114

BABLO

преди 16 години

А ГЕРМАНЦИЕ ИМАТ ШКОЛА ЗА ДИПЛОМАТИ- ЗА КАКВО ЛИ ИМ Е, ЯВНО И САМО С ЦИЦИ СЕ СТАВА ДИПЛОМАТ:)))

113

EROS

преди 16 години

А ТИ КАКВО ОЧАКВАШЕ - ДА ЛИЖАТ ЛИ?

112

преди 16 години

Хихи жените са много смешни като почнат да си показват прелестите на широката публика. Човек винаги се стреми да покаже най-доброто от себе си :-)) жените явно с друго не им се отдава да блеснат та с цици :)

111

Kaleko Aleko

преди 16 години

Голямо плюене, голямо нещо

110

Tarsacha

преди 16 години

ей това бъларските дипломатки били големи..........ама как го *** пръстчето а;) с талант и практика;)едно не мога да разбера само:)що се учудвате, че ку.. опс дипломатката:) имала профили и в сайтове за запознанства:))) ми то дипломацията си е контакт...един вид тет а тет:)))като гледам позата и и особено как го ***....пръстчето де:) почвам да си давам сметка защо сме толкова велики в дипломацията:(иначе ***...дипломатката де си е в правото да си слага квото си иска и кадето си го иска. търси си нова работа момичето и трябва да се представи правилно пред бъдещите си собств.....опс работодатели.които е там министър в това министерство да назначава повечко като тази.....че да ни е поне веселовърл фен на новата българска дипломация

109

преди 16 години

Хаха кой е този *** дето цитира законите тук?! Ще умра от смях! Ние доказани престъпници не можем да осъдим .... къде си тръгнал бе пиле? В нета има такова изтичане на инфо че ако тръгнеш да съдиш всички ... ехееее :)))))

108

преди 16 години

Скъпи ми адвУкатино освен това има закон и за радиото тв-то, печата и електронните медии. те цитират източниците, както и свързаните сЪС дадениЪъ субектЪ, обкетЪ, или засегнат гражДанин, държавен послушник и къвто си искаш. А основния акцент е на по-горе разписаниЯ, и по-долу оплют мат'ралЪ е във връзка сЪС законЪ и кодексЪ за държавния служител на РБългария.

107

U2

преди 16 години

Момичето си е много добре - просто има хубаво тяло и го е показала, а някой злобар е открил съвпадението или умишлено го е съобщил. През това или миналото лято бяха показали също известна дипломатка-Гергана Грънчарова по бански - там къде беше сензацията?

106

Milena

преди 16 години

Повечето коментари тук са чудесно доказателство, за факта, че българина напоследък като си отвори устата е способен само *** да бълва. Как пък не се научихте по-малко клиширано да мислите? Една хубава жена с образование и кариера, задължително е ***, задължително е минала през нечие легло, за да стигне до поста си - и тва е, няма тука средно положение. Ми не можем всички да сме грозни, умни, незадоволени и злобни. И чий *** мозък реши, че снимките са порно? Колко трябва да си ***, та чак вдъбнат, за да видиш нещо пошло в една естетична снимка на хубаво момиче по бельо?

105

Доктор Хаус

преди 16 години

*** глава затрива! Особено пък ако е дипломатически, пък и целулитен...

104

Se

преди 16 години

Имащо ... в тези очи.

103

преди 16 години

Мъ готина, мъ готина !Мъ и ний сме дали нещо на света !

102

dynamo

преди 16 години

Срам ме е от такива хора, няма значение каквао знае, може и прочие, има морал и ценности, а тя е на длъжност, все пак мисля си че доста ама доста под характеристиката за красавица, даже си е грозничка, сещам се за филма "Дъщерята на генерала" и леко си обяснявам някои неща в действията й, все пак всеки сам носи кръста на собственото си падение и унижение!

101

преди 16 години

Колко пъти да ти обяснявам на празната кратуна, че интернет е публично протранство. Щом си публикувал данните се означава, че могат да бъдат ползвани от който и както си иска, стига да не нарушава съответните законодателства, наши, чужди и международни. Само един въпрос, че ти отперем бре адвУкатино: ако си направиш рекламни афиши / уеб страници/ и ги разлипиш из града, това означава, означава ли че ако пресата ме информира, че еди кой си рекламира еди какво си е събиране на лични данни. Убаво си чел законите, но май си още в първи курс или по-добре в подготвителния за адвокатлък. Ако не мижеш да четеш закони, както и да ги прилагаш, си намери адвокат /по добре двама щото не ти увира галвата/ да ти ги разясняват срещу съответната такса разбира се.

100

EROS

преди 16 години

КАК РАЗБРАХТЕ ЧЕ Е *** БЕ ЗАВИСТНИЦИ? АКО ТОЯ ПИШМАН ЖУРНАЛИСТ НЕ БЕШЕ ПИСАЛ ЧЕ Е ДИПЛОМАТ ЩЯХТЕ ЛИ ДА Я ЧЕПКАТЕ? ДОБРЕ СИ ЛИЛЕ - *** ИМ МАЙКАТА НА ДРУГИТЕ И ГЛЕДАЙ ТИ ДА СИ ДОБРЕ

99

gnf

преди 16 години

много голям ***, много... прекомерно голям ***...на снимката изглежда, че се е снимала на работното място - явно си скъсват *** от бачкане в министерството :)

98

Blah

преди 16 години

Начи верно, в интернетите има задръстени сеуяни. Това е много здрава причина да не си показваш снимката, ако искаш дипломатическа кариера. Просто опасността да е изтълкувана неправилно е доста голяма. Ако си мислещ човек, няма да си покажеш така снимката. Всички внимават какво слагат в интернет, да не го види евентуален работодател. Такова нещо като "личен" сайт няма- то си е баш публично.Тоест една такава снимка показва, че госпоицата не мисли за последствията от действията си и това я категоризира като куха лейка.

97

адвокат

преди 16 години

Анонимен, не ми се прави на хитър. Цитирах коя е незаконната информация, а именно тази: "Проверка във виртуалното пространство показва, че експертката се е регистрирала и в сайтове за запознанства."Това означава, че целенасочено и умишлено е събирана ЛИЧНА информация, чрез електронни средства.Вече цитирах какви са санкциите за незаконно събиране на информация, но не съм цитирал каква е санкцията за излагане на такава незаконна информация. Това ще го реши потърпевшото лице в зависимост от причинените щети. :)

96

Miss Lady - Punisher

преди 16 години

Do obijdashita gospodin, Nauchi se da govorish kulturno i togava pihsi po formumite, bez da obijdash uchastnicite. Zashtoto izliza, che ti si POmiara.

95

slu4aen

преди 16 години

Съгласен съм, че и при журналистиката трябва да има етичен кодекс, но за съжаление това е ..... каквото ни е отношението към другите такова е и към нас. Жалко! Иначе считам, че ако няма кодекс/правила за поведение в министерството с нищо не се накърнява имиджа на държавата.