95

ХАХАХА

преди 4 години

До какво да се правиДа,терена и знаците ще да е,не наркотиците!Трябва да сложат знак "Ако сте на наркотици не блъскайте кола пред вас"!

94

АНТИ

преди 4 години

Кой предозира с белия прах ?В днешната к0чина, става така.А този с дрога чичо араб,хване ли го, реже ръка.

93

Мноо си тъп Сашеееее

преди 4 години

Много интересно как въпросната фирма усвоява един куп пари по европрограми, а от 2009 г. не е подавала отчети???? Как става тая работа, не го разбирам това. А Гешев и прокуратурата и те не знаят!

92

Анонимен

преди 4 години

Файда Човека го нема И смешната присъда която ще дадете ще ни довърши тотално Само максимална присъда 15 г ...Но дори тя не е достатъчна Лййното ще излезе на 30 И ще продължи да се друса А сина на Милен няма да каже никога повече татко Нито дъщеря му

91

Скептик

преди 4 години

Точно тук има смисъл разследването да се даде на независим прокурор.

90

Анонимен

преди 4 години

То *** това кръстовище доста камери има и всичко може да се види. Какво ще му доказват? Само да попитам НАП за Q7 данък уикенд плащал ли се е че 22 годишен пикльо я кара и трепе хора?

89

Анонимен

преди 4 години

Браво Гешев,За сега установявам, че не те харесва Бoклукът и президентъ им.

88

гешефт?

преди 4 години

Главният Каскет умее да води обществено значими дела като използва стратегията на продължителното дриблиране - учил я е в часовете по физическо в даскалото на МВР.

87

Анонимен

преди 4 години

Какво има да се наблюдава работата е ясна имаме непредумишлено убийство след употреба на наркотици извършено с авомобил. На въпросния участък скороста е не повече от 40 а той е с 80 което също е нарушение.Вината не е нужно да се доказва защото фактите са налице и е трудно да се оспорят.Освен ако не се докаже, че жертвата е спрял рязко и водача с джипката не е имал време за реакция ама тогава ще се окаже, че не спазил дистанция.

86

Антон

преди 4 години

Пунти мари на гешефта. Надушил е ча там може да паднат парички на едро. Вместо да проверява защо *** е карал колата, да разследва от кой е била закупена дрогата. И ако *** не иска да каже, да се прибавя и обвинение в прикритие на наркоразспространение. Кво ни вълнува кво работи майката, на чие име е колата и т.н.

85

Ром"с

преди 4 години

Не зная защо трябва Гешев да вземе това дело под надзо,а да сетих се ,това означава ,че системата е гнила и не работи! Това е признание за гнилата ни система и не са виновни само ромите,комунистите и ГЕРБ -мантилитета с чипа нещо дава много гнило.(Знам че на много няма да се хареса тази харектеристика,но трябва ...кой разбрал-разбрал,кой нее разбрал - проблема си е негов ... .

84

Анонимен

преди 4 години

А кой пое случая с убийството на фелдшера в село Орешник, Хасковско, на работното му място от Иван Пачелиев?Убиецът е на свобода, нали?Ще има ли изобщо ДЕЛО за УБИЙСТВО, някоя мис ирка дали ще се престраши да попита?

83

ПроСоТо

преди 4 години

ще използвам случая,че става въпрос за г-н Гешев,да попитам (БЕЗ НИКАКВИ "задни мисли",ИЛИ "ПОДТЕКСТ"!) :-Като обществена личност,при това "Първата след Господа в България",на нас простосмъртните ни е интересно да знаем нещичко за него.Е,аз потърсих и разбрах,че е роден..на точно определена дата,но МЯСТОТО му на раждане някакси е останало..Велика загадка.-"Роден е някъде в Софийска област"..?!?!?!Та:-Некой знае ли къде точно е роден госина Гешева?..стига да не е държавна тайна тоя факт!..

82

какво да се прави

преди 4 години

Знам, че правосъдната част от нещата ще се реши. Но апелирам - проверете кое в терена дава възможнодст за катастрофа или кое в дадения случай е инспирирало катастрофата. Срещу това трябва да се вземат мерки, да се нтаправят промвени - в терена, в знаците или в закона относно шофьорите, за да не се повтори случаят. Не бива и други да загиват по същия начин.

81

Гост - трол

преди 4 години

"Младежът" е на 22 години, може да носи наказателна отговорност, дори и да е квалифициран като "младеж", а колата може да бъде регистрирана на негово име, независимо, че е "младеж".

80

Анонимен

преди 4 години

Целия карнобат винпром май ще се съберат на топло

79

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Щом Гешев поема случая-------развоят е ясен.........

78

Всяко чудо за 3 дни!

преди 4 години

Познавах далтонист, платил си и получил книжка.На друг пък, докторите му вдигнаха много диоптрите на очилата, а продължи да кара.

77

Глупости

преди 4 години

Освен всичко съм сигурен че джипа е купен като е писан за разход на фирмата . Около 200000 лева неплатени данъци , за да може наркомана на гази хора.

76

Анонимен

преди 4 години

Българинът от поне 70 г. не е народ, а стадо.