181

До181

преди 4 години

По времето на тройната коалиция бяхме със спрени Европейски фондове поради кражби на комунистите. С 450 /500 лева максимална заплата и то в София и пълен застой във всички икономически и социални свери които ти дойдат на ум в тъпата кратуна.

180

Анонимен

преди 4 години

БСП е една тотално погинала партия. Младежката им организация е трагедия, ръководството е напълно спряло и некомпетентно. Мечтаната опозиция, то затова Боце им удря по едно рамо от време на време, да вегетират там, колкото да плашат раята.

179

Анонимен

преди 4 години

До CIAНа хората им се повръща от вашия ГЕРБ и Цецоуу Ухото и Бойко мутрата,не разбираш ли?

178

Анонимен

преди 4 години

До ognyanzДокато Нинова е шеф на БСП не мога да гласувам за тях,иначе са ми симпатични,но ако сложат някой истински социалист вместо Нинова,може да гласувам за тях.

177

CIA

преди 4 години

Герб мачка разликата е най малко 10/15%.Догодина след изборите комунистите ще имат полвината от това което имат сега в парламента.А червените бандити или ще са избягали или ще са в пандиза. Ще им останат само троловете от които и без това няма никаква полза.

176

Анонимен

преди 4 години

Бяха се сгодили БСП и ДПС и после изведнъж нещо стана и развалиха годежа,явно някой ги е натиснал да го развалят и пак десните да са на власт днес.Аман!

175

Анонимен

преди 4 години

Голямо псуване, голямо нещо, ама като дойде време за избори - всеки е за гъби, или има по-важна работа.Протести също забравихме какво е. На всичко отгоре вече ти трябва разрешение от общината за протест, което е нелепица тотална. Ако някой все пак поиска да организира протест, останалите роби му мрънкат, че правел задръствания и не можели да се приберат вкъщи.Жалка история, брате. Нищо чудно, че 500 г. сме спали под османско робство.

174

ognyanz

преди 4 години

БСП има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове от последните избори в сравнение с предходните. Затова и Корнелия Нинова най-вероятно ще я преизберат. Тя води БСП напред. Това е реалната опозиция, друга няма.А при вече трети мандат на ГЕРБ изоставаме и от предпоследните в ЕС. По времето на тройната коалиция бяхме на едно ниво с Румъния а сега те са далеч пред нас.Отстраняването на крадливата гербаджийска дружинка от власт е национална, а не партийна задача.

173

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее тия гербави стъкмистики от зайчарника на Бойко ли ги вадите бе.Аз много талевизии не гледам ама снощи погледнах малко и тъкмо навреме бе-сбрали са и президента и премиерина на едно място и слушат някакви речи тамка, ама Бойко на едно място не го свърта, и хукна към президента ръката си да навира здрасти да прави и после си отиде при неговите да са оплаква, че една лампа баш в очите му светела и женките му умират от смях, а пък инак речите си вървяха де...В тоя ГЕРБ да са пукаш от майтап бе

172

F5

преди 4 години

Вярвате или не, немците са спечелили световното с тероризъм , и са пускали бомби и радиация в Америките, аржентинците без коси!А помните ли на награждаването как всичко заглъхна? И ни подслушват разговорите и манипулират.

171

апо

преди 4 години

И най-лошото управление на ГЕРБ ( което след серия от провали обикновено завършва с оставка ) е много по-добро от комунистическите управленя , които винаги завършват с национални катастрофи , фалити , крах , раздор и т.н.

170

Хахахааааааа

преди 4 години

Преди няколко месеца пак тези същите Тренд и други подобни даваха абсолютно същите данни Герб води на бсп с 2%. Обаче на Европейските избори се оказа разликата 7%. Минаха изборите и дистанцията пак се скъси на 2% според Тренд ,Галъп и тн.Дойдоха обаче Местните избори и комунистите изгубиха катастрофално.Разликата стана над 10% .Сега бсп/бкп само за 3 месеца пак си извоюва любовта на народа според Тренд и хоп пак са 2% разлика.Да се смееш ли или да плачеш.Много за чистене има още в тази държав

169

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от коментари. Каквото си искат хората, това е. Пълна шизофрения. След това пак ще викат, че са ги излъгали. В последно време винаги правя точно обратното на така наречения "народ", и никога не съм сгрешил.

168

ХХХ

преди 4 години

От по близките ми познати поне над 50 човека ....нито един не е гербераст....аз не познавам човек който да гласува за СИК ..аааа Герб де ..пък все първа сила ......басси корупцията и мафията и не знам си какво още ....то нито един човек да не гласува за тия ....те така ще направят че половината народ гласували за тях ....фалшиви бюлетини манипулирани секции и накрая пак чисти ....е "няма такава държава"

167

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с партията на Божидар Димитров?Защо не е в списъка с предложените партии за избори?Тя бе съставена само от специалисти и професори и беше истинска партия,която не служи на мародерите,които ни ограбват!

166

Анонимен

преди 4 години

Те не са само от герберите причинени тези измрели хора,от конкурентните им партии също не си поплюваха и също избиваха немалко хора,дори и гербери и депесари,но това започна откакто Орешарски падна от власт,преди нямаше такива изпълнения и преследване,смърт.Да не мислиш,че Божидар Димитров почина естествено?И той бе убит.Та сега ще се насадим от трън на глог и пак няма да е добре,трябва някоя партия,която не е свързана с никой в чужбина,защото днешните партии са слуги на чужденци.

165

АНТИ

преди 4 години

Тук ми говорят, другари, другарки,а в сейфовете лежат хилядарки.Дали са преяли и за какво са гладни ?!Важна е ДС, всеки ден да крадне !

164

върнете ни Румелия!

преди 4 години

И Пловдив - втората ни столица!

163

mazen

преди 4 години

...по поръчка на 24 часаТова не е ли един от вестниците на дебелото момче?

162

Русия ни презароби

преди 4 години

Мечешката услуга на Русия!