66

Анонимен

преди 4 години

Добре да речем всички стоим до края на годината вкъщи ... когато излезем ко прайм? Каква ще е разликата?

65

Нечии играчки сме

преди 4 години

Така "измислените" и прилагани мерки не са решение!А кажете честно, колко време - месеци, години трябва да стоим заключени, за да не претоварим здравната система?Не става въпрос само за България. Още месец-два и животът спира!Трябва друго решение. Ако някой ще ме подканя да кажа какво е - моля, не получавам пари за това и мога да решавам само за себе си!Поставиха ни в положението на беглец, комуто ежедневно напомнят, че рано или късно ще бъде хванат!Експерти, генерали, политици - да МИСЛЯТ!

64

Анонимен

преди 4 години

Доцент Мангъров не разбира ... Бойко пожарникаря ги знае тези работи по-добре.

63

Анонимен

преди 4 години

До 7 000 000 има доста време значи години ще са нужни за да се заразим.

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53щом не искаш да се разболееш спазвай дистанция и хигиенаако открият ваксина тя ще влезе в кръвта ти както при заразяванеспасение няма, доцента е абсолютно прав трябва да се живее

61

бай Пешо

преди 4 години

доц. Мангъров ясновидецът - има кристално кълбо у тях вижда :))

60

i'm

преди 4 години

До АнонименАми ние, кой друг? Комшията ли?

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Ти не искаш, но при условие, че не са изолирани нсички заразени няма как по привцип да ни се размине. Двиквай с тази микъл или ще стоиш изолиран в къщи 1-2 години, ако можеш да си го позволиш

58

Анонимен

преди 4 години

Срина му се имиджа нацяло.Никога не е късно човек или доцент да се изложи, толкова брутално.

57

Анонимен

преди 4 години

Прав е човека, но генерал майтапчийски не иска и да знае

56

Анонимен

преди 4 години

Абе Мангъров кой ни ги докара Прокажените. Ние ли сме виновни дето и до границата неможем да отидем щото мутрите ни плащат колкото да не хванем паяжина на за, дниците. Ние ли сме виновни които 30 години влачим и храним Мутрите на гърба си. Ние ли сме виновни че стоим затворени като затворници. Ние и децата ни ли сме виновни че мутрите изгониха милиони от родината им. Същите тези сега се върнаха да ни донеста армаган курона. Докога ще ви търпим бе Мутрите.

55

Z

преди 4 години

Омръзна ми да му слушам глупостите на този измисленяк ! Господа редактори, разкарайте го този от сайта си! Освен простотии, не съм чул една свястна дума от него!

54

129

преди 4 години

Мангъров незнам защо, но целенасочено не взима предвид запазване на нисък брой заразени/умрели за определено време докато не се открие адекватно лечение или ваксина. Ваксина се говори, че ще има догодина. Неговата теза е и винаги е била: Вируса не може да бъде спрян за момента(единственото в което е прав) живейте си нормално пък който умре умре, такъв му бил късмета. Видя се какво стана в Испания и Италия с неговата теза. И можещи да се спасят умряха заради липса на апаратура/лекари. Не мерси!

53

Мангъров Мангъров ..

преди 4 години

Този наистина е за 4 километър.По цял свят отчитат между 1 до 10% смъртност от Короната.При 300000 заразени в България трябва да имаме между 3 и 30 хиляди починали а имаме 50.Това го няма дори в Ню Йорк къде починалите ги държат в хладилни камиони и заравят в масови гробове.Наистина този човек го е ударила Короната защото казаха че последните изследвания показват поражения върху умствените способности.Явно човека си е изгубил ума но какво да кажем за тези които му дават трибуна да трови хората??

52

Анонимен

преди 4 години

До 45то заради това целия свят е отишъл подяволите щот никой не слуша хората които имат нещо в главата

51

Обаче

преди 4 години

Този е вербуван от китайците за да извършва идеологическа диверсия.Що не вземе да се зарази сам, за да докаже на света, че вирусът е безвреден?

50

erdr

преди 4 години

тоя са го пуснали колкото да бръщолеви глупости....

49

Анонимен

преди 4 години

До При мерките в Българ..отде пари от заеми, но докога може да продължава това..

48

Анонимен

преди 4 години

Каквото каже се случва, можете да го плюете колкото си искате, но това не отменява факта, че винаги е прав.

47

Анонимен

преди 4 години

Какво иска да ми каже този пак, че по неговата логика трябва да се заразя, общо взето нямам избор, защото долу-горе така излзиа, при необходимимост да са заразят 4 милиона. Обаче аз може да не искам, независимо дали ще изкарам заболяването леко или безсимптомно, проблема е, че аз не искам да се заразявам, а според него едва ли не всички сме длъжни иначе нещата, едва ли не няма как да се оправят. Обаче пак стигаме до там, че аз не искам, пък и кой доброволно иска да се зарази.