10

Анонимен

преди 4 години

до 20 Още един гнусен прийом на Годжи....тоя иска да каже, че увеличението не е спрямо само предния ден, а увеличението е спрямо цялата бройка заразени от началото на вируса у нас. Обаче хората се объркват мислейки, че увеличението е Само спрямо предния ден.

9

MaйMyнaтa

преди 4 години

До ИвоА мое ли те обичам по моя начин, а

8

Анонимен

преди 4 години

Тези тарикати , които напуснаха въпреки карантината са особен вид - тарикати които винаги трябва да се измъкнат , те са хора които дори и сами да са на пътя ще се бутат ,ззасичат минавт по локални пътища .Като се приберат да ги проверят и най строго наказание !

7

Emo

преди 4 години

Вчера новите бяха 42, днес са 40 и се счита че има увеличение с 4.8%, wtf?

6

някоя си

преди 4 години

Ха сега, де...."Не делим хората на осигурени и неосигурени"...Пак дискриминация на такива като мен-работещи, плащащи данъци и такси, без ден пропуснат за неосигуреност, НО...НО НАЛОЖИ ЛИ МИ СЕ НА МЕН...НЯМА ДА ИМА ЛЕЧЕНИЕ. Но за римляните, дето крадит, лъжат, мамят, скитат по света и сеят зарази, не плащат нито лев в хазната, но черпят ресурс от там, ЗА ТЯХ ЛЕГЛА, ЛЕЧЕНИЕ, ЛЕКАРСТВА ИМА! Майко Българийо, отччаяна съм и при първа възможност ще те напусна. По-добре да знам, че съм емигрант!

5

Иво

преди 4 години

Пожелавам на всички, които неглижират ситуацията да им се наложи лечение от COVID-19.

4

Анонимен

преди 4 години

Тоя е облечен като сектата на Вермахта, може да е Хитлерист или фашист.

3

ss

преди 4 години

като чета коментарите вече разбирам защо избират ББ за 4-5 път и защо вместо преуспяваща нация сме държава от 3тия свят !

2

Мен

преди 4 години

Умрели 41 човека и край света е дошъл блокирваме ги хората да не ходят никъде, накрая пак ще се криете в парламента като мишки от народа!

1

Ммм

преди 4 години

Продължавате да не можете да смятате!Вчера 846, днес нови 40, пишете че са 865, нещо лъжите ви са доста плоски!