73

Анонимен

преди 4 години

С портрета на началника си сорос отзад щеше да е по-искрено това обръщение.

72

уточнение

преди 4 години

Краят на последния диктатор в Европа е близо!!!/От Турция само 3% са в Европа-уточнение/.До Нова година Бойко трябва да е в затвора.За национално предателство присъдата в цял свят е една , а за убийството на Чакъра край Хасково-20г.

71

Константин

преди 4 години

Днес ми се наложи да мина през Манастирски ливади, е няма такива ями, то няма път между новите и лъскави кооперации. Хората как се примиряват с тези пътища, корупцията, кражбите, гешевци и т.н. И бойко не научи един език за 10 години на власт, един език, ти искаш с компютър да работи.

70

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Отивай си в Лос Анджелис от 200 декара имот или на острова в Кипар. Прошка се дава, ако върнеш парите. Прошка се дава ако върнеш живота на загиналите. Нито ще ти позволят да върнеш парите , нито можеш да върнеш живот. Ти една семка не можеш да създадеш и от нея да порасне дърво. Можеш ли от пясък да създадеш живот?ЗАЩОТО БОГ ОТ ПЯСЪК СЪЗДАДЕ ЧОВЕКА, САМО ТИ СИ НИСКА ТОПКА - МУТРА, А НЕ ЧОВЕК!!!И СЕ НАУЧИ ДА СЕ ДЪРЖИШ С ХОРАТА ВЪЗПИТАНО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ТОВА НЕ ТИ Е ЛИЧНАТА СЕКРЕТАРКА.

69

Анонимен

преди 4 години

Туй зад Него иконата на Св.Паралей трябва да е!

68

ха ха

преди 4 години

Бай тош построи една трета от Хемус в най-трудната част-с тунели и виадукти,а бай бош открива всеки сантиметър два пъти годишно.Ние сме на всеки сантиметър.

67

Анонимен

преди 4 години

Май наистина толкова *** на такова високо ниво не сме имали от Ивайло Свинариння, макар че е спорно дали и той е бил по-*** от Борисов.Тъжно, но факт.

66

ПРИЧИНАТА

преди 4 години

Изначалният проблем не е в него, а в опростачения български народ. Този е новия кумир на простолюдието, точно както беше и неговия учител, правешкия овчар Живков. Комунистите, към които принадлежеше и той, избиха интелигенцията и опростачиха българския народ до вдебиляване. Резултатът е това.

65

Анонимен

преди 4 години

За Герб Европа значи фондове, а иначе обслужват и азиатските интереси-арбитражът за Белене изгубен, руски поток до Сърбия платен пак от нас, скъп "братски" газ, 10 години бавене на интерконектора с Гърция, и т .н .Интереси на управляващите с комисионни за тях, за народа само сметките!

64

Анонимен

преди 4 години

Борисов не може да пише - ако има нещо за писане, това го върши ПР-ката му Румяна Бъчварова. Тя пише и от профила му във Фейсбук.Борисов е толкова тъ п, че дори не може да си включва лаптопа и да борави със смартфон.

63

ч

преди 4 години

Аз бих отговорира: Благодаря Ви, че ви има ! Но наистина поправете пропуските в строителният надзор.

62

Анонимен

преди 4 години

Хората на ГЕРБ строят магистрали, а хората на БКП/бсп стоят "на всеки километър" !

61

Анонимен

преди 4 години

Не прошка, а съд и оставка! За десет години съсипа съдбите на милиони българи и извърши стотици хилади престъпления срещу държавата и народа! Как има очи да се явява пред всички след сторените фатални поразии?

60

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Велоалеи ще има след 2050 год. До тогава ще мр_0ете!!! ГРОБ Тийм. Все тийм-отбор мутри - престъпници - мафиотите.Пътища с дупка до дупка. Невероятна екстра. Дори в центъра на София, пак е пълно с дупки и бабуни.Бас си, това във Африка да беше, тия майстори щяха да се научат как се правят улици. Тук цял живот се учим и накрая, майсторите му били виновни. Тия майстори нямат ли шефове. Има ли сред тях един в затвора? Не! МАФИЯЯЯЯЯЯ

59

непростимо е

преди 4 години

И как точно правите живота на хоата по-добър,като става точно обратното? Вашия живот определно стана по-добър с тризонети,тераси,10 20 апартаменти,къщи за гости,ъщи къде ли не,сметки, хотели в Доминикана,и на други места в чужбина...Хора бквално умират при вашия режим.Вижте статистиката за последните 10 години.. ако е истинска и тя де.

58

справедлив

преди 4 години

Страх е обзел кухата милиционерска главица.Страх от идващия Видовден.Дъртия *** от Банкя се кръсти пред иконите , а от ръцете му капе кръв.Срамота е бе , др.Борисов.Знаем кой си ,какъв си и от къде идваш.Не всички сме "лош матрял".Скоро ще разбереш че нищо не е забравено.*** си с мир , и това ще е единственото полезно нещо ,което ще направиш през жалкия си милиционерски животец.*** Боко!

57

Константин

преди 4 години

Tази *** Европа не ми харесва. Сега на изборите аз ще гласувам срещу герб+ оп!

56

Анонимен

преди 4 години

Толкова *** не беше дори и турбо про СТакът Тодор Живков, при когото Мутрата служеше като шофьор.

55

Константин

преди 4 години

До Анонимен 57

54

Панталей Партизанина

преди 4 години

Една от многото разлики между БСП и Герб е че БСП не крадат и не лъжат, защото те не знаят какво е туй да се краде и лъже! Герб от друга страна знаят много добре. Дори организират симпозиуми за членовете си с цел обучение и овладяване на кражбата и лъжата до ниво професионализъм! БСП ремонтите биха били с давност вечност! Защото БСП използва най-добрите материали и пътни строители (с по две висшета всеки) Победа!