88

Анонимен

преди 4 години

Българина е така, чака отгоре да го оправят. До 97г. смени една камара със клоуни, после реши че за 800дни ще стане чудо, после избира Бюреков, Волен, Марешки и всякакви патерици. Сега поредния играч Славиту, то като няма вече национална лотария да ви оправи, чалгаря от учиндол ще направи чудеса. Айде народе пресен пресен.....чесън...Няма да разберете че трябва учене, надграждане на знания и умения, и яко работа с добавена стойност. Ама то с бивши военни и бачкери нестава.

87

Vasiliki

преди 4 години

До коменар#80. Господине, може ли да обясниш, как през онези 45 години с този "***" народ България е била водеща икономика в Европа и шеста космическа сила в света? Това не се прави от праст народ! Напротив-- в Бг образованието беше на светлинни години пред Западното. Сега вече и нашето образование го направиха като тяхното. Ще ми кажеш, ама те са с по висок стандарт. Да, така е, НО техния стандарт е бил и още е от кражби и заеми. Точно досущ като нашите мутри от зората на прехода.

86

Анонимен

преди 4 години

От 86Ако някой оспорва, да каже защо!!!!

85

Анонимен

преди 4 години

Тиквата, Дългия събира 70 000 души само на един концерт на Васил Левски. Смятай колко последователи има пък в България....Трепериш ли, Тиквата?

84

Анонимен

преди 4 години

До 80Да и продължават. Свга некакви говоря смаза двойно освобождение от Русия. Царска Русия е МЪРТВА. СССР съшо, но той просто окупира България с цел, да си направи един милитаризиран сателит на Балканите, а не да ни освобождава от каквото и да е, защото истина бе, че не е и соло от какво.

83

Анонимен

преди 4 години

Старите хора имат една приказка, "не било в млякото, а в суроватката". Усеща се полъха на новото време. Скоро ще отвее всички стари мутри.

82

Анонимен

преди 4 години

Да чуеш воят от страх на герберунгелите от Трифонов- безценно!

81

Анонимен

преди 4 години

До 76Не виждам какво общо имат коментарите. Тук се коментира от едно и същи 50 балъка, а Сахара генерира малко над 35000 посещения на ден, като има стотина парчета дето генерират поне 6-7000 посещения.Средния потребител чете три страници в рамките на 3 минути.Излиза, че ако някой плащ з а коментари, то сериозно се набутва ... защото дали има и 1000 човека, дето се влияят ит тях.

80

барабой и мас

преди 4 години

Щом 10 години ни управлява доказано неграмотен пожарникар, защо и чалгаря не се пробва? То е ясно, че 80% д.е.б***ли ще го припознаят като техен човек както направиха и с тиквопитека.

79

Анонимен

преди 4 години

Как няма реват- Дългия влиза на 100% в парламента с поне 7-8 % и като се обедини с приятелката си Корнелия и ГРОБ са аут!

78

Анонимен

преди 4 години

до 75 Е каква да е кака ти Христова? Свирчолинка на Тиквата в преносен смисъл....пък може и в буквален.

77

Слънчарски

преди 4 години

Германия: население - 82 милион, п. партии - ~30.България: население - 7 милиона, ПП - 67 ?!?!?!?!?!Какво правят всички тия партиини членове? Излиза, че при нас всеки 2-ри е във връзка с някоя партия. И тия партии субсидии получават и други пари. И главните членове на тия партии където и да отидат са "Ама ти мене знаеш ли ме кой съм!!!". Ей затова сме в гьола. Масова чистка на партии трябва. Такива с под 1% гласове да се махат.

76

Анонимен

преди 4 години

Това са 30 години унищожениеНе са 30, 75 г. са, за съжаление. 45 г. мачкане и втълпяване на хората, че да си послушен и *** е хубаво нещо, плюс 30 г. децата на Политбюро си играха на демокрация и досъсипаха всичко. Жалко, защото можеше да стане нещо ако не супер, то поне приемливо.И накрая се върнахме там, където бяхме - една партия с много разклонения, послушни медии и огромен репресивен апарат. Само границите са отворени и армията не е наборна, друга разлика няма.

75

Анонимен

преди 4 години

Аз ще гласувам за Славиту.

74

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината Боризов успя да развие потенциала си през тези години. Видяхме че вече владее два езика - български и мисирски. Първия със затруднения, втория му е като майчин.

73

Анонимен

преди 4 години

"Слави Трифонов се явява доста сериозен състезател, който може да си "отчупи" от електората на БСП"Ето затова е цялото реване в коментарите. Слави ще ви разгони ***.

72

Vasiliki

преди 4 години

Г-жо Христова, само първосигналните виждат харизма в Борисов. Сама прецени за себе си, каква си.

71

Анонимен

преди 4 години

Вие го направихте богат и известен заради автентичната му селска простотия, сега нека ви управлява. Когато са тотално сбъркани "социалните асансьори" в едно общество, няма как да се появи читав политик или дори по-крупен читав бизнесмен.

70

Което доказва...

преди 4 години

Което доказва, че Не Народа, а друг прави избора ... ! ;)

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65А ти защо ни говориш на ВИЕ?