29

Българин

преди 4 години

Цялата работа е петрол и газ. Ердоган го е страх и от кюрдска държава.Кюрдите имат право на освобождение, на самоопределение и на своя държава. Време е мераците на Еродоган за нова турска империя да бъдат пресечени. Пожелавам на Ердоган независима кюрдска държава, отцепване на източна Турция в новия Кюрдистан и автономия на европейската територия на Турция и присъединяването й към ЕС, заедно с всички държави от Балканския полуостров. Така и Санстефанска България ще е реалност, но в нова форма.

28

големия мерак

преди 4 години

До ЧичоБеше тя,чичка!Огледай се реално,и остави старите мераци!Днес Русия е една второстепенна държава,със сравнително слаба икономика от сорта на Италия и Холандия,но въоръжена до зъби!Само дето с оръжие просперитет няма!Живота иска умно и здраво бачкане,с лесно далече не се стига!

27

Йълдъзчо-о...

преди 4 години

Ти че си малко си изперкало, това стана ясно. Май затова не те е еня, че доста хора ще стигнат до единствено възможния извод от твоите драсканици - видят ли на четири очи озверял турски шовинист с български паспорт, да го стъпчат веднага за по-безопасно. Защото сте непоносими.

26

Факт

преди 4 години

И какво се оказва? Ами, оказва се че най-голямото зло в света са Русия ( Путин) и Асад ! Те са превърнали в руини цяла държава, озверели бомбардират де каквото и когото сварят и са принудили милиони сирийци да бягат от ужаса на руското "благоденствие" !!!

25

БГ

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААтурска пропаганда нали

24

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, я се кекувай.

23

Анонимен

преди 4 години

Противна пропаганда в която бaшибозука е изкарван добър, а сирийците са лошите затова че си бранят страната и искат да изгонят окупаторите!? Германия си заслужава съдбата да бъде заливана с бежанци с такава журналистика. Освен сирийските правителствени сили и руснаците, други нормални няма в този конфликт. Всички останали трябва да се разкарат от Сирия. И тогава гражданската война ще свърши.

22

Безумна наглост

преди 4 години

И безсилна злоба, разбира се. Не казвам, че Вова играе в Сирия с по-чисти намерения от останалите. Но за разлика от толкова хуманния цивилизован Запад не си организира наемници във формата на "Ислямска държава" и "Ал-Кайда" и не ги пусна да превръщат страната в първобитен ад. Сирийската армия била оставяла след себе си "само изгорена земя". Щом прочетеш това и е ясно, че е писано не от човек, а от *** на хонорар. Ами яжте си екскрементите, дет съ вика. Поне веднъж ударихте на камък.

21

баба мара

преди 4 години

турция и останалите които подпалиха всичко това да се махат от сирия и ирак ида оставят хората там да си възродят държавите крадците на петрола да изчезватнезабавно западът не знае какво представлява султаната ама ние знаем 500 години

20

до г-жа Елка

преди 4 години

Сигурна ли сте , че сте превели точно това и то от фалшивия Дойчо Нямате ли други източници.

19

Анонимен

преди 4 години

айде пак пропаганда на дойче веле. Турция е в ръцете на САЩ и на Израел. Затова се надува и заплашва Русия и ЕС. Това не са журналисти, това е посмешище. Платени агитатори, пишещи под свиpката на САЩ.

18

селянин

преди 4 години

май ке има мурабе

17

само дето

преди 4 години

Поредните дивотии на дойчо зелев!

16

Чичо

преди 4 години

И извода какъв е? Русия е велика държава! В близко бъдеще (ако короната не затрие света междувремеено) Русия ще владее света!

15

Не са

преди 4 години

българските журналисти, както винаги това е Дойче Веле - глупости на търкалета и нещица, както на тях им би били удобно...В общи линии, каквото им свирнат централно - това пишат.

14

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че ключът за Сирия е в Москва, но Русия никога няма да стане причина за предизвикване на нова вълна от бежанци.

13

Shark

преди 4 години

За цялата тази ситуация всъщност е виновен Ердоган. Кой го натиска да влиза в Сирия ида се меси. Разбира се, че Путин ще изиграе картите си възможно най-добре и ще покаже кой кой е! За какъв се мисли мустакатия. После Русия виновна. Да, точно така постъпва един кадърен лидер спрямо самозабравили се пудели.

12

Трагедия

преди 4 години

Докато Турция и Русия се разправят,сащ граби петрола на Сирия и обучава нови главорези.

11

анонимен

преди 4 години

По повод коментара, че Русия е виновна ще се върна по-назад - защо всички в Европа дружно крякаха, че Русия е също толкова виновна за Втората св. война, защо тогава целия свят е помогнал да победят Хитлер, а не Русия? Че то тогава е било много лесно - отслабена страна, а за крадене от там колкото и каквото поискаш?

10

Двойни стандарти

преди 4 години

Сега ще искарат Сирия която иска да се освободи от терористите и Русия която и помага за виновни,а тези който забъркаха тази касапница за спасители на бежанците....?!