38

Анонимен

преди 4 години

Една китайка изяла кило и половина чесън и се оправила. Вярно, възпалило и се гърлото, но оживяла

37

Има ли пилот?

преди 4 години

Има ли пилот в самолета на държавата?Безполезния фукльо ББ да се махне като не умее да управлява. От днес за утре дори не могат да планират.От три месеца знаем за корона вируса, а онзи ден ни показват как в Интендантско обслужване Калофер разработвали маска и ще чакат да бъде одобрена.Никаква подготовка на държавата, на населението за бедствия и аварии изобщо. А сега и конкретно... за ти месеца не са си мръднали пръста.Птичия мозък на Страхливеца успява да мисли само за момента. За утре няма

36

Анонимен

преди 4 години

Щом Борисов каза,че е като война,значи следващото ще е :''Всички в къщи и кой излезе съм пуснал мутри с бухалки''!!!!''Лош матреял от дума не разбирате!''Ще има бой!!!!

35

SARS-CoV-2

преди 4 години

Тежка е царската Корона!

34

Румен Радев-Плехото

преди 4 години

Президента е зает да сплетничи и да създава евтини женски интриги :)Типично за военните, от соца. ''Обединителят на нацията'' Хо-хо. На Нинова машата.

33

Анонимен

преди 4 години

Дали са такива симптомите както са ги описали,но първичните приличат на хрема и леко простудно заболяване с лека ангина за които може би профилактично как превантивна мярка да помага гаргара или обработка на гърлото с вода и малко сода бикарбонат като се разтрие с пръст обвит в марля намокрена от този разтвор в дълбочина до обработка на сливиците от полипите болезнени върху тях и за нормализиране на цялата устно-носова кухина леко под ноздрите на носа и над брадичката се маже с виетнамско чудо.

32

Луд

преди 4 години

И на ботуша им беше весело в началото, а сега ходи ги питай Корнелио.

31

Bdbdb

преди 4 години

Демек излиза короната не е вирус а тип война икономическа щото ако има световна война да кажем по просто с ядрени уръжия половината свят ще умре а честита ви коронаА за дели сте си въпроса кой държави диктуват това поне да излезна и да кажат че това е в нормалното на икономиката щото няма по друг начин да се каже

30

Анонимен

преди 4 години

Що Италия затвори цялата държава за нула време, работата е дебела.Направо не ми се мисли.

29

Оту

преди 4 години

От политическите ви простотии в момента никой няма нужда!

28

Анонимен

преди 4 години

Като сме във война, да обявят военно положение и да забранят политическите партии. И това трябва да бъде направено от президента, защото той е върховният главнокомандващ.

27

Анонимен

преди 4 години

За всичко са виновни комунистите!

26

Бягат от отговорност

преди 4 години

Война?!Дали? Или начин да се оправдаеш?

25

Калеко Алеко

преди 4 години

Права е другарката Импексова, право да въвежда военно положение има само ударната шумкарска група от "Позитано 20", а също така и беквокалиста Радев, който също обяви война на българските институции ... !!!

24

1

преди 4 години

До Зози,любимата ти тиква случайно да е фашист,по времето на Чернобил,го запитай,къде е бил на работа,и там дали са приемали фашисти,за какъвто ,го смяташ ти,същото прави и герб сега,като комунистите ,през 1986година,при аварията в Чернобил.

23

Анонимен

преди 4 години

Излагация пълна. Болни мозъци са другарите и другарките. И без това са за закриване, но то най-застрашени от това "дето го няма" са техните избиратели, тъй че току-виж се приключило с тъй наречената опозиция

22

Притеснен

преди 4 години

Мисля,че не сега е времето за критики.Просто всички трябва да се вземем в ръце и да се обединим срещу тази заплаха.Хората трябва да подкрепим мерките,които взема Правителството,защото друг изход няма или ако има такъв,никой не го е предложил.Не е важно кой ще спечели симпатиите на хората,а по-важно е изобщо ще ни има ли.

21

Анонимен

преди 4 години

Направо ББ ще затвори държавата и като Нерон ще подпали София. Така ще я спаси от вируса. После по новините ще го обявят за Супербойко

20

пияница мистик

преди 4 години

Вижте какво ми прати бившата от Рим по Вайбъра на въпроса ми как са с щерка ми. Публикувам без изменения:"Вкъщи си седим. До 3 април тук е ваканцията. Верно ли в бг утре свършва? Ебaси тъпотията. Тук почти няма хора по улиците, пред аптеките и суперите чакаш отвън. Всички са с маски и като трябва да се разминеш с някой, той те заобикаля като прокажен. Пълна паника!"

19

Анонимен

преди 4 години

Тая пак на всяка манджа мерудия. Кой я пита въобще за НЕкомпетентното й мнение.