23

Край

преди 4 години

Не разбрах - какво не сте съгласни. Познавате забогатели българи в чужбина ЛИ.Ми те са едни клошове на фона на забогателите в България.99.99% от българските емигранти са наемни работници. от тях 60% са ниско платени на фона на местните.

22

Анонимен

преди 4 години

хаха от 3 милиона избягали от мизения крадлив *** велики селския чорбаджия 3 *** са се върнали и голяма новина хаха голяма радост че 3ма са се върнали да плащат на *** връзкаски заплатата и пенсията

21

Анонимен

преди 4 години

Пропаднала държава е България. Скоро четете подробности за отказ от правосъдие. Този път скандалът ще е як, защото ние не живеем в България и НЕ сме от групата на миещите чинии. Обещавам да лобирам упорито и до край за възстановяване на мониторингът за България по отношение на правосъдие. България трябва да бъде ИЗХВЪЛЕНА от ЕС! Нищо не заслужава тази смра лива к о чина!!!

20

Ю кортес

преди 4 години

Защото с 2000 лева в София съм по добре от с 2000 евро в Мюнхен.Гаджета купони приятели роднини,всичко ми е по гот.Оттатък е пълна тъпня,за купон,пак търсиш емигрантска среда защото ония за нищо не стават.

19

Мен

преди 4 години

Това не са мнения на висшисти. Смешно е да кажеш, че не са ти дали апартамента под наем, защото имаш акцент и дори да е така не е повод да си мислиш, че си втора ръка човек.

18

Анонимен

преди 4 години

Много са назад с мисленето тези. Какво като си учил в Германия?! След като се прибираш тук,значине ставаш за нищо. Търси си работа там.

17

Дидо

преди 4 години

На тея милиционерски статии кой ще се върже,пропаганда за да облъчват хората че видиш ли навън мноо зле и да стоят в бг.И да работят за бивши мутри или подобни,за жълти стотинки едвам оцелявайки.Сори *** вече никой не се връзва като почне да стърже корема,като стоиш на студено почва да ти се изветря мозъка какво да правиш.

16

Анонимен

преди 4 години

неуспели некадърници

15

Край

преди 4 години

Българин богат може да стане в България. Излезлите навън са наемни работници или държат българска кръчма.Не знам българин в чужбина направил парите на Гр Ганчев/Черепа/ББ/Дилян Пеевски/ Ветко Арабаджиев/ Гергов/Вал. Златев/ Маджо/Маргините/Метя Славова/Цветелина Борисалвова и Ама не били честно забогатели. НИКЪДЕ, НИКОЙ НИКОГА не е забогатял честно.

14

Българин

преди 4 години

По добре да мия и да слугувам на Ханс, отколкото на българска мутра.

13

До 9

преди 4 години

И защо държавата трянва да е длъжна да ти плаща квартира и помощи ? А? ***.

12

Анонимен

преди 4 години

До 7В България е по добре от 80% от света

11

Свещен Гущер

преди 4 години

Клошовете се прибират защото са некадърници

10

ужас

преди 4 години

Върне ли се ,ще е роб до гроб !! Това са явно много некадърни и с психически проблеми хора !

9

Анонимен

преди 4 години

Аз живея в Лос Анджелис и също завърших университет тук и аз мисля за връщане ..За такива като нас ,в България може да има повече възможности от колкото в САЩ

8

АнонимеН

преди 4 години

ПРЕДИ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ СМЕ ЗАЛЕТИ ОТ НОВИНИ КОЛКО ХУБАВО Е В БЪЛГАРИЯ !!!КОЛКОТО И ДА СЕ ПИШЕ В ГЕРМАНИЯ ИМА ПОМОЩ ХЕРЦ 4(400 ЕВРО ПЛЮС ПЛАЩАНЕ И НА КВАРТИРАТА) ДОРИ ДА СИ РАБОТИЛ И ЕДИН ДЕН И ДА ТЕ УВОЛНЯТ! ПОМОЩТА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧАВА И ДОРИ КОГАТО РАБОТИШ НО СИ СЪС НИСКА ЗАПЛАТА!В БЪЛГАРИЯ АКО ОТИДЕШ ДА ПОИСКАШ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА И МЕСЕЦ ДА СИ РАБОТИЛ И ДА ТЕ УВОЛНЯТ НЯМА ДА ПОЛУЧИШ НИЩО!!!ГЕРМАНИЯ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД БЪЛГАРИЯ КОЛКОТО И ГЕРБ ДА СЕ ОПИТВА ДА ЛЪЖЕ , ЧЕ НЕ Е ТАКА!

7

Просто е...

преди 4 години

И на Запад има свръхпроизводство на висшисти, за които после няма работа. Когато политиците са решили, университетите да са бизнесориентирани, са имали предвид не да се учат специалности с практическа насоченост, а да се приемат възможно повече студенти.

6

Анонимен

преди 4 години

В България е ужасно зле е ако си избръмчал русофил дето си мечтае за Русия, Иран и Северна Корея

5

Анонимен

преди 4 години

И на мен някой да ми се обади и да започне да ми говори с акцент, и аз ще го отсвиря ;)

4

сигурно

преди 4 години

Връщат се мързеливците и некадърниците ,а идея си нямат ,че тук ще са третирани като роби ,от шефа им ,който говори на- га , и на 100% е герберистки член !