70

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 4 години

В Районът на Странджа -Сакар до турпската граница е пълно с изоставени села. Предлагам перничани да бъдат разслени по тези села до турската граница. така ще имат и вода(там вода има), и ще се реши демографския проблем в района. Може и в Малко Търново, тополовград да заселят перничани. мОЖЕ ДА ЗАСЕЛЯТ И 10-20 000 Перничани във Видинските села.

69

???

преди 4 години

За да прокараш по-голям дебит през съществуващите тръбопровод ще се наложи да вдигнеш налягането. И как кметицата смята, че бай Тошовите, разчетени за половин милионна София и никога не ремонтирани тръби, няма да цъфнат като гербери?

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57И още по-луди ги избират

67

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Гласовете на пернишките комунисти изтекоха през спуканите тръби... - и Перник вече е бастион на ГЕРБ...

66

Анонимен

преди 4 години

София не е България. София е чужбината, която управлява България.

65

съвет

преди 4 години

По-добре на перничани им давайте вода от водоноски. Всяко друго решение водата се губи, и изтича по мрежата. 80 процента загуби. не съм против София да помогне-но им я закарайте с водоноски, а не по тръбопровода. Да се доставят 10 литра до чешмвите в домовете-значи над 8 литри загуби на вода. Закарване с водоноски-100 процента ефективност.

64

Радослав

преди 4 години

Това ми звучи като екипажа на Титаник да започне да си подава една кофа с която да изгребва водата с която се пълни кораба! Почнете първо от затвор за ВСИЧКИ (не само 1 бушон) виновни! След това пратете всички фирми които могат да полагат тръби, да подменят цялото ВИК на Перник в рамките на 2-3 месеца и тогава вече започнете да точите вода от други места! Това предложение ще има ефект точно толкова колкото с продънена кофа да носят вода от 2 км. дистанция до пожар!

63

Анонимен

преди 4 години

Кметовете не дават вода. Нено Димов даваше вода, а сега новият Реви Зоров дава вода. Нека подпише даването на вода и после да прави компания на Нено в ареста.

62

до 66

преди 4 години

Оправянето на скапаната им ВиК мрежа е много години работа. Но да-трябва да се почне.

61

факт

преди 4 години

През спуканите тръби на Перник ще източат три язовира за два месеца и накрая в София 2млн. души ще страдат заради 100хил. Вместо да влагат 25млн. за връзката със София да подменят с тях скапаната мрежа на Перник , нищо друго не ги оправя .

60

ese

преди 4 години

да ползват работната ръка от перник не им пречи, но водата веднага ще им я спрат.

59

Анонимен

преди 4 години

Що за глупост? При най малък проблем???? Нали живеем в една държава и без това малка - трябва повече солидарност от "най-малък проблем". Аз съм от София но това изказване много ме издразни...

58

Анонимен

преди 4 години

После като отиват да урните да се сещат кой им докара вода.

57

niki

преди 4 години

Начииии, чакаме да стане проблем, и спираме водата на Перник ! Евала! :D

56

Анонимен

преди 4 години

Gradskia Elit na Pernik ste e parvi zritel i slushatel na turneto za 100 godishninata na bg estrada...

55

Анонимен

преди 4 години

Добре че е Бойко да ви оправя бакиите.

54

Анонимен

преди 4 години

Gospodin Koshlukov ako e za parvi pat na darjavna rabota sega v bnt, to na chastna rabota li e bil kato partizan i deputat v bg parlament, v bg zatvor?! Interesno koia e chastnata firma?!

53

Василев

преди 4 години

Сваляме Бойко и ГЕРБ, спираме всички руски енергийни проекти!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Луди управляват тая страна, тежко болни психически!

51

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Бойко и Господ да е пак няма да успее да подмени на време тотално амортизираните съоръжения на соц-а... - да не забравяме, че Виденов, Станишев и Орехът загубиха много ценно време... - не сложиха и една тухла върху тухла...