102

Изнервен.

преди 4 години

Значи да обобщим. Един месец аз си седя вкъщи, спазвам карантини, глупости, дори не се разхождам навън, освен ако не трябва да пазарувам или върша някакви дела по банки, а в същото време бай ти ***, тръгнал да се прибира по Великден на печено агънце и дроб сърмичка с близките. Показателно как по-голямата част от това население са едни ши--- егоисти, които мислят само за г----- си и за нищо друго.

101

Тим

преди 4 години

Като не се чуват молбите най лесно е затворете пътищата спрете влаковете и автобусите и ще се види как няма да има никой

100

Анонимен

преди 4 години

До 103А ваксина ще има, когато разработят такава, която причинява и аутизъм, нали?

99

Софиянец

преди 4 години

Нека и пpoванса да се зарази, вие защо злорадствахте когато на нас Софиянци ни натресоха на Летище София ceляндypи от провансa прибиращи се по селата? Тогава пламна София.

98

Анонимен

преди 4 години

До СофиянецСофиянец си, ама от село, нали?Столичани не са злобни хора, по-скоро - смирени.

97

Котки

преди 4 години

Абе писна ми от тоя вирус, не искам тая просстотия да трае до зимата, защото някакви селяни са се юрнали да не изпуснат софрата! Сигурно имахме най-разхлабените мерки (след Швеция) и пак не бяхте доволни! Каква още "свобода" искате, да му е6а майката!?

96

сии

преди 4 години

язе ке си седим у форумо ! и ше ги назидавам от завист .

95

Анонимен

преди 4 години

Глупав, глупав народ........Ама този път никой не му е виновен, нито държавата, нито политиците, нито 5G. Лошото е, че в този случай не важи "Кавото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи", защото за съжаление вредите не са само върху "непокорните", а за всички.

94

опущихме я

преди 4 години

Основание за пътуване - с шурея и калеко не сме са уливали отдавна. А и християнските празници тъй ги разбираме - муане и пиьене.:)))))

93

...

преди 4 години

Вирус няма, освен грипче некво. Проблема е 5G мрежата. В България няма много болни, защото няма развита 5G мрежа. Облъчват, затова са болни хората. 1,2,3 и 4G работят на честота от 1 до 6 GHz. 5G работи на честота от 24 до 90 GHZ. Истината кажете а не че имало вирус. Кой е първия град в света, който е напълно покрит с 5G мрежа - УХАН.Китайците като изключиха 5G и смъртните случаи секнаха веднага. В Милано, също има развита 5G мрежа, затова и тама измря много народ. Истината кажете....

92

Анонимен

преди 4 години

яде ми се агне на село ще ям , пие ми се ракия ще пия, а кой го е страх да се навира в аквариума и да се натиска , ако не се зарази сега ще е след месец , заради некой няма да се лишавам от кеф

91

Анонимен

преди 4 години

Еми т'ва е - *** обича да си чупи сам главата. Не защото е инат, а просто няма нищо в нея. Да вземат да сложат още 1-2 дни почивка другата седмица, да могат да се изпоразболеят всички още по родните си места, а не чак когато се върнат обратно.

90

сори, ама тва е

преди 4 години

Бай *** е глупав, но мнителен. Ако го бяха призовали да излиза, да се разхожда, да пътува и да харчи пари - носа навън нямаше да си покаже!

89

Анонимен

преди 4 години

До Брадвата - напротив иска да ни нямаСи прав, пич! Си много прав! И аз искам да ви няма. И светът иска да ви няма. Ще доживеем да ви няма!

88

Таню

преди 4 години

Мдаа... Убедих се с годините, че над 90% от сънародниците ми са тотални сeляндyри...

87

Анонимен

преди 4 години

Нали затова са КПП,за да спират такива не спазващи каранитната.

86

Колко

преди 4 години

Щастливи майки и бащи... Баби и дядовци ще има тия дни¡ От щастие ... Дъх няма да могат да си поемат¡

85

Брадвата

преди 4 години

До опущихме я...Всеки има основание за пътуване, най-малкото за да не полудее и да хване бренекето, ще стане страшно иначе, това че ти нема къде да идеш, не значи че останалите трябва да спрат да живеят.. И не, оня всемогъщия не ни спасява, напротив иска да ни няма

84

gf hf mf :>

преди 4 години

Заслужаваме си съдбата. Ти му казваш да се самодисциплинира, той си прави какво иска, защото иначе му нарушаваш човешките права. Вече новите случаи са близо 40-50 на ден. А сега като се изпозаразат ще пламне цяла София, защото трябва да се наплюскат за празниците.Плачете си за военно положение. После се сърдете единствено и само на себе си. Егоисти такива... :)

83

Анонимен

преди 4 години

Няма лечение за този вирус, или иммуната система ти го преборва или не. В болница единствено могат да те интубират, при което 85% от хората умират дори с интубация. Седенето вкъши отслабва имунитета и в дългосрочен план ще има повече жертви. От това извънредно положение има само вреди!!