272

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да му каже на Радев, че срещу *** човек не се върви. Герберастката простотия е непобедима.

271

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 293и откъде го изчислиха? Ама че глупости! Досега на никой от тях не му пукаше за вируси, защото там всички са супер герои. И това го насаждаха управляващите им Изведнъж започнаха да стават много умни и да дават акъл. Ама аз от тях акъл не искам. Защото това стана важно когато се разбра че никой не е в безопасност дори и големите клечки. За болестите няма рангове и никой не пита колко пари имаш. някои хора стигат до истината по трудния начин.

270

Анонимен

преди 4 години

Радев, Радев. Къде си тръгнал. Те дори и гърците издадоха книгата Бойко Ганьос с лика Му на корицата.

269

Анонимен

преди 4 години

Не лесна работата на Бочката. Всяка вечер щрака с дистанционното, гледа се на екрана и не може да разбере какво е каза през деня.

268

Анонимен

преди 4 години

Нашия прецедент измисли нов термин в епидемиологията. Карантината ще се нарича "обществена изолация". Може да го пратим да изнесе лекция в някой форум по епидемиология. Със сигурност ще оценят приноса му тази дисциплина. Няма да ни липсва и да остане там. Но няма да го вземат ми се струва.

267

Не извратен тип

преди 4 години

Генерала каза маски да слагат само болни,другите няма смисъл,да ама генерала тогава не знаеше ,че Борисов ще върти далавера с маски

266

БАНко

преди 4 години

Вчерашната заповед на Мин.чото от БОРИСОВ ТРЕТИ днес е отменена !!!Днес едно ,утре обратно !Както СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !

265

Shame

преди 4 години

Има много паразитни длъжности навсякъде в държавата но определено президент е на първо място по безсмисленост. Желю Желев поне даряваше почти половината си заплата за слепите, пишеше книги и беше активен. Но тоя нищоправец сега е срам за цялата държавна машина и срам за нацията.

264

анонимен

преди 4 години

Тонката хахахаххаха.

263

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 287 Поредният тъ..к! Кой ти е виновен че нямаш пари? Ако си бил умен и си работил би трябвало поне малко да имаш. Кой ти е виновен? И като обиди човека, олекна ли ти? Не мисля. На такива като теб никога не им олеква. Винаги ще обвинява, но други, никога себе си.

262

Анонимен

преди 4 години

Ако Караянчева яхне властта, ще разберете колко умен е бил Борисов.

261

Анонимен

преди 4 години

Англичаните изчисляват , че имат 2 милиона болни. Просто вирусът е много заразен. Тези със леки грипни симптоми никой не ги тества и сметките фрапантни със смъртността. Обаче ако са прави за 2 000 000, то тогава нещата не са за вой. Само с широко тестване може да се разбере какво става. Пък вие си стойте треперейки вкъщи и плюйте по президента. Да има и млади които умиат, но имат съмнения, че наркотиците са голям фактор....

260

Анонимен

преди 4 години

Всичко е объркано-началникът на щаба не е вирОсолог,а коремен хирург.Министърът на здравеопазването е счетоводител,гавният прокурор е завършил неква школа в мвр,а не право в СУ..КАЛИНКА ДО МАЛИНКА,МАЙНО ЛЬО...

259

Не извратен тип

преди 4 години

Секна им далаверата със цигарите и сега завъртяха такава със маски.До вчера не бяха задължителни щот не бяха купили,набиха 1,5 милиона евра за маски и от днес са задължителни,купувайте братя маски на цената на златото

258

Анонимен

преди 4 години

Нямам вече пари. При всяко явяване на Борисов по телевизията плащам на преводач. Мучи като крава.

257

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 275 трябват шамари ама някой да ги удари на президента защото нищо не казва, само създава проблеми на управляващите,защото някой така му нарежда. А пък за това че дава съвети по медицински въпроси да не говорим, много сериозно при това. Щях да умра от смях, ако наистина беше смешно. А то е трагедия. Какви са тези хора и за какво се борят? Аз не искам и да чувам за тях след изтичане на мандата им. Въобще.

256

Анонимен

преди 4 години

Абе летящият Холандец защо постави вето върху цените, Мутрите джобните ли щяха да ти спрат. Тръгни по магазините да видиш какви красиви цени са ни сложили Мутретата. С моята огромна пенсия от 300 лв. направо съм милионерин. Като платим тока и парното и пляскам с ръце. Ти с колко лъвчета живееш на месец бе летящия. С 300 лева заплатка ли си. Искаш ли още един мандат да се возите с Деса в Мерцедес. Нее следващия път ше ви кача с Деса на мекия самолет.

255

Анонимен

преди 4 години

Когато бойковите калинки спрат с кражбите си, тогава ще подаря един учебник по география на Караянчева.

254

Тонката

преди 4 години

Р Радев...Отиваме на купон на Шипка:):):):)В.Мутафчийски......Не не отивате:):):):)Р.Радев....А на Бузлуджа поне може ли?:):):):):)В.Мутафчийски...Може само по двама възрастни.Ти и Деса:):):):):):):):)Наздраве другариииииии:):):):)

253

Анонимен

преди 4 години

Истинската картина от епидемията е нужна на публика, егоцентрични професори, и нашия прецедент.Останалите управляват епидемията с отработени в опита и знанието на човечеството методи. Но защо е този рев? Защото нещата вече няма да са същите. И много благини ще се ориентират по друг начин. Това отказват да приемат кресливите. И някой трябва да им е виновен. Страх ли Ви е?