380

Анонимен

преди 4 години

До 555 *** дърт ненормалник си! Младен младежа също е жертва!

379

Анонимен

преди 4 години

До живот без право на замяна !

378

Анонимен

преди 4 години

СЗО предупреди за следствията от затварянето по домовете, затворени пространства и злоупотребата с алкохол, но не посмях да спомена и за наркотиците

377

Анонимен

преди 4 години

Наследниците на ТКЗС-арските изчaдия и дребните доносници на дс летят с автмобли за стотици хиляди и убиват хората. На всичкото отгоре пияни и дрогирани.

376

Наблюдател

преди 4 години

Жалко, че единствената новина извън коронавируса пак е лоша. Бог да ге прости, Милене! Дано намериш отговорите на въпросите, които търсеше.

375

Анонимен

преди 4 години

До до 507Вземах щото ми даваха без пари и не съм ти момче Тонка, ама айде ще се направя че не си ти...хахаха.Казах ти че просто те надушвам, ти си упорит обаче.Ако искаш да се заям с тебе сериозно заповядай!

374

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 542Битов алкохолик безродник Георги Димитров даде начало на унищожаването на България. Сега берем гнилите плодове, 7 десетилетия по-късно. Истинския убиец на Милен Цветков е Георги Димитров

373

eve1

преди 4 години

Истинските убийци са дилърите на наркотиците.Само в този случай те унищожиха няколко човешки съдби.Може би преди да започне с наркотиците е бил добро момче.

372

Анонимен

преди 4 години

Ами колкото и да не сте съгласни на н главна улица на София , късно вечер по заведенията може да си купиш дрога. Една такава известна улица покрай ремонтите. Познайте коя.Не се сърдете като ви казват истината.

371

Дам

преди 4 години

Бог да го прости Милен Цветков.А пикльото е син на Деси Пешева доректор във винпром карнобат кактои баща му е с доста фирми вплетени с Миньо Стайков..Та ще видим

370

Анонимен

преди 4 години

Доста не много читави хора баш софиянци карст пияни и дрогирани. Не познавам софиянец, който да не е взимал дрога..Понеже са ми познати си е тяхна работа да им давам акъл. Не са на 20 -30 г. Всеки навършил 18 г носи отговорности.

369

Анонимен

преди 4 години

Провинциалистите като дойдат в София и буквално изпушват.Тоя *** се е домъкнал от на майка си П.... и си мисли че е хванал господ за шлифера.

368

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтранно от къде ме познаваш, ***. Явно сме учили в едно училище, ВАГОН :)

367

Анонимен

преди 4 години

В момента по бул.България към Бояна и околовръстното се чува силно бучене от мощни двигатели,които карат с многократно превишена скорост.МВР обаче спи!

366

Анонимен

преди 4 години

Чудя се тия родители давайки им такива пари и коли наясно ли са че утре и техния син може някой още по дрогиран да го очисти на някой светофар. Вместо да ги глезят да ги научат на труд и отговорност. Не коя кифла да повозят.

365

Анонимен

преди 4 години

Пикльото ще се измъкне. След 5 г ще го пуснат. Преди това 2 г ще бърше скамейките по съдилищата. А майка му тотално се е провалила във възпитанието. Създала един убиец и сега и ***, защото ще го издържаме с нашите данъци.Някой дава ли си сметка колко струва на данъкоплатеца издръжката на един такъв убиец ?

364

dsfsdfdsf

преди 4 години

Бог да го прости Милен! За жалост в Бг има много мамини или татини синчета, които на 18-20 г не са постигнали нищо със собствен труд, а карат скъпи мощни коли. Те се мислят за безсмъртни и с безразсъдството си са потенциални убийци на пътя. За жалост, самозабравилите се родители не са ги възпитали на никакви ценности. Полза от тези *** няма никаква. Те нищо няма да постигнат в живота от себе си. Най-много да убият някого.

363

Анонимен

преди 4 години

УБИЕЦА на Милен Цветков е син на съдружник на Миньо Стайков .Това обяснява ВСИЧКО !!!Включително твърдението на този сайт че едва ли не УБИЕЦА е карал с леко превишена скорост и не е направил нищо нередно."Надрусало се малко момчето ама какво пък чак толкова е направил........"

362

Анонимен

преди 4 години

И как пък убиецът се оказа син на съдружник н Миню Стайков, който е в затвора, т. Е олигарх враг на властта, пък тая кола дакичана от месеци, че се движи така. Колко удобно някакси случаенос...

361

Хемус

преди 4 години

Вие добре ли сте интелигенцията?Как може Възкресението Христово да е празник!Аз като атеист май по ги разбирам някои неща!Почита се Бога,не се празнува!Отидете да празнувате на някой помен/панахида!