говореха тези работи, бе - ,,Симптоми малко по тежки от обикновен грип" - Кунчев, Кантарджиев! Доцента каквото говореше, това говори и сега!Прав, крив - това е! Какво са се изказали щаба категорично? Първо говореха, че предлагат, а Правителството /Бойко/ решава. От десетина дни не смеят да отговорят на журналистите какво предлагат - само давали информация на правителството и точка. А от събота и информация не искат да дават.

105

Бау

преди 4 години

Досаден човечец ...

104

Анонимен

преди 4 години

До клошаря "Допускам, че той говори така, сякаш срещу него има себеподобни, които от две думи разбират какво говори!" МИ НЕ РАЗБИРАТ НО ПАРАДИРАТ

103

Малко по-спокойно

преди 4 години

Мийте си ръцете често, спазвайте социална дистанция, пазете възрастните и тези с придружаващи заболявания и се върнете към нормалния си начин на живот. Коронавируса не е сезонен грип, но това не означава, че трябва да се затворим и да не излизаме докато се появи ваксина.Ако имате симптоми, изолирайте се вкъщи. Това е.

102

Анонимен

преди 4 години

До клошаряЩабът говори пределно категорично, а вече се забелязва, че Мангъров се опитва да се присламчи до мерките на щаба! Какво стана с "това е като обикновен грип"? Вместо това говори за "сухи съчки", с други думи, вече отиде на това което щаба казваше (не че те са го измислили, това е преобладаващото мнение на вирусолозите в света ), че има особена опасност за определени групи хора. Хамелеонче излезе. Видя, че се компрометира, и смени тактиката, за да е "прав".

101

Анонимен

преди 4 години

До До 100 а беАКО ТЕЖИ СТО КИЛА НЕ Е НА ДОБРЕ

100

клошаря

преди 4 години

Допускам, че той говори така, сякаш срещу него има себеподобни, които от две думи разбират какво говори! Професионални натрупвания! Освен това достатъчно бе сатанизиран. Всички сме склонни да възприемаме повече с ушите и мечтите, отколкото с разума, който тотално липсва! Но, защо щабът не говори така категорично, а тоя човечец застава на амбразурата? Или времето на овациите мина, лампазите се прибраха в гардероба и дойде ред на тихия фронт - без брифинги, реклами, пи-ар и пи-си-ар!

99

До 100 а бе

преди 4 години

Колко си висок и колко тежиш?

98

До Варна

преди 4 години

Варна, ако не се изграждат антитела, няма да има и ваксина. Те на тоя принцип работят ...

97

Анонимен

преди 4 години

До Изнежвване"за това говори доцента"Не, не говори за това, и всъщност си смени "говоренето" в процеса на заразата. Преди обясняваше как не трябва да се вземат някакви специални мерки в повече, защото това бил обикновен грип, а сега взе да повтаря очевидни неща (като например, "заболеваемостта ще скочи", трябва да се правят стъпки към нормалното (не думай, сериозно?)), за да е "прав". Е, мерси, но ние тия неща ги знаем от други вече. Това за което говореше в началото беше ДРУГО.

96

А бе

преди 4 години

Не мога да ви разбера хората,които подкрепят мерките.Като ви е толкова страх,стойте си в къщи,ходете само до магазина със скафандри,не се събирайте с никой,не изкарвайте децата и бабите,кво ревете че сме щели да се заразим.Аз няма да се крия като мишок,на 32 години съм,ако ми е писано да мра ще мра,мен не ме е страх.

95

Вярвам

преди 4 години

Навсякъде е така по света, едни говорят нешата според знанията у убежденията си, а други говорят заради парички, власт, слава, користен интерс и.т.н.

94

Варна

преди 4 години

Точно. Починалата лекарка е била преболедувала, и след отрицателен тест пак я е повторило. Т.е тя не е изградила антитела. Каква е гаранцията,че като разпуснат положението, хората ще изградят антитела? Ситуацията е много по сложна, отколкото ни я представят. Ествествено, не можем да живеем заключени в вкъщи но така изразеното мнение на доцента граничи с лудост. Допускам, че не се е изразил правилно. Но сега след разпускането на юздите, наистинае скочат заболелите и тогава ще ни затворят до есент

93

Изнежвване

преди 4 години

От липсата на контакти, от непрекъснатото съблюдаване на хигиената, действително тези които са в самоизолация са рискови при спиране на ИП. След един месец в самоизолация поради възраст и излизайки по-често на вън и на работа, започнаха да се обаждат стари болешки, които са съжаление не минаха за 1,2 дена или до седмица, както е обикновено ,а за повече от 3 седмици. За това говори доцента. Липсата на обичайните контакти, живееки в относително стерилна среда, стреса от всекидневнте новини действи

92

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че това е нов вирус, за който се знае каквото са открили западни и източни специалисти досега. А този как се извъди такъв професор за 2 месеца, той си знае. Все още се спори дали и до колко се развива имунитет, като засега се предполага, че не всички го развиват. Все още се спори защо се усложнява толкова при някои хора. Сами си помислете. Също така много лекари се заразиха. Като тях ги няма, тогава вече ще е Дарвин.

91

Анонимен

преди 4 години

До 69"Професора" заяви, че това си било като обикновен грип и сме щели да го преборим като обикновен грип.Аз не знам заради обикновен грип къде са строили цели болници за под 2 седмици както направиха в Китай и Раша, или къде заради обикновен грип привикаха армията да разгръща военновременни запаси с полеви болници както правят по целия свят, че и у нас. Толкова за "професора специалист".

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82... след като правителството им ги заряза. Сигурно вече всички сте чели статията за ресторант с една маса тук, но има и доста други "куриози". Наскоро организаторите на един от популярните фестивали на открито в Швеция, който се провежда на едни поляни ... разпръснаха по тях пресни птичи тор. Организаторите обясниха, че така не могат да се съберат хора дори и да искат заради вонята и мръсотията. Та така, селски номера по скандинавски.

89

69

преди 4 години

Първото което е че човек трябва да си има имунитет по принцип, който да си е изградил чрез природосъобразен начин на живот, да е бил мерен във всичко, да е вървял ежедневно пеша, да има хигиенни навици като миене на ръце. Никой не е застрахован, но трябва да е разумен. Опитайте се ако можете да вникнете в думите на професора, той се опитва да ви предупреди и да ви предпази, вместо да се нахвърляте първосигнално.....

88

ХО ХО

преди 4 години

Сещм се за един случай САЩ, който е показателен за състоянието ни по отношение на заплатите и мрънкането. Един Бг емигрант поканил на барбекю в къщи негови сънародници, които от скоро били в САЩ. Задал им въпроса каква заплата би ви устройвала в Бг за да не емигрирате? И им раздал листчета, на които да напишат отговорите си. Всички, с 1 или две изключения написали около 1500 лева. Човекът казал, че там ни е проблема. Хората в нормалните страни никога няма да се успокоят с такава сума за живот.

87

Анонимен

преди 4 години

До До 71/82Това са "официални проценти". Смъртността няма да се "смъкне" драги. Няма да се смъкне и броя на критичните. И в двата случая Шведите имат 7 ПЪТИ повече от Норвегия на глава от населението (или на милион, както се води статистиката). Две страни със сходни показатели във всичко (култура на близост, благосъстояние, задравен и възрастов профил на населението и пр и пр). Това което много хора тук не знаят е, че шведите по общини взеха да вземат самосиндикално мерки за карантина, ....