81

панчо

преди 4 години

държавата е закрита отдавна

80

Горд българин

преди 4 години

До SichtpunktПрестъпноста се вмирисва от към главата.Коя едра или средна риба е хванал Гешев?Осъдил е някой от гореспоменатите риби да лежат в затвора?За Божков българите знаят много малко, включително мен, но защо след 30г. небезпокоян бизнес, изведнъж решиха да го подгонят.Защо не го закопчаха още като даваше пресконференция в София?

79

бай ганю

преди 4 години

брех не думайсам ще си повярва битовата престъпност е за мвр а до къде с корупцията ?там нещата са доста по тежки и със по дълбоки зависмости не е лъжица за всяка уста нали?не на всеки му стиска да арестува и обвинява всеки ден магистрати или политици нали гешев ако работиш със същия замах сред управляващите то шоуто за нас би било по пълноценно

78

Ф.С.В.

преди 4 години

КАКВА НАГЛОСТ- до къде сте стигна в България!1 това не е живот!!- да и откраднат на старицата на 90 г всички спестявания -да и вземат ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!! БОЙЛЕРА!! ТОВА Е НАПРАВО НАГЛОСТ ЦИНИЗЪМ АРОГАНТНОСТ! И НАКРАЯ ГОРКАТА СТАРИЦА НА 90 Г ДА СИ СЧУПИ И ТАЗОБЕДРЕНАТА СТАВА (ОПЕРАЦИЯ МИНИМУМ 2200 ЛВ ЗАЩОТО КАСАТА НЗОК НЕ ПЛАЩА ВСИЧКО--ОГРАБЕНА ОТ КРАДЦИ -ОГРАБЕНА И ОТ НЗОК ) ТОВА Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ЖИВОТ!! ГРАЖДАНИТЕ В БГ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ- НЕ 2 МИЛ А 4 МИЛИОНА ЩЕ НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ- ЩЕ ТЪРСИТЕ РОБИ!

77

Патриот

преди 4 години

Гешев американски агент да бъде съден за държавна измяна и в кауша!

76

морски

преди 4 години

Какво ще стане след 2-3 месеца ?!Най-наглите крадци идват на морето да крадат !

75

М, да ...

преди 4 години

До избирателТака *** що им е Божков и Цветанов, а не завлечените пари ? каси, Офшорни сметки и т.н не се търсят, не се знае къде са? Без титулярите не се знае къде са и немогат да се възстановят/върнат на държавата ли? ... Нещо не е как трябва, при това е доста шумно! като се докопат до Божков или Цветанов ще им вземат цървулите ли!

74

Барселона

преди 4 години

Силни думи.....дай Боже да стане.Но да попитам...Досега къде бяхте...или сега прогледнахте...А Цацаров...гуша ли прави досега...

73

мак

преди 4 години

Да не обещава много-много. Как ще се справи, как ще тръгнат нещата, щом недостигат полицаи по селата? Лично геша ли ще ги лови?

72

T

преди 4 години

Тези ги ловят бандюгите, а съдиите ги пускат!

71

вань0

преди 4 години

нищо ново, 2,3 месеца ще се прави на голямата работа. Бурята ще мине всичко ще утихне и пак по старо му.

70

Анонимен

преди 4 години

Закривай!

69

Sichtpunkt

преди 4 години

Всеки му заслуженото!Черепа, Васил, Арабаджиевци марабаджиевци в кауша, битовите престъпници също, а всички алкашами в казанЯ на топло! :)))Вие сте господин Гешев, действайте!

68

Анонимен

преди 4 години

Гешев пак се излага като кифладжия и замазва положението с неколцина мини клечки.

67

АНТИ

преди 4 години

Бонджорно беге мафиозо !Бай Гешев почва ви наред,накрай годината прогнозно,той обещал е нЕкъв ред.

66

Анонимен

преди 4 години

Ц,ървули ,като много знаете и като сте такива професори,направете граждански комитет и се кандидатирайте на изборите ! Голямо мрънкане,голямо лаене ! Пууууу.....аман от философи ! Все недоволни,все чакат някои да ги оправи! Какво искате бе ? Б***си дебилит? ! То да не става ей така всичко.Тея бизнесмени мислите ли,че не са си опекли питките и юридически да са напълно чисти ?! Нали трябват улики и обвинения в нещо доказуемо.А ролята на РадеФ и опозицията каква е ? Нека и те помогнат.Но ги няма !

65

Анонимен

преди 4 години

Гешев той ,а зад него Герб То се чудим как да се отървем от ГЕРБ, те натресоха и Гешев с каскета !

64

Анонимен

преди 4 години

До цураСкъпа, научи се да пишеш грамотно и после казвай кой къде да ходи !

63

Анонимен

преди 4 години

Писал съм много пъти по различни поводи в този форум - Който се справи с битовата престъпност, той ще управлява вечно. Успех!

62

ххх

преди 4 години

Първо политическата престъпност , след това битовата !!! 30 г политици и *** крадат и не спират !!!