65

свиня мръсна!!!

преди 4 години

Доносчик на ДС и предател на монархията! Кой го познава вече за жив?

64

Търпелив от форума

преди 4 години

Затова и ти Симеоне направи коалиция с марксистите - хахахахи министрите ти играха на яхта карти с контрабандисти

63

fact

преди 4 години

До Анонименкой го уважава сакса?Елизабет е ЗАБРАНИЛА неговия достъп до двореца и. зарад замената титла за купа. опс, монархическа институция за премиер, кой може да си крадне. КГБ му плати таме ини дългове от хазарт и го награди с нашийник и пръчка. Че и продаде на търг ордените на дядо си, щот беше проиграл сичко на рулетка. Шумът около него, но не го уважават.

62

Анонимен

преди 4 години

От реън та на глог.

61

Ром"с

преди 4 години

Оф,видимо някой не са чели поне Маркс включително и Симеон,да,има още у нас марксизма,но го има в повечето страни в Европа ,няма го в Азия....където работят повечето от 8 часа и 7 дни в седмицата и нямат право на отпуск платен или пък е малко -до седмица.Е кой от Вас е против марксизма ?Сега само да не ми се появяват пишман-трудоголиците където ще се реламират ,че работят по 10-12 часа и 6 -7 в седмицата.

60

До 60

преди 4 години

Аз съм за абсолютна монархия, впрочем. Тая представителна монархия е пунта мара. Славата на царя и неговото уважение, което получава от чужбина, е пропорционално на самата държава. Защото той представлява държавата, но и тя него. Но честен цар може да има, почтен човек, който не лъже. Това ме са качества само за простолюдието.

59

Анонимен

преди 4 години

НРБ беше наложена не от вътре, а под заплахата на съветската армия.Винаги има хора недоволни от управлението на една държава. Така че е ясно, че е имало хора недоволни от управлението на Цар Борис. Но това не означава, че те са били мнозинство. Но при смяната на режима разбира се са преекспонирани недоволните за да се промени общественото мнение.

58

шмоко

преди 4 години

Някакъв пропаднал пияница и комарджия тръгнал акъл да ми дава........пак иска нещо да крадне от България, та затова се активира влечугото !!!

57

Циник

преди 4 години

Идеите на Маркс - са УТОПИЧНИ!Хората никога не са били равни... Не са... И няма да бъдат. В България на болшевишките слуги... На партийните другари, правешки овчари, калитковци, и текезесари... "народните блага" се разпределяха по "партийна принадлежност"... Същата върхушка от нагли некадърници разграби страната... Разграбва я и до днес!А царя е - срам за баща си... Пладнешки крадец - но пак няма да стигне червената олигархия, която го качи на власт!

56

Енгелс

преди 4 години

Край на Фандъковският комунизъм!

55

Василка от волф

преди 4 години

Прав с. Икмета на София, и шефа и.... Да внлючим прахосмукачката.

54

Анонимен

преди 4 години

И все пак, кое е по-добре. Президент-партизанин или Цар, уважаван надлъж и нашир. Кое е по-добре?!?!?

53

Анонимен

преди 4 години

А защо не искаме да приемем истината, че всъщност просто това си е човешкият материал на България. Хората които управляваха последните 30 години и хората които ги избираха са плод на Народна Република България. Като не ви харесват Костов, Станишев, Бойко и хората които ги избраха, не се ли замисляте, че всички те са израстнали и са били възпитани и образовани от НРБ. Каквато е била НРБ, такива са и те. Търсим външни виновници, но това сме ние. Не особено качествен човешки материал.

52

човек

преди 4 години

Не можете да се отървете викаш?Ми няма и да можете.Вие феодалите сте минало.Какво лошо впрочем видя във влиянието на Карл Маркс?И с какво се е "провалил" той?Ти си този, който се е провалил!Повечето от идеите на Маркс, вдъхновени от Френската революция са добри и доказани. С тази разлика, че животът на хората се е подобрявал без нуждата от революции.А ленинизмът и болшевизмът са руско изобретение - като изопачават идеите на Маркс.Неговият гроб е в Англия, не в Русия!

51

Горски

преди 4 години

Ти да мълчиш, че ти ни натреси герберастията!

50

Анонимен

преди 4 години

Измряхме болни, бедни, емигрирахме и без защитени човешки права от такива "загрижени" политици.

49

До 41

преди 4 години

И аз съм съгласен със теб. Все пак, кое е по-вероятно? Един кадърен и честен цар или 240, кадърни политици да ни се паднат? Лошото е, че ако се паднем на лош цар, ще го търпим бая дълго. Вижте България за 30г като монархия и като демокрация, Коко е постигнала.

48

Анонимен

преди 4 години

За съжаление Западният Свят просто не предложи една напълно адекватна алтернатива на стария режим и затова толкова много хора продължават да се лутат и затова има носталгия по социализма. Манията на Запада по радикалния мулти-културализъм който носи екзистенциални рискове за Западните държави, по радикалния феминизъм с квоти за директорски длъжности и по пропагандирането на хомосексуализма, дразни и разочарова много хора. Защото това са мнения, а се налагат като единствена истина.

47

Анонимен

преди 4 години

Монархо-фашизмът на Борис 3 беше осъден от САЩ, Великобритания и Съветския съюз. Фашистът Франко управлява до 1975 година, а този Кобург живял във фашистка държава с монархическо управление, т.е. продължил да живее в монархо-фашизъм до последна възможност в Испания.Марксизмът донесе прогрес, индустриализация, социални права на по-бедните и изостанали народи от Великите Западни сили. А Западните сили дадоха на работниците повече права, за да избегнат революции на Запад.

46

fact

преди 4 години

а,що бе, ти си си добре.като убеден марксист окраде сичко, което можа.