76

Анонимен

преди 4 години

Анадолските явно са си заплюли Варна. Не за първи път попада върху карта с имперските им мераци.

75

Анонимен

преди 4 години

Пропуснали са да отбележат държавата Независим Кюрдестан, която заема една трета от азиатската част .

74

БОЙКО КАЖИ СИ

преди 4 години

ЕРДОГАН показа ли ти картата, когато си хортувахте в АНКАРА

73

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно...

72

Анонимен

преди 4 години

Факта че официално наричат страната *** е обида. Не може да прекръстваш името на която и да е страна. Как биха реагирали другите ако ги наричаха Британистан, Германистан итн...? То от друга страна те скоро може и така да се казват хахаха с тази ислямска инвазия

71

интернет стратег

преди 4 години

президент румен радев пак мълчи, но заплатата му си тече!Защо нищоправецът не обяви война на ердоган, да нареди да се взриви стената на язовир Кърджали, българско цунами и да издавим сите до Инстамбул?

70

Анонимен

преди 4 години

В иметто на доборъсъседстовото да помотнем на Ердоган да убие 20 млн кюрди и дори може да внесем повече изгнили домати от Турция за да скочи стокообмена.

69

дежавю и селави

преди 4 години

Този карта от години се появява "предизборно".Сложете и оная - с имотите на тараканите.Те СултанЕрдоган и ДжуджаПутин се с едни и същи мераци.И сега, в Сирия са си дружки....Но както е казал народът "Лакомодупе - ..."

68

Анонимен

преди 4 години

Гърците трябва да са най-притеснени, че почти цяла Гърция е вътре.

67

ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС

преди 4 години

имаше една слабост. Не трябваше да преименуват турците. Само помаците, които са си българи славяни. Не искам АЙШЕ да се казва АЛИСИЯ, а АХМЕТ - АНГЕЛ. А който се чувства репресиран - пътя. В ТУРЦИЯ други няма . По закон там има само турци. Няма кюрди, въпреки, че са 20 млн , няма арменци, е тях ги изклаха преди 100г. Гърците правят най-добре. Не искат и да чуят за пари от ТУРЦИЯ да възстановяват джамии, камо ли нови да строят

66

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Не знам територии на България, но много скоро дясната част на тая карта ще носи името Кюрдистан.

65

Не е случайно!

преди 4 години

В Турция има такава цензура в медиите, че щом това се е появило, значи е одобрено от мустака!

64

Гробокопач

преди 4 години

До SHEFAА по магистралата съвсем поскойно може да мине турската армия. ***, дюшеш им идва за механизираната техника, тия магистрали;)))Бързо придвижване и хоп по едно кааве в София, докато Бойко още с епрозява в Банкя. Че ич биля може и да го почерпи некой турски генерал по едно турско за събуждане;))) ей тъй под магнолията;)))

63

Анонимен

преди 4 години

Свинските джихадисти ко разбират от карти, дори не знаят как се яде патица по пекински След поредния расистки скандал организиран от американските НПО-та, време е да ни изгонят от ЕС и НАТО и да се прибираме у Анадола.

62

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно Боко ефенди ще ни спаси. В името на добросъседството ще подари цяла България.

61

КАЛИНКА ЗАХАРИЕВА

преди 4 години

ще има да мига под очилата. И ще се прави на умна. Пак ще се усмихва на камери и фотографи. ПЪЛЕН ЦИРК. В ГЕРБ е така

60

до 57

преди 4 години

Не съм човека, до когото е репликата, но за сведение Възродителен процес е позволен в Европейския съюз. В Латвия приключи процес пна ПРИНУДИТЕЛНА смяна на руските имена с латвийски. Дори съдът в Страсбург се произнесе-смяната на името, извършена принудително от Miron Antonov(според руската традиция ) на Mirons Antonovs спроде латвийската именна традиция е ЗАКОННО Ии позволено! Или латвия може да възражда руснаците, според латвийската именна традиция, но други държави-не могат?

59

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

РАДЕВ СЕ Е РАДВАЛ, НАЛИ Е ПОЛУТУРЧИН.

58

Анонимен

преди 4 години

Министър Акар от държавата на акарите.

57

НАЙ-РАЗУМНОТО

преди 4 години

е да изгоним американците и да се осланяме на РУСИЯ, нашата ОСВОБОДИТЕЛКА. Видяхме, че ТРЪМП предаде кюрдите, ПУТИН прецака ЕРДОГАН като прати руски спец части на границата СИРИЯ-ТУРЦИЯ. На 20.10.2019 ще привика ЕРДОГАН в СОЧИ да му набие канчетата. Даже верните на САЩ СА и ОАЕ и КАТАР се обръщат към РУСИЯ за посредник