38

Анонимен

преди 4 години

ИНФЛАЦИЯ 1.2019Г-10.2019Г- 1.9%- ЗА СПРАВКА ПОСЕТИ НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ДО ТУК ЗА ПО БЪРЗОТО ПОСКЪПВАНЕ...

37

Асана

преди 4 години

А ве,чъплaци гoлтaци от всякъде!

36

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Защо не попитате тези в гробищата ?Остана ли непочернена къща в България ?Има ли човек, който не е загубил близък без време ?Това ли ще е цената на догонването ?Да останем 2-3 000 000 ?!И за какво догонване говорим ?Управляващата хунта може и да е догонила европейците, че даже и да ги е задминала.Народът обаче тъне в мизерия и по стандарт изоставаме вече даже от Албания и Македония.

35

песимист

преди 4 години

До РеалистДори под 500лв. за лекарства несе живее...................

34

N

преди 4 години

България никога няма да се оправи !!!

33

Анонимен

преди 4 години

До Айде стига глупости! ДА СТИГА- МАГАЗИНИТЕ БЯХА ТОТАЛНО ПРАЗНИ- МЕСО И КАЙМА СЛЕД ОПАШКИ ПОДОБНИ НА ТИЯ ОТ ВЕНЕЦУЕЛА, ПЪЛНИ МАГАЗИНИ КАТО В СЕВЕРНА КОРЕЯ НО ЗА ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ И ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, С ПЕРДЕТА СПУСНАТИ СТАРАТЕЛНО И ПРЕДСТАВИТЕЛНИ МАГАЗИНИ С 3.20ЛВ ЗА КГ ЯБЪЛКИ, А МИН ЗАПЛАТА 80ЛВ- ДРУГАРИ КОМУНИСТИ, НИЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ОБИЧАТЕ ЛУКСА И ЧУЖДИТЕ ПАРИ НАЙ ВЕЧЕ- ПРЕГЪРНАХТЕ КАПИТАЛИЗМА, СТАНАХТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ПО 100 ФИРМИ, ФАЛИРАХТЕ ГИ И ОТЛЕТЯХТЕ В ЕВРОПА И СМАЯХТЕ СВЕТА.

32

БВП

преди 4 години

До бай ИванДецата ми не удат БВП!!!!!! Къщата ми е пълна с БВП - наврете си го в гъзъ!!!!!!!!

31

Румънец

преди 4 години

Лузъри

30

Реалист

преди 4 години

На този стандарт в момента, при нарастващи през 3 месеца цени на стоки и услуги, обикновения човек трябва да взима поне 1000 лв чисто(извън София) за да се опита да живее нормално

29

Тикволандия

преди 4 години

ЕС,НАТО и всички наоколо треперят от новите самолети и се възхищават на невъобразимо високия икономически растеж и завиждат на макроикономическата стабилност и се чудят как се постига такъв невероятен баланс и устойчивост на развитието.

28

бай Иван

преди 4 години

Еми къде да сме,при нас има много богати-едни получават пенсия-1200лв като служители на МВР и МО и все още работят и заемат места,други също пенсионери на държавна хранилка докато са живи-директори,заместници и др.системата ги държи и всеки го знае.....и много бедни работим по 10ч.за 800лв,как да не бягат къде да работят?

27

Анонимен

преди 4 години

ЕДНИ ИМЕНА ОТ МИНАЛОТО НИ ПИТАТ КАК СА БАНАНИТЕ И ЗАЩО ЗАМЕНИХМЕ СОЦИАЛИЗМА ЗА БАНАНИ- ЕМИ ИМА ГИ- ОСВЕН БАНАНИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА ЗАБРАВИХМЕ ЗА КОМПОТИТЕ- ЗАЩОТО ИМА ВСИЧКО- КЕФ ТИ СКЪПО, КЕФ ТИ ЕВТИНО- НО ИМА- НЕ СА САМО БАНАНИТЕ, НЯМА ГО ЖИТЕЛСТВОТО, НЯМА ХАРАКТЕРИСТИКА ОТ МЕСТНИЯТ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР И РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ЗАД ГРАНИЦА- А ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ ХРАЧАТ ДНЕШНОТО ВРЕМЕ, ПА СИ ВЗЕМАТ ЛИЧНАТА КАРТА И ОТИВАТ ДА ГОСТУВАТ НА ДЕЦА И ВНУЦИ В ЕВРОПА И АМЕРИКА.

26

Айде стига глупости!

преди 4 години

Стига с тоя растеж на БВП ! Това са безсмилени числа със които политиците само залъгват хората.Единственото което има значение е покупателната способност на населението!Повишава ли се или намалява покупателната способност? Забогатява ли реално българския народ?А отговора е НЕ! Въпреки "растежа" на БВП, реалната покупателна способност за последните години показва СПАД и сега се намира близо до нивата преди разпадането СССР или периода 1985-1988г. Цените растат по бързо от заплатите!

25

ай сиктир

преди 4 години

Ако в този сайт сте истински журналисти щяхте да поместите изследването кога страните от източна Европа ще настигнат западняците. Там резултатите са ужасяващи за нас, ако се "развиваме" както досега ще им стигнем средният доход след 67 години и сме на опашката по този показател с огромна разлика от предпоследния.

24

Анонимен

преди 4 години

До истина е- АКО ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ, МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ РУСИЯ- 230ЛВ МИН ЗАПЛАТА. ИМА НАКЪДЕ ДА СЕ ДВИЖИМ, ОСТАВИ ДЖАБУТИ ВИЖ МИН ЗАПЛАТА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ, КОМУНИСТИЧЕСКИ ВИЕТНАМ- 80 ДОЛАРА.

23

пецата

преди 4 години

Браво на ирландците, все пак със сила успяха да извоюват добри условия за нацията си и все пак да си останат от части независими, ИРА се бореше точно за това , всеки път когато англичаните ги оставяха да гладуват ира се включваше и на англичаните не им оставаше друго, което означава че благоденствие за народа се печели само със сила и кръв

22

Анонимен

преди 4 години

Има голямо разминаване между това което се търси на пазара на труда и реалните умения и знания на повече българи. И другото нещо е на младите днес просто не им се работи! Мързи ги.Повечето предпочитат да работят за по малко пари ама да е нещо чисто и леко и ако може да е държавно че там заплатите са сигурни. Не се натискат да ходя в производства, в строителство или в селското стопанство.

21

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Можеше и по бързо, ако позитанци не саботираха...

20

Анонимен

преди 4 години

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ГОНИМ ВИСОКИЯТ СТАНДАРТ НА РУСИЯ- МИН ЗАПЛАТА 230ЛВ., КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ, КУБА. АКО ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНКИТЕ ТОЯ ПЪТ МОЖЕ И ДА СТИГНЕМ ВЕНИЦУЕЛА ПО ИНФЛАЦИЯ- 830 000%- 1.1995Г- 2.1997Г- НАД 2000% У НАС ПОД ВЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПАРТИЯТА МАЙКА- НАЛИ ТАКА ЧЕРВЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РАЗРУХА..

19

Анонимен

преди 4 години

В България има много работни места за добри пари. Говорим за заплата над 2000 лева.Но няма хора. Населението е застаряващо, хората като преминат 40г вече не могат да научат нова професия. А младите пък ги мързи да учат и масово търсят нещо лесно. Дори и повечето които учат за инженерни масово излизат без знания от университетите и после работодателите им вдигат ръце от тях. Ми те горките не знаят елементарни неща. Фирмата трябва да почне да ги обучава от А Б... иначе са за никъде.