36

Анонимен

преди 4 години

Сега берем плодовете на голямото пътуване по Великден.Оу, да разбирам, че сме в Ада?

35

Анонимен

преди 4 години

Българите умират докато чакат за планови операции и лечение за празните болници. Лечебно заведение за 3000-4000 души в момента има 70 човека с корона, от които 55 се лекуват с чай и книжка, на 10 им е лошичко и 5-*** са в реанимация, заради доста тежките им заболявания. Ние правим кампании за болници, които са празни. Като мине тази помия грипова, пожелавам на всички да дарят за детската онкология в ИСУЛ например, там смъртността за месеци е по-голяма от на грипчето ви за цяла България. Жалко..

34

Даааа

преди 4 години

Какво очаквате?? Бай *** не спира да джитка и да заразява, не носи маска, отрича коронавируса (нищо че цял свят е в рецесия), лъже на КПП-тата с фалшиви декларации, въобще бай *** е професор, вирусолог и микробиолог от най-високо ниво!Ще стоим още една година в извънредно положение!

33

Мда

преди 4 години

Хайде софиянци сега пак за трите почивни дни си тръгвайте къмродните места, за да направим още един пик. Сега берем плодовете на голямото пътуване по Великден. Сега за Първи май! Давайте, нека всички дамрем, защото някои не могат да си седят на четирибуквията!

32

Анонимен

преди 4 години

Отивам вчера да хвърля бо.клука и що да видя - до контейнера каруца с три чавета, дали носят маски сами се сещате - сополиви, гуреливи, ръцете сигурно не са си мили, откак са родени :D Джиткат си с кончето вихрогончето, щаба са си го сложили сещате се къде и грам не им дреме. А и никой нищо не им казва.А тук разни като "Факт" ми говорят кой носел маски и кой не носел. Смешковци.

31

Анонимен

преди 4 години

До е, и..?"Аз съм фамилно обременен с диабет, естествено, че един ден ще си замина от този свят, от диабет, разбира се!"Защо този ден да е скоро, след като се заразиш сега, а не някога, след като си спазвал необходимите правила и си контролирал диабета си.Диабетът подлежи на контрол и когато това се прави адекватно, човек доживява до дълбока старост.След заразяване с COVID-19, дори и диабетът да е бил перфектно контролиран, вероятността от моментален летален изход е в пъти по-висока.

30

Анонимен

преди 4 години

Ех, ако тествахме толкова, колкото правихме брефенги щяхме да сложим цял свят в малкият си джоб. Заразените се увеличават, защото се увеличиха броя на тестваните. по-рано правихме по 200-300 теста на сен и имахме по 20-30 заразени. Сега правим по 1000-1100 теста и имаме 60-70 заразени. Това трябваше да отначалото, за да видим разпространението и да изолираме вирусоносителите. но май изпуснахме момента. Много заразени медицински лица и държавата проспа тяхната сигурност, но се биха по гърдите.

29

Анонимен

преди 4 години

По препоръка на бат Бойко още ли използваме тестовете пестеливо за раята инак те политиците си правят тестове щом кихнат ,още ли чакаме да се подготвят медиците щото все не са подготвени ? Изобщо не вярвам на лъжите ви ! като чух какво става в старческия дом в гара Орешец и забравения от Б.Б? Видин.... как да ви вярвам ! Това правителство е най-подготвено по отношение на стъкмистиката !

28

Анонимен

преди 4 години

1156 теста за ден?!18 лаборатории. 3-4 часа за обработката на една партида. Ако са разпределени равномерно, то се получават по 64 теста на лаборатория. Едва ли всички лаборатории работят денонощно. По-скоро не. Вероятно и обучен персонал за осигуряване на денонощна работа няма като количество. Проби не се взимат хаотично, а целево, след оценка на нуждата.Количеството взети и обработени проби е напълно достатъчно, за да покаже тенденциите в общата картина и да осигури правилно лечение.

27

Анонимен

преди 4 години

Ако на ден средно в БГ има умират 295 души, то вече е минало 1/3 от денонощието, т. е. са си отишли ок. 100 граждани.Колко от тях можехме да спасим, ако нямаше кражби от шефове на болници и далавери с поръчки, колко от тях си отидоха от немотия?Само от туризма 400000 души остават без работа, децата могат да кажат, че една пролет от детството им е изтрита.Не ви ли омръзна, господа ***? Колко ви плащат?

26

Анонимен

преди 4 години

Колко е населението на Англия и колко на България?Защо очакваш при 9 пъти разлика в населението тестовете да са еднакъв брой? Това са PCR тестове. Бързите са отделно

25

Анонимен

преди 4 години

"Клан, клан, недоклан." И вие като лъжливия козел скрит на потайно място плаши горските животни, че е страшен звяр. И най големите от тях тръпнат в страх. Само едно малко бръмбар че разконсперира лъжата. Четете приказки. Току виж сте поумняли.

24

Анонимен

преди 4 години

До ФактСлед Великден започнаха да правят двойно повече тестове. Затова и бройката стана двойна

23

Анонимен

преди 4 години

Все още има такива дето ги е яд че не са яли агнешко за великден

22

До Факт

преди 4 години

Двойна - от старчески домове, пристигнали от Амстердам и шивачки в хале - факт. Къде са болните по морето дето имаше повече софийски коли отколкото местни?

21

е, и..?

преди 4 години

Аз съм фамилно обременен с диабет, естествено, че един ден ще си замина от този свят, от диабет, разбира се! Колкото и да се вардя, да живея природосъобразно, да, един ден организма ще отслабне и тогава ...Интересно, тогава каква диагноза ще ми бъде отбелязано в смъртния акт, няма да е корона вирус-19, нали ..?Смятам, че Щаба на баба Митра, леля Трънка и сбирката при бай Митраки, те са по-наясно с нещата относно заразата с куровируса.

20

Анонимен

преди 4 години

Сутрешна доза лъжи и манипулации

19

Анонимен

преди 4 години

Имай предвид, че Англия е с население 57 млн, България със 7 млн. Тоест по техните стандарти, ние трябва да правим по 3.8К теста на ден.

18

BornFromAnger

преди 4 години

До ммм ..!Ама пийте си хапчетата моля!

17

Анонимен

преди 4 години

До Браво МутафчийскиБраво на стъкмистиката им и на ръкопляскащите като вас ***...Няма да се вразумите нали от собствените си лъжи печелите !