111

Анонимен

преди 4 години

98 Специалиста , всяка професия е важна , дори на хората с малко доходи , особено сега на медицинските специалисти , а ти за какво си нужен ?

110

до 116

преди 4 години

стига с тоз Мангъров бе. Ясен е, изкарл го е на крак и сега е силен, ще тества кокко други ще го изкарат и колко ще си заминат. Аде нема нужда, в Итслия и Испания го играха тоз филм .

109

Анонимен

преди 4 години

Спокойно ве! Бойко ще тегли 10 милиарда. Ще се давите в пари.

108

Анонимен

преди 4 години

Aлчнocтта на този индивид е като черна дyпka в космоса - всепоглъщаща и унищожителна! На всичкото отгоре и безкрайна! Кога ли ще се оттървем от него!? Може би с физическата му кончина!?

107

Анонимен

преди 4 години

Като гласуват удължаване всички 240 пак ще са единодушни. Тогава ще разберете, че не е до партии, а е власт срещу народа.Едно време се наричаше диктатура.

106

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Велик е Боко Банкянски и Мутаффчийски е негов...пророк.Със всеки ден...славата им се вдига,кат...бариера на жп прелез и се...разнася,кат коронавирус из...хамерикански прерии.Хич да не ни пука от вирусите,ако са толкоз...силни,Боко щеше да си сложи противогаз и...бронежилетка,а не да...джитка с една платнена маска.

105

Докога?

преди 4 години

Пастор от Лом се връща от евангелистки събор във Франция, минава през Германия и напътства паството си в ромския квартал Лом. Приет е с Ковид-19 в Монтана, но преди това се разходил и напазарувал. Освен това - въпреки че е лично контактуващ с Бога, - си е платил и осигуровките, за всеки случай.

104

Бай Ристо

преди 4 години

Короната сигурен съм ще я преболедувам. Глада не мога го преболедува. КПП трябва да изчезнат, заведенията да работят!

103

пери

преди 4 години

До АнонименВерно ли си се загрижил за Русия?! Щото при нас всичко е цветя и рози! Гледай нашия хал, не ги мисли руснаци и американци, на тях им е през оная за тебе.

102

Анонимен

преди 4 години

Борисов обеща е нак-добрия виц за седмицата!

101

компютърен специалис

преди 4 години

до анонимен 114 екстра ми е, а ти бедняко духай супата са . направих си едната стая у нас на фитнес зала дори. много е яко да имаш кинти по време на криза. пожелавам го и на вас останалите, *** няма да знаете никога какво е хаха

100

Анонимен

преди 4 години

Който не дай Боже се разболее, да тича при Борисов. Той разбира повече от Мангъров.

99

до 98

преди 4 години

споко не ги мисли руснаците, нито газа е свършил нито нефта. Путин ги пусна в Платен 100% отпуск за несец. Ще отмине кризата нефта оак ще отиде на 60$, щото и на янките им е отзад с ниските цени. Резерва на русия е 600 милиарда $ не рубли. Нашия е 5 милиарда Лева. И се молим за още 10. Гледай си Бг то

98

Анонимен

преди 4 години

Бойко ти ставаш само и единствено за пожарникар !

97

Аз не съм депутат

преди 4 години

Стига с тези депутати от тяхната работа ,сме в това положение ,в мизерията.Можем и без тях.Кажете така наречен г-н. Премиер ,какво се случва със сметките и заплатите ни след три седмици.До сега не чухме нищо стабилно и в полза на работещите и бедните.Два дена ни дрънкат за депутатите.Да ги закриват и без Корана вирус ***

96

До българин

преди 4 години

Видя ли някой по форумитв...с име каъо българин, православен, патриот, славянин...Иии...очаквам коментар в защита на мутрата, путин, оржан...каракачанов...9люене по европа и т.н.Защо така бе, тролчета?

95

Анонимен

преди 4 години

Мангъров - инфекционист.Борисов - пожарникар.Кой от двамата разбира повече от инфекции на долните дихателни пътища?Не! Не познахте!

94

Анонимен

преди 4 години

Браво, единствено тук човек може да каже всичко което мисли без цензура и без да е следен през социалните мрежи. Истината за настроенията на хората е тук!

93

спаси ушев

преди 4 години

махнете кпп-тата, ушев му се разказа играта да виси цял ден и да проверява документи, много му е гадно и му е студено. Махнете КПП-тата спаси ушев

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Англия, Германия, Испания и сега обмислят чартъри за работници, защото не им достигат. И много българи ще пренебрегнат опасноктта и ще заминат, защото имат да хранят семейства и да плащат сметки. По-голямата част от другите ще избягат в чужбшна при нормализиране на положението. дори и аз, който бях против това мисля да се разкарав оттук. Почти всичките ми познати са навън и не се прибраха сега в кризата. Това е резултат, когато политиката е срещу собствениат ти народ .