39

АНТИ

преди 4 години

Настане вечер, месец изгрее,вода шуми в байпас за Перник,Нено в ареста, да пее не смее,защото знае закон ОМЕРТА !

38

Анонимен

преди 4 години

Защо не затворите всички частни ВЕЦ- ове? Те съсипаха реките и язовирите. Ама ще развалите хатъра на политици и депутати от всички партии, които се уредиха с вецове, нали? А държавата изкупува тока им по безумно висока тарифа. Скромни милионери на гърба на хората. Каква гавра!

37

До Анонимен 35

преди 4 години

Да, точно така е...........България има едни от най-големите на злато в Европа...........това американците и канадците го знаят добре, вижда се от спътниците...........и за тяхно щастие на тая територия има един много малък и *** народ!!

36

Анонимен

преди 4 години

Умен и хитър, но гол и бос, управляван от мижитурки. Що е то? Ние

35

ИТ

преди 4 години

Като ги пишете тези неща четете ли ги? Къде е Белмекен?! Да не би да е яз."Бели Искър"?

34

Анонимен

преди 4 години

По вода и злато ходи, беден и жаден е, що е то- българин!

33

капитализъм

преди 4 години

Водата е приватизирана от частни фирми, тока и енергетиката -също, хранителни вериги, телекоми............всичко е на чужди фирми!Нали искахте капитализъм и демокрация, сега няма да ревете, ами ще ходите мръсни без вода и ще дишате най-мръсния въздух в целия ЕС!!

32

Анонимен

преди 4 години

Единственото, което може да направи държавата т. Е. Чиновниците. Да предприеме увеличение на капацитета на язовирите.доакто са празни да пращат машини да копаят и да увеличават техния капацитет. Очевидно е че климата се променя и това е тенденция, която ще продължава.

31

Анонимен

преди 4 години

Най- вече ще бъде байпас на еврофондове към гербарски офшорки.

30

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен Това е поредния тикварски кйорфишек а бе цял язовир Пчелина там на една крачка и е пълен при това само да се възстановят затапените му тръби за да минава през пречиствателната станция а Стомана да спре да точи вода от "Студена" върне към Пчелина

29

Анонимен

преди 4 години

Така им се пада на софиянците в Шопско.............най-мръсен въздух, сега да останат и без вода.............хаха!!!

28

Анонимен

преди 4 години

... и сега ще повлече цялата държава на дъното...Хубав виц - сега беше отдавна.

27

ужас

преди 4 години

Не стига , че София се напълни с диви селяни от кол и въже , а сега едни други селяни искат и водата ни да вземат - ай сиктир. Колко зауби по мрежата имат тия и изобщо тръби имат ли или ръждясали антики в земята.твърдо НЕ , София да не се подава на натиск от правителството!

26

Анонимен

преди 4 години

Ей, хората докараха вода в пустините на Сахара , а режима на герберите пресуши язовирите в България!!!Гарантирано от ГЕРБ!!Пак гласувайте за тях, селяни прости!!

25

Грети

преди 4 години

Дизелите трябва да се забранят и тогава водата ще дойде.

24

с Герб напред!

преди 4 години

Всичко което им подадат ще изчезне в Стомана или ще изтече някъде, след което герб ще създадат водна катастрофа и в столицата. Борисов вече изпусна контрола над своите бандити и сега ще повлече цялата държава на дъното.

23

Анонимен

преди 4 години

При герберският режим дори водата не стига!!!

22

да се оправят сами

преди 4 години

ще е голяма глупост общинарите в София да се съгласят. София няма никакъв интерес да се свързва с тоя гевгир,където всичко изтича в земята. да си оправят мрежата и да сведат загубите до тези в София и тогава да реват. И що водата там да не се вдига - ако ще се ползва Софийска вода да я направят поне колкото тази в София, а даже трябва и повече, че и ел. енергия ще трябва за помпената станция. Дано не се подадат на натиска от ос в София- със сигурност няма нормален столичанин да е съгласен.

21

Анонимен

преди 4 години

Обаче никъде не споменават за спиране на частните ВЕЦ-ове, които източват водите на безценица, а на народа се дава вода срещу 3лв. и повече за кубик. Какви са тези политики на геноцид и ограбване?

20

Анонимен

преди 4 години

Байпасите на бб ще са като интерконекторите за газа, 10 години се строят и нищо готово няма, само цената на парно и вода се увеличава в пъти....гарантирано от герп!