55

някой

преди 4 години

"Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!"!!!!!!естествено .... дори знаем имената на много от ГРАЖДАНИТЕ ...нищо че са селяни :)))))

54

Анонимен

преди 4 години

Ти ми вдигни заплатата поне на 1000 евро и пенсията на баба ми поне на 500 евро и ние сами ще се погрижим за нашето добро.Твоята загриженост не ни е нужна.Видяхме докъде ни докара.

53

Анонимен

преди 4 години

Кажи за Барселона, Боко. Ко, стаа?

52

Анонимен

преди 4 години

Докато приемем еврото Бойко Борисов ще е в затвора а на власт ще са БСП Слави Трифонов ДПС на него товаму е последната година

51

Анонимен

преди 4 години

То всичко от поне 30 години е "за доброто" на народа:Избухването на "демокрацията" и разрушаване на финансовоикономическата система,в "виденова" зима и "костовска приватиКрадция";Набутване то в НАТО и потоците от инвестиции,дето леко се мярнаха и още по-леко изчезнаха;Набутването в ЕС и водопадите от блага с чиято "цивилизацинна помощ",се оказахме с намалели с 3 млн. население и вечно дълбаещи всякакви дъна;...и сега,ПАК ВЕРВАЙТЕ ОФЦИ поредното "добро",което ви гласят...като на овце!

50

Анонимен

преди 4 години

Пак искат да ни врътнат с тая еврозона.

49

Анонимен

преди 4 години

Независимо дали ще приемем еврото и пенсиите от 132 лв социалнта ще стане 66 евро а заплатата от 610 бруто 305 евро бруто Бойко Борисов 2021 година няма да е повече на власт щото Слави Трифонов БСП ДПС ще имат към 150 200 депутата и ще направят коалиция

48

Славни БСП времена!

преди 4 години

Ех, ще ни липсва управлението на БСП със заплати от 10$ на месец и курс на 1$=3000лв.

47

Един от народа

преди 4 години

Г-н Борисов,В Европа няма нито един народ, който да е останал доволен след преминаването от национална парична единица към евро. Напротив, всички преминали са обеднели моментално и за постоянно. Нали ходите често на срещи с европейски лидери? Питайте обаче не тях, а техните народи дали са доволни. Вижте Полша колко по-напред са от нас, и са си с националната валута и не искат и да чуят за еврото. Мислите ли наистина за доброто на българските граждани?

46

Мис-Бикини Барселона

преди 4 години

Аз отдавна съм приела еврото. 5 милиона засега.

45

някой

преди 4 години

и така ... ЕС орязва с новия бюджет пачките за "усвояване" .....откъде нови ??????????????????ВАЛУТНИЯ РЕЗЕРВ за поддържане на борда.....?????????но на *** така ни се пада ... бой ...глад... и скубане до дупка !!!!!

44

джо

преди 4 години

До Туризъм 29. Ще ми се да споделя твоя ентусиазъм, но целта за преминаване в ЕВРО на всяка цена, е абсурдна. Защо това не го направиха британците, а останаха да работят с тяхната си валута? Въпросът е твърде сложен и трябва сериозен дебат. Оценка на всички положителни и негативни ситуации и когато се стигне до консенсус ,да се действа. Това действие в обществото липсва. Създава се впечатление , че влизане в Еврозоната е нечия прищявка.

43

Анонимен

преди 4 години

До 46Ти си луд или си платен актьор за да прави реклама.Закво да се радваме?Че влизаме в съюз с държави натоварени с кредити-толкова много че няма да ги изплатят следващите 100 год ? След известно време банките им ще почнат да фалират и България ще е задължена да им плаща защото са фалирали....

42

Анонимен

преди 4 години

Ти си корона вирусът за българите.Благодарение и на теб 2 милиона българи вече ги няма.А останалите едвам преживяват.Каква еврозона,какви 5 лева!..

41

Има избор !

преди 4 години

Ако на хейтърчетата- хибридчета от БСП не им харесва да сменят лева за евро, никой не им пречи да си сменят своите левовете за рубли !

40

Анонимен

преди 4 години

Няма да посмее референдум щот гори с кредитите които смятат да откраднат слее влизане в Еврозоната.По-голяма радост от българското безумие няма.Колко се радвате че за пореден път ще ви фалират и докарат до средата на 90-те... Това заради доброто на народът го разправяха и когато гръмна Чернобил."Мълчете,все едно нищо не е станало то ще отмине" Да отмина-от 10 човека 3 умряха от рак. За доброто на народът.. Абе като ни набият в ЕЗ казаха ли ви че таксата е 1000 лв годишно на човек?

39

До31

преди 4 години

Долен *** мразиш собствената си държава.А това е най долното и типично за червената чума.Вместо да се радваш че имаме тази възможност да приемем еврото От което ще имаш и ти и роднините ти само облаги и сигурна положителна перспектива за държавата в която живееш.Ти плюеш и ненавиждаше хората които искат това за страната си.Погнуса и отвращение към теб и подобните на теб нещастници.

38

Анонимен

преди 4 години

Добре, че не сме желани в ЕЗ, Боко само го баламостват.

37

Анонимен

преди 4 години

Комунистите газ пикаят. Фич им казаха истната, но си искат Виденов и Румен Гечев да им направят лева 3 000 лв.

36

Анонимен

преди 4 години

Да послушаме този човек и да приемем еврото!*** овчар, който е забогатял приказно и има хасиенди и любовници по света, очевидно знае какво прави.Явно има потенциал.Или просто ние сме "държава" от приказките?