107

До тракиец будист

преди 4 години

На кво си !?

106

ХА ХА ХА

преди 4 години

Тръгна от китайските военните лаборатории в Хебей, където работеха над 'проекта' как да се справят с протестите в Хонконг и ето, че се 'справиха'

105

До 119

преди 4 години

Трева ,*** и паратрамол !Поправи ме ако греша ...

104

до анонимен

преди 4 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ГО ПУСНАХА В ПОСОЛСТВОТО ИМ Е НАМЕРНО ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ВАРЕЛИ С БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ------------Абе, "пишман даскалееее" кой превозва био оръжие във варели, бре!!!!!!!!))))))Ти, отрепа рибата у Океана, бе!-))))Достатъчно е една мааалка колбичка, дори капкомерче (образно казано) и туй-то!Кви варели, кви 5 юана!Китайците използват прилепичета за тестовете, е, едно май е излетяло (или пуснато???) от лабораторията в Ухан!-

103

Анонимен

преди 4 години

Китай е чумата на 21 век !

102

до 115

преди 4 години

викаш да е като в Китай, ако говориш, изчезваш! нали и сега така направиха с лекаря, най-малкото за това е кризата!

101

До 111

преди 4 години

Изчезвай бе,задръстен !Ти ли ще ми определяш как да си живея живота !

100

Анонимен

преди 4 години

кога ще се закрие американския център за разработване на биологични оръжиякойто е позициониран в грузиянито една страна няма центрове за разработка на биологични оръжия по света с изключение на американцитеи самненията на китайците са напълно основателнии забележете с най високо разпрастранениев китайиран и непослушна италиявсе страни които създават проблми на сащ в стремежа световно господство

99

Анонимен

преди 4 години

Не е лошо да се приеме закон за конспиративността.Не можеш ли да докажеш част от думите си-затвор ! Еми не може всеки да си бълва глупостите и да ги представя за достоверни. Има по ограничени хора,рефлективно манипулируеми,които чрез масовост биха повлияли на тенденцията към заблуда .Да,всеки има право на мнение,но да се контролира платформата му на изявление и да се санкционира там,където има съмнение за клевета и влиянието на това мнение би довело към заблуда !

98

Анонимен

преди 4 години

Играят го доброто и лошото ченге.

97

Въпросче

преди 4 години

колко Американци трябва да Умрат от Китайската Проказа, преди Американският Народ да поиска възмездие и Светкавичен Ядрен Удар срещу Пекин? Това е Милион пъти по-зле от 11 Септември. Не вярвам да остане безнаказано, защото е само въпрос на време, народа да поиска виновните да платят сметката и бъдат изправени пред Международен Военен Трибунал!

96

Анонимен

преди 4 години

До БДС Китай А как ще спасиш Европа,от гей парадите ,джендърите ,наркоманите ,проститутките ,еднополовите бракове , от либералите,хомофобите ,расистите в Брюксел и Фашингтон ?

95

ДО 89

преди 4 години

ТРЪГНА ОТ УХТАН ЩОТО АМЕРИКАНЦИТЕ ГО ПУСНАХА В ПОСОЛСТВОТО ИМ Е НАМЕРНО ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ВАРЕЛИ С БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ .СЛЕД КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ НАПУСНАХА ПОСОЛСТВОТО МНОГО СИ НАИВЕН И ЗАБЛУДЕН МОЕТО МОМЧЕ ЧЕ И МНЕНИЕ ДАВАШ ЧЕ И ТИ СЛОЖИЛИ 9 ПЛЮСА ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ КАТО ТЕБЕ.

94

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно вирусът идва от САЩ. Пуснали са го в Китай, за да може САЩ да останат първа икономическа сила.

93

Некъв ужас некъв ад

преди 4 години

Малко факти в официална научна статия китайски учени описали вируса доказват напълно че вирусът е тръгнал от консумиране на теемично необработена месо от прилепи.Статоята е публикувана в Нейчър.Другото е бла бла.

92

До 103

преди 4 години

Аз пък тъкмо изпратих едни извънземни.Кацнаха във втората половина на задния ми двор.

91

Анонимен

преди 4 години

Божичко, колко луди!

90

Анонимен

преди 4 години

Китайците го "зтърваха", бе!В на 20-тина километра от Ухан има Институт по вирусология с биолаборатория.В него се изучават най-опасните вируси и патогени!Не им е за първи път на китайците....

89

Анонимен

преди 4 години

Гледайте филма Заразяване 2011 г излезе -Contagion- на английски.Все едно е днес..

88

Анонимен

преди 4 години

До малко факти Във втората половина на месец октомври, в Ухан има, Световни военни спортни игри .САЩ учавстват със 140 военни спортисти . Един от тях е капитан..... ,който работи в Бактереологична военна лаборатория на армията на САЩ, в щата Мериленд .След около 15-16 ,в първите дни на м.ноември ,дни умира и ,първата -0 ,,жертва . Китойците загубват доста време за ,, диагнозата ,,на смъртта . Израел ,Китай и особенно САЩ ,имат лаборатории за разработка на БОВ и Бакт.Оръжия.