24

Анонимен

преди 4 години

Ако тези със средно вземат 400, а тези с висше 450, за кого ще са 500лв (според заглавието)?

23

Анонимен

преди 4 години

Сега всички тцu'гaнu ще купят дипломи и ще станат интелигенти.Ако ви трябва раждаемост арестувайте Борисов и тия около него, а и тези от генералския кръг, назначете експертно служебно правителство и да започне оздравяване на българската действителност .Бойко събира повече от 500 000 в държавната администрация на хранилка щото няма работни места . Държавата е дефакто във фалит и е само на еврофондове за крадене и заеми. Вдига данъци и налага нови такси , а икономика няма. Зад фасадата е страшно

22

С 500 лева

преди 4 години

няма да залъжите младите да раждат! Поемете всички разноски за отглеждане на дете до 3 години, само така ще решите проблема с демографията! Спрете да крадете и дайте пари на бъдещите майки!

21

Асан Гербераста

преди 4 години

Аллах здраве да ти дава Фандък Ханъма че мисшиш за нас най ти верн ите избиратили.

20

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам да се приеме, ще кажат, че е дискриминационно. Според мен цялата работа е за да могат тумбаците патриотари да си закърпят рейтинга, че да могат да крепят правителството още малко и да играят успешно ролята на пудели на Баце, понеже отдавна никой не ги харесва.

19

Гост

преди 4 години

Добър опит,но с тази сума еднократно нищо бе се променя.Всяко посещение на педиатър 50лв.Лекарства...,жилище,детска градина...

18

ревизоро до 10

преди 4 години

Ето тук ни очакват интересни неща. При нашите неизброими висши учебни заведения с намаляващо количество студенти особено в непрестижните специалности, ще се намерят пътечки за прокарване на големи групи р.о.м.и. които да позавършат това-онова и Нали видяхте как "научиха" английски език в Окръжна болница А колко миски "станаха" бакалаври. Ректори, тефтерчета как беше : и едно прасе / за изпитите в УНСС /

17

Анонимен

преди 4 години

Добра мярка.Насърчава се раждаемостта сред образованите родители.Друг въпрос е,че в София е пълно с *** и ч.екиджии.Един приятел пт София на 45 години се разведе и каза, че било пълно със самотни жени,които му се натискали.

16

Анонимен

преди 4 години

Сега закъсалите вузове за студенти ще се напълнят със фиктивни студенти.

15

Анонимен

преди 4 години

Естествено че в софия... Другите ги чака тотална емиграция

14

Анонимен

преди 4 години

Децата трябва да е национализират, какъвто процес върви в северните страни, а жените да се заставят да раждат на всеки три години в секскомуни, както при Луначарски и после при Хитлер.

13

Хайдрих

преди 4 години

Нека дават и то повече,но на базата на определени критерии за да не се получава при *** да е средство за доене на държавни пари. А тези ,които раждат преди 16 да се кастрират и родилката и мъжа.

12

Абдал

преди 4 години

11хил. Дават в Русия за новородено.

11

до 10

преди 4 години

Айде да четем малко - всички бързате ... да си виждал циг. а . нин бакалавър или магистър?

10

....

преди 4 години

ИЗОБЩО ДА НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА С ТЕЗИ ПАРИ. НЕКА ОТМЕНИ ОПИТ С РУСИЯ. ПУТИН ОБЯВИ РЕКОРДНИ СУМИ ЗА ВТОРО И ТРЕТО ДЕТЕ ТАЗИ ГОДИНА. ТОВА ГОСПОДА Е СТИМУЛ, НЕ КРАЖБАТА НА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА.

9

Анонимен

преди 4 години

Трябва за първо дете да се дават повече пари...

8

До кога

преди 4 години

И после защо Ромите правят само деца и не работят,цялата семейна политика е сгрешена....

7

До узунов

преди 4 години

Специално при теб това в добре. По добре в печката от колкото да си разпространяваш семката.

6

В.Узунов

преди 4 години

Аз нямам деца ,но не знам лошо ли след злобарка да хвърлям салфетката в печката понеже майка вика че било голяма гюна тва.

5

Анонимен

преди 4 години

Тази инициатива е добра. Тези пари са само за семейства със средно и по-високо образование и са отделно от парите, които държавата дава на необразованите. Да не ревнат само НО-тата, че това е дискриминация.