50

Анонимен

преди 4 години

И като гледаш етикетите,колко откри да не са made in China(PRC)Има си. И обикновено въпросните стоки са по-скъпи от китайските.

49

да

преди 4 години

Уникален е кретенизма на българския комунист- радва се на своя мъчител като на Бог. Значи юана скачал, празник за душата на ***. Браво!

48

Анонимен

преди 4 години

Уолмарт изхвърли всички американски стоки от рафтовете си, и сега във всяко кътче на САЩ се продават китайски стоки. Американската икономика не може да конкурира китайската по цени и качество, американците които преди произвеждаха стоките които сега са заменени с китайски са без работа. В САЩ има цели пустеещи градове пълни с бездомници и безработни защото няма работа.

47

Тонката

преди 4 години

НЕ на Китайските ресторанти в България:):):)Доживотна карантина:):):)Там ше ви сервират всяко ястие от менюто с Коронавирус:):):):)Тук около нас в кв.Гоце Делчев има два и със съседите смятаме да ги ........:):):):)

46

Анонимен

преди 4 години

Ктийската полотика е ясно формулирана - Един път, един пояс, един вирус!

45

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаСъжалявам, че на продуктите които ползваш пише Мейд ин Чайна. Аз такива не ползвам.

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26.А китайците с тия градове с десетки милиони хора знаеш ли какви големи светещи в червено мишени са ,нали казваш 10-20 китайски ракети и САЩ умират.А 1000-2000 американски ракети какво ще направят с Китай?

43

За Овцете:

преди 4 години

Един господин от КГБ предупреди Европа и САЩ какво ще им се случи още преди над тридесет години:ideological subversion or psychological warfare. changes the perception of reality to such an extent,that despite of the abundance of information no one is able to come to sensible conclusions in the interest of defending themselves, their families, their community, and their country. - Yuri BezmenovТази реалност е в ефект от значителен период от време вече на Запад и от там идва и разпада.

42

Анонимен

преди 4 години

Юанът започна да изтласква долара.

41

до 25

преди 4 години

До АнонименСигурно имаш предвид, че са по-евтини, защото допреди 3-4 години дори детските им играчки бяха оцветени с канцерогенни багрила, всичко по-евтино защото се произвежда без всякакви съблюдения за опазване на околната среда. Наистина ли си мислиш, че си струва за няколко пробити долара по-малко да се хрантути такъв световен жандарм? Да, там е производтсвото, остава да се надяваме здравия разум да надделее и да си тръгнат големите компании от там.

40

Анонимен

преди 4 години

Проблема е че САЩ освен война и конфликти не произвеждат нещо.Нека да се замислят как ще вървят напред САЩ, защото биологичната война ще ги фалира!

39

Тонката

преди 4 години

До Още по проста сметкаМечтай си за милиони жертви:):):):)По вероятно е Тръмпи да ги запука с ракетите,че барабар с тях и Северна Корея:):):)

38

Анонимен

преди 4 години

Китай притежава 28% от дълга наСАЩ, колко прави туй, че не мога го сметна, калкулатора на китайския ми телефон няма толкова нули.

37

Trump

преди 4 години

САЩ бяха, са и ще са номер 1 още десетилетие поне. Ако преизберат Тръмп, който масово връща производства в САЩ и Китай ще глътне сериозно вода. Досега това бяха скачени съдове - Америка има пари, Китай бачка и САЩ им купуват продукцията. Нито ЕС, да не говорим роосия има потенциал да купува като САЩ. ЕС ще се разпадне, може да стои формално, но видяхме, че за солидарност не може да се говори. Ще дойдат националисти и в Италия, и в Испания и ще последна брекзит 2, 3 и с този проект ще се свърши.

36

Още по проста сметка

преди 4 години

Китай се оттърва с няколко десетки хиляди, а в САЩ всички факти показват за пандемия траеща поне два месеца и милиони жертви.САЩ ще се превърнат в сива зона и то във случай, че там не избухне гражданска война, което става все по-вероятно.

35

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименИ като гледаш етикетите,колко откри да не са made in China(PRC)?От промишлените стоки 90% са именно такива.При хранителните поне не е така.

34

Анонимен

преди 4 години

Щом САЩ имат толкова силна икономика и много БВП, колкото казват, че имат защо на всеки 2-3 години дърпат по 5 трилиона долара заем. Отговор не искам.

33

Търговски баланс

преди 4 години

Гледах как пълни кораби със стоки от Китай пътуватв посока Китай - САЩ . В обратната посока корабите наполовина . Има идея понеже Американците не са конкурентни и няма какво да предложат да пълнят корабите с боклyци за рециклиране .

32

Тонката

преди 4 години

Шеф Манчев да влезне в кухните на всички Китайски ресторанти в България и да покаже каква мизерия е там:):):):)После БАБХ с яки глоби и доживотна карантина и кой откъде е:):):):)Бомба над Илиянци:):):):)

31

Проста сметка

преди 4 години

Ако Китай и Индия загубят десетки или дори стотици милиони от населението си,това въобще няма да е фатално за тях-имат в излишък.Обаче ако нещо такова се случи в Европа или САЩ ще е катастрофален шок.Такива времена дойдоха...